افزایش ازدواج دختران جوان با مستمری بگیران سالمند

سرپرست سازمان تامین اجتماعی گفت: برخی دختران جوان به عقد مستمری‌بگیرانی که سن بسیار بالایی دارند و احتمال فوت‌شان زیاد است، در می‌آیند تا پس از فوت آن فرد، موفق به دریافت مستمری سازمان شوند!
 

به گزارش مشرق، محمدحسن زدا درباره طلاق‌های صوری در صفحه اینستاگرامی خود نوشت: چند سالی است سازمان تامین اجتماعی با پدیده طلاق‌های صوری برای برقراری مستمری فرزندان اناثی که پدرشان بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر سازمان بوده و فوت کرده است روبروست؛ اگر چه تعداد خانوارهایی که حاضر به پذیرش این خطای عجیب و پرمسئله می‌شوند در قیاس با تعداد مستمری‌بگیران محق، بسیار کم است.

وی افزود: اتفاق دیگری که رخ داده این است که برخی دختران جوان به عقد مستمری‌بگیرانی که سن بسیار بالایی دارند و احتمال فوت‌شان زیاد است، در می‌آیند تا پس از فوت آن فرد، موفق به دریافت مستمری سازمان شوند! در این موارد موضوع فقط به دریافت مستمری ختم نمی‌شود، بلکه مفسده‌ها و مشکلات فراوان بعدی برای خانواده‌ها و بویژه آن زنان طلاق گرفته و دختران ازدواج کرده پیش می‌آید که … در این زمینه‌ها بایستی نهادها و افراد مسئول، خانواده‌ها را آگاه کرده و اطلاعات لازم را ارائه دهند.
 
سرپرست سازمان تامین اجتماعی در ادامه نوشت: البته در بسیاری از این موارد، سازمان از طرق مختلف متوجه این دور زدن‌های به ظاهر قانونی می‌شود و اقدامات لازم را انجام می‌دهد. سازمان تامین اجتماعی پشتیبان واقعی دختران و زنانی است که در مسیر زندگی خود با ریسک مواجه می‌شوند
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۵
آزاذه - تهران، ایران
وحشتناک است. اسلام و ملا همه چیزمان را گرفتند.
جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • وزیر خارجه ترکیه: آمریکا پیش از جنگ ۱۲ روزه ایران را مطلع کرد
  • دغدغه نوه خمینی: هر کشور مسلمانی با اسرائیل همان کاری را خواهد کرد که حماس با آن انجام داد
  • پایان جمهوری اسلامی کلاسیک در مواجهه با جنگ یا مذاکره؛ چرا سوپاپ‌های اطمینان ناگهان «کودتاچی» شدند؟
  • یادی از گلهای پرپر شده ایران؛ ستایش شفیعی، دختر ۲۰ ساله‌ای که در بهزیستی بزرگ شده بود
  • قانون‌گذار آمریکایی: ملاها ثابت کردند که حاضرند ده‌ها هزار نفر از مردم خودشان را برای ماندن در قدرت قربانی کنند
  • فاش شدن هویت ۵۵ فرمانده و سرباز خامنه‌ای برای قطع اینترنت
  • وزیر خارجه عمان: عباس پیرم کردی با این مذاکره غیرمستقیمت / وقتی ترامپ میفهمه توی بهشت هم نفت هست
  • چرا اطلاعات سپاه شروع به بازداشت اعضای جبهه اصلاحات کرده است؟
  • کمال خرازی: از اول انقلاب اشتباهاتی را مرتکب شدیم که برخی همسایگان از ما نگران شدند و ترسیدند