قهرمان سابق کشتی کج در ۵۱ سالگی در جریان مسابقات جهانی در لندن جان باخت

یورونیوز :سزار بارون، ملقب به «پادشاه نقره‌ای»، ورزشکار مکزیکی رشته کشتی کج در جریان مسابقات در لندن بر اثر حمله قلبی درگذشت. حادثه برای این قهرمان سابق کشتی کج ۵۱ ساله به هنگام مبارزه با حریف خود و در جریان بزرگ‌ترین مسابقه کشتی جوانان راندهاوس اتفاق افتاد.
 
در این مسابقات که به «لوچا لیبره» معروف است کشتی‌گیران با پوشیدن ماسک‌ها و لباس‌های رنگی با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

 

در فیلم منتشر شده از این مسابقات زمانی که مسابقه سزار بارون و حریفش به پایان می‌رسد و داور برنده را معرفی می‌کند وی همچنان بر کف رینگ افتاده و بسیاری گمان می‌کردند که این بخشی از نمایش است.
 
تماشاگران با فریاد «نقره‌ای، نقره‌ای» به تشویق وی ادامه دادند اما دقایقی بعد مشخص شد که او درگذشته است.
 
انجمن کشتی کج و دست‌اندرکاران این مسابقات از مرگ این کشتی‌گیر ابراز تاسف کرده‌اند.
 
ویلیام رگال، کشتی گیر همکار آقای بارون در صفحه توییتر خود نوشت از شنیدن خبر مرگ دوستش بسیار متاسف است. این قهرمان کشتی کج همچنین در سال ۲۰۰۵ در یک فیلم کمدی در کنار جک بلک، کمدین آمریکایی ایفای نقش کرده بود. آقای بلک در صفحه اینستاگرام خود به مرگ این ورزشکار واکنش نشان داده و برای او طلب آمرزش کرده است.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

César González...vaya con dios, hermano �'�

A post shared by Jack Black (@jackblack) on

این حادثه تنها یک ماه پس از آنکه جان اولیور، کمدین و بازیگر بریتانیایی، مسابقات کشتی کج را مورد انتقاد قرار داده و در مورد مرگ زودهنگام ورزشکاران این رشته صحبت کرده بود، به وقوع پیوست.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +268رضا پهلوی از کشورهای عرب خلیج فارس خواست تا برای به‌رسمیت شناختن «دولت گذار» آماده شوند
  • +232تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +185شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +172شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +158وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +154ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +153نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +145پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +142مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +127وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید