دستور وزارت خارجه آمریکا به خروج تمام کارمندان «غیراضطراری» از عراق

 وزیر خارجه آمریکا (راست) هفته پیش به بغداد سفر کرد سفارت ایالات متحده در بغداد، پایتخت عراق، روز چهارشنبه در پیامی از خروج تمام کارمندان «غیراضطراری» وزارت خارجه آمریکا از این کشور خبر داد.
 

روز چهارشنبه در وب‌سایت این سفارتخانه پیامی منتشر شد مبنی بر این که وزارت خارجه آمریکا دستور خروج تمام کارمندان غیرضروری خود از خاک عراق را صادر کرده است.

 
این دستور سفارت آمریکا در بغداد و کنسول‌گری این کشور در شهر اربیل، مرکز اقلیم کردستان عراق، را شامل می‌شود.
 
بر اساس این دستور حتی خدمات صدور روادید در عراق نیز «به طور موقت به حال تعلیق درمی‌آید». سه روز پیش سفارت آمریکا در بغداد در پیامی به تمام شهروندان آمریکا در مورد «افزایش تنش» در عراق هشدار داده و از آنها خواسته بود که هشیار باشند.
 
به نظر می‌رسد دستور تازه وزارت خارجه آمریکا نیز پیامد بالا گرفتن تنش لفظی میان ایران و آمریکا در دو سه هفته اخیر باشد، گرچه مقامات هر دو کشور روز سه‌شنبه تلاش کردند نشان دهند که قرار نیست جنگی تازه در منطقه دربگیرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۶
پارس 1404 - ایران، ایران

اینا مثل ما ایرانی ها دلیر و شجاع که نیستند و به اعتقادی به جهان آخرت که جاودانه است ندارند و مثل سگ ترسو هستند.
‌چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۶
۴۷
Zaall - اصفهان، ایران

زرشک
‌چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا