برگزاری مسابقات بوکس در المپیک ۲۰۲۰ دوباره مطرح شد

عکس آرشیوى از مسابقات قدیمى یک بوکسر ایرانی العربیه :موضوع برگزاری مسابقات بوکس در المپیک 2020 توکیو که پیش از این به حالت تعلیق درآمده بود، دوباره مطرح شد.
 

بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز، برگزاری یا عدم برگزاری مسابقات بوکس در المپیک 2020 توکیو، همچنان مورد بحث است. این تردیدها بدان خاطر است که ورزش بوکس طی چندین سال است که مورد بی مهری های مالی و غیرمالی کمیته بوکس قرار گرفته است.

 
در عین حال، رئیس کمیته برگزاری المپیک، روز شنبه 4 می 2019، طی یک کنفرانس خبری اظهار کرد: ما خواهان شرکت بوکس به عنوان ورزشی بین المللی در المپیک توکیو هستیم.
 
توماس باچ افزود: این پرسش مطرح است که آیا خود کمیته بوکس مسئول برگزاری رقابت ها خواهد بود یا به فکر راه چاره باشیم؟ باید ببینیم جواب کمیته به ما چه خواهد بود و آیا در زمینه مالی، داوری و... دست به کار خواهد شد یا خیر.
 
رئیس المپیک تصریح کرد که تا تاریخ 22 می 2019، نتیجه نهایی را‌ اعلام خواهد کرد.
 
مسئول بوکس استرالیا نیز در این باره اظهارنظر کرد. وی در مورد صحبت های باچ به رویترز گفت: مدیریت بوکس، آن هم در زمانی که فقط 14 ماه به المپیک باقی مانده است، بسیار سخت است.
 
در عین حال، باچ بر تشکیل مسابقات بوکس تاکید بسیاری دارد و حضور این ورزش در المپیک را بسیار مهم دانست، حتی اگر این مسابقات، به دلیل نزدیکی زمان برگزاری المپیک، سطح بالایی نداشته باشند.
 
رئیس المپیک همچنین در مورد پرسش خبرنگاران در زمینه تبعیض جنسیتی کمیته برگزاری بوکس گفت: این عملکرد نادرست است و در المپیک با تبعیض جنسیتی مقابله خواهیم کرد و مساوات رعایت خواهد شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +268رضا پهلوی از کشورهای عرب خلیج فارس خواست تا برای به‌رسمیت شناختن «دولت گذار» آماده شوند
  • +232تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +186شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +172شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +158وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +154ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +153نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +145پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +142مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +127وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید