شرایط جدید صدور روادید شنگن اعلام شد

یورونیوز :هزینه دریافت روادید شنگن از ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی به ۸۰ یورو افزایش می‌باید.
 

شورای اتحادیه اروپا روز پنج‌شنبه افزایش ۳۳.۳ درصدی هزینه صدور روادید (ویزا) شنگن را تصویب کرد. بر پایه مصوبه این شورا، متقاضیان ویزای شنگن از ابتدای ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی باید به جای ۶۰ یوروی فعلی ۸۰ یورو برای اخذ این ویزا پرداخت کنند.

 
شورای اتحادیه اروپا هدف از تصویب این قانون را حصول اطمینان از پوشش هزینه صدور روادید توسط کشورهای عضو اتحادیه و طراحی مکانیزمی برای افزایش هر سه سال یکبار نرخ صدور ویزای شنگن اعلام کرده است.
 
این مصوبه ۶ ماه پس از انتشار از طریق روزنامه رسمی اتحادیه اروپا قابل اجرا خواهد شد. با توجه به این که انتشار رسمی مصوبه شورای اتحادیه اروپا معمولا یک ماه به طول می‌انجامد، پیش‌بینی می‌شود که اجرای قانون جدید صدور ویزای شنگن از ابتدای ژانویه سال آتی میلادی اجرایی شود.
 
اصلاحات صورت گرفته در خصوص قوانین صدور روادید شنگن، سال گذشته و توسط کمیسیون اروپا با هدف تسهیل اخذ ویزا توسط مسافرانی که به طور مکرر به کشورهای عضو پیمان شنگن سفر می‌کنند، ارائه شده بود.
 
به همین منظور در مصوبه روز پنجشنبه شورای اتحادیه اروپا مقرر شده که حداقل فاصله زمانی میان موعد ارائه درخواست اخذ ویزا تا زمان آغاز سفر به ۱۵ روز کاهش یابد و نیزحداکثر فاصله زمانی تقاضای روادید تا انجام سفر از ۳ ماه فعلی به ۶ ماه افزایش یابد.
 
همچنین در چارچوب این مصوبه رویه مشخص و هماهنگی در مورد تمامی افرادی که سفرهای پرشمار به کشورهای عضو پیمان شنگن دارند، اتخاذ خواهد شد تا بر اساس سوابق مثبت پرونده سفرهای آنها امکان صدور ویزا برای دوره ۱ تا ۵ سال وجود داشته باشد.
 
البته این مصوبه به کشورهای عضو پیمان شنگن این امکان را می‌دهد که در صورت مساعدت و همکاری مناسب کشورهای ثالث، در خصوص شهروندان آنها تسهیلات صدور سهل‌تر ویزای طولانی مدت‌تر و کم‌هزینه‌تر را اعمال کنند.
 
پیمان شنگن نخست در سال ۱۹۸۵ در میان پنج کشور به امضا رسید و امروز ۲۶ کشور اروپایی عضو آن هستند. این پیمان علاوه بر ایجاد امکان مسافرت بدون روادید میان این کشورها، اجازه مبادله آزاد کالا، سرمایه و نیروی کار را در میان کشورهای عضو می‌دهد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • پژمان جمشیدی با لباس هلال احمر در کنار امدادگران + ویدیو
  • ویدیوی تغییر شیوه برخورد ایست بازرسی‌ها بعد از حمله پهپادهای اسرائیل: حتما باید زور بالا سرتون باشه!
  • (تصاویر) از خلاقیت یک مرد کچل تا زیارتت قبول مادر شوهر عزیزم
  • سال سقوط و فرار و پایان خامنه‌ای، معمای مجتبی؛ جست‌وجوها برای یافتن نشانه‌هایی از رهبر جدید
  • افراشته شدن پرچم شیر و خورشید در سفارت ایران در کپنهاگ؛ آیا دیپلمات‌ها در دانمارک پناهنده شده‌اند؟
  • گزارش‌ها از اصابت موشک به پالایشگاه حیفا / فرود اضطراری جنگنده اف-۳۵ آمریکا بعد از هدف قرار گرفتن
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +340اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +250نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +210سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +192اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +184نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +153شاهزاده رضا پهلوی: با برگزاری چهارشنبه‌سوری به یاد جان‌باختگان، به پیشواز آزادی می‌رویم
  • +151ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • +145نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +145پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +143کشته شدن صدها‌‌ نفر از مسئولان میدانی نیروهای سرکوبگر بسیج + ویدیو