بازداشت متخصص بیهوشی به ظن ایجاد مسمومیت و مرگ در فرانسه

یورونیوز :یک پزشک متخصص بیهوشی در فرانسه به ظن مسموم کردن عمدی شماری از بیماران که دو تن از آنها جان باخته‌اند بازداشت شد.
 

دکتر فردریک پی. متخصص بیمارستانی در شهر بزانسون، دو سال پیش به ظن مسموم کردن عمدی هفت بیمار تحت بازرسی قرار گرفته بود. وی پیوسته مدعی شده که بیگناه است. هفت بیماری که دچار مسمومیت شده بودند از ۳۷ تا ۵۳ سال سن داشتند.

 
پلیس شهر بزانسون فرانسه اعلام کرده است این پزشک اکنون در ارتباط با «پنجاه مورد تخلف پزشکی» بازداشت شده که شماری از آنها «مسمومیت‌هایی هستند که بیش از دو سال پیش» روی داده‌اند.
 
پرونده تازه علیه آقای فردریک پی. جدا از پرونده‌ای است که در سال ۲۰۱۷ میلادی برای بازرسی عملکرد وی به جریان افتاده بود.
 
وی در جریان پرونده پیشین اتهامات وارد شده را بطور کامل انکار کرده و آزاد شده بود. با این وجود تحت نظارت پلیس قرار داشت و از ادامه فعالیت حرفه‌ای محروم شده بود.
 
بازرسان پرونده ظنین هستند که این پزشک مختصص، عامدانه مقدار داروی بیهوشی را پیش از تزریق به بیماران دستکاری می‌کرده تا در جریان عمل جراحی اختلال پیش بیاید و آنگاه وی بتواند با استفاده از مهارت‌های خود بیمار را دوباره به هوش بیاورد.
 
اتفاقات ناگوار مربوط به «بیهوشی حین عمل جراحی» در هر دو مرکز خدمات درمانی که وی در آنها کار می‌کرده روی داده و این امر اتهام این متخصص بیهوشی را برجسته می‌کند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • افزایش نیروهای نظامی آمریکا در نزدیکی ایران؛ لینکلن به ۷۰۰ کیلومتری تهران رسید؛ فورد سه هفته دیگر می‌رسد
  • وال‌استریت ژورنال: بحران ایران، زمین بازی محبوب دونالد ترامپ است
  • گزارش نشریه اسرائیلی جروزالم پست درباره اقدامات آمریکا برای حمله دوباره به تاسیسات هسته‌ای ایران
  • صدیقه وسمقی، اسلام‌شناس و نویسنده: به فکر نهاد سوم باشیم، نه تکرار پادشاهی و روحانیت
  • مادر بهروز نیکخواه، معترض کشته شده: آنهایی که دنیا تروریست خواندشان، پسرم را کشتند
  • ارژنگ امیرفضلی: تن نمی‌دهم به کارهایی که روی خون شهروندانم راه بروم
  • گراهام: اگر وعده حمایت از معترضان ایرانی عملی نشود، فاجعه‌ای بدتر از افغانستان برای آمریکا رخ خواهد داد
  • تجهیزاتی که چین برای کمک به سرکوب مردم ایران در اختیار جمهوری اسلامی قرار داد
  • یک مقام ریاست‌جمهوری: قانون اعتراض نداریم؛ نمی‌توان هر تجمعی را «اغتشاش» دانست
  • نمایش رهبران سیاسی در کارناوال کلن؛ علی خامنه‌ای در جامه یک «خونخوار، آدمخوار» ظاهر شد