فیفا: طرح برگزاری جام جهانی ۲۰۲۲ قطر با ۴۸ تیم منتفی است

 جیانی اینفانتینو، یشنهاد برگزاری جام جهانی ۲۰۲۲ قطر با حضور ۴۸ تیم را مطرح کرده بود. رادیو فردا :فدراسیون بین‌المللی فوتبال، فیفا، روز چهارشنبه اول خرداد ماه اعلام کرد که طرح برگزاری جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر با حضور ۴۸ تیم منتفی است.
 

در بیانیه فدراسیون بین‌المللی فوتبال آمده است که جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا پیشتر پیشنهاد برگزاری جام جهانی ۲۰۲۲ قطر با حضور ۴۸ تیم و در چند کشور منطقه را مطرح کرده بود.

 
طبق این بیانیه در آخرین نشست مشترک فیفا و قطرموضوع افزایش تیم ها و همچنین برگزاری مسابقات در چند کشور دیگر منطقه مورد بررسی قرار گرفت.
 
فدراسیون بین‌المللی فوتبال اضافه کرده است: پس از بررسی هاو مشورت های جامع با تمام دست اندرکاران این موضوع، تصمیم گرفته شد به دلیل وضعیت موجود این طرح اکنون اجرا نشود.
 
فیفا تصریح کرده است: مسابقات جام جهانی قطر در سال ۲۰۱۲ همانگونه که قبلا طراحی شده بود، برگزار خواهد شد و طرحی به نشست پنجم ژوئن ارائه نخواهد شد.
 
نیویورک تایمز نیز در این زمینه نوشته است، در صورتی که طرح پیشنهادی جیانی اینفانتینو برای افزایش تیم های حاضر در جام جهانی در نشست سالانه ماه آینده این فدراسیون در پاریس مطرح می‌شد ، احتمال تصویب آن زیاد بود . اما با توجه به بحران سیاسی بین قطر و عربستان و سه کشور عرب دیگر ، این طرح در مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر اجرا نخواهد شد.
 
با این حال فیفا تاکید کرده است، برگزاری جام جهانی با حضور ۴۸ تیم در مسابقات سال ۲۰۲۶ در کشورهای آمریکا، مکزیک و کانادا اجرا خواهد شد.
 
نیویورک تایمز می‌گوید، تصمیم تازه فیفا می‌تواند باعث آرامش خاطر قطر شود چرا که برگزاری جام جهانی در قطر می‌تواند نوعی افتخار ملی برای این کشور کوچک محسوب شود که با همسایگان عرب خود دچار اختلاف است.
 
با تشدید اختلافات امارات متحده عربی، عربستان سعودی، بحرین و مصر با قطر این کشورها روابط خود با دوحه را در سال ۱۳۹۶قطع کرده‌اند.
 
عربستان ، امارات و بحرین سه همسایه قطر از همان زمان عملا قطر را در محاصره‌ اقتصادی قرار دادند. این چهار کشور قطر را متهم کرده‌اند که از گروه‌های شبه‌نظامی حمایت می‌کند و بیش از حد به جمهوری اسلامی نزدیک شده است.
 
دوحه اتهام حمایت از تروریسم را رد کرده و کشورهایی مانند عربستان و امارات را متهم کرده قصد دخالت در امور این کشور را دارند.
 
با این حال، وزیر ورزش امارات متحده عربی پیشتر گفته بود در صورت افزایش تیم‌ها به ۴۸ تیم، کشور او همراه کویت و عمان می‌توانند محل برگزاری بازی‌ها باشند. اما او تاکید کرده بود، چنین چیزی تنها در صورتی ممکن است که اختلافات امارات و دیگر کشورها، و قطر، حل‌وفصل شوند.
 
کمیته اجرایی فدراسیون جهانی فوتبال در سال ۱۳۸۹، روسیه و قطر را به عنوان برگزارکننده مسابقات در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ انتخاب کرده بود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +268رضا پهلوی از کشورهای عرب خلیج فارس خواست تا برای به‌رسمیت شناختن «دولت گذار» آماده شوند
  • +232تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +186شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +172شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +158وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +154ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +153نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +145پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +142مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +127وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید