هدیه رئیس جمهوری و بانوی اول آمریکا به ملکه بریتانیا چه بود

صدای آمریکا :دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و همسرش ملانیا در دیدار با ملکه الیزابت دوم، هدایایی رد و بدل کردند.
 

هدیه خانواده ترامپ به ملکه یک گل سینه شقایق با نقره و مخمل از جواهرسازی مشهور «تیفانی» بود که در جعبه جواهر مخصوص کاخ سفید به او اهدا شد.

 
گل شقایق به عنوان نماد «گرامیداشت» سربازانی که در جنگ جهانی اول جان خود را از دست دادند استفاده می شود. دلیل انتخاب این گل سینه، هفتاد و پنجمین سالگرد نبرد نورماندی موسوم به «دی دِی» است.
 
هدیه رئیس جمهوری آمریکا و همسرش به شاهزاده فیلیپ نیز یک کت «ایر فورس وان» (هواپیمای حامل رئیس جمهوری آمریکا) و زندگینامه «جیمز دولیتل» فرمانده آمریکایی در جنگ جهانی دوم با امضای دونالد ترامپ بود. شاهزاده فیلیپ، خلبان بود و در جنگ جهانی دوم شرکت داشت. او در مراسم دیدار با رئیس جمهوری آمریکا و بانوی اول حضور نداشت.
 
انتخاب هدیه برای ملکه بریتانیا پروسه آسانی نیست و باید با وزارت خارجه آمریکا هماهنگ شود.
 
هدایا، بنا به سنت ارزشی شخصی دارند و به نوعی پیوندهای تاریخی و فرهنگی دو کشور را نمایندگی می کنند.
 
ملکه الیزابت نیز هدایایی را برای رئیس جمهوری آمریکا و همسرش در نظر گرفته بود. او کتابی با جلد دکور شده از طلا نوشته «وینستون چرچیل» نخست وزیر پیشین بریتانیا در مورد جنگ جهانی دوم را به رئیس جمهور ترامپ هدیه داد و بانوی اول آمریکا نیز یک جعبه نقره سفارشی دریافت کرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • وزیر خارجه ترکیه: آمریکا پیش از جنگ ۱۲ روزه ایران را مطلع کرد
  • دغدغه نوه خمینی: هر کشور مسلمانی با اسرائیل همان کاری را خواهد کرد که حماس با آن انجام داد
  • پایان جمهوری اسلامی کلاسیک در مواجهه با جنگ یا مذاکره؛ چرا سوپاپ‌های اطمینان ناگهان «کودتاچی» شدند؟
  • یادی از گلهای پرپر شده ایران؛ ستایش شفیعی، دختر ۲۰ ساله‌ای که در بهزیستی بزرگ شده بود
  • قانون‌گذار آمریکایی: ملاها ثابت کردند که حاضرند ده‌ها هزار نفر از مردم خودشان را برای ماندن در قدرت قربانی کنند
  • فاش شدن هویت ۵۵ فرمانده و سرباز خامنه‌ای برای قطع اینترنت
  • وزیر خارجه عمان: عباس پیرم کردی با این مذاکره غیرمستقیمت / وقتی ترامپ میفهمه توی بهشت هم نفت هست
  • چرا اطلاعات سپاه شروع به بازداشت اعضای جبهه اصلاحات کرده است؟
  • کمال خرازی: از اول انقلاب اشتباهاتی را مرتکب شدیم که برخی همسایگان از ما نگران شدند و ترسیدند