پاپ فرانسیس به «بدعت‌گذاری» در دین متهم شد

عملکرد پاپ فرانسیس، از زمان انتخاب خوشایند بخش به شدت سنتی کلیسای کاتولیک نبوده است بی بی سی :پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان به بدعت‌گذاری در دین متهم شده است. این یکی از جدی‌ترین اتهاماتی است که می‌توان به پاپ وارد کرد.
 

نوزده کشیش و متکلم مسیحی محافظه‌کار، در نامه سرگشاده‌ای به مجمع اسقفان در رم اتهام بدعت‌گذاری در دین را به رهبر کاتولیک‌های جهان وارد کرده‌اند.

 
این جدیدترین تلاش گروهی از مخالفان پاپ فرانسیس علیه او به شمار می‌رود.
 
سخنگوی واتیکان از اظهارنظر در باره این نامه خودداری کرده است.
 
امضاکنندگان این نامه سرگشاده ۲۰ صفحه‌ای، خواهان آن شده‌اند که مجمع اسقفان در باره پاپ فرانسیس تحقیق کند. این افراد مدعی هستند پاپ بر خلاف آموزه‌های کلیسای کاتولیک رم عمل می‌کند. این افراد می‌گویند عملکرد پاپ فرانسیس باعث شده کلیسای کاتولیک دچار یکی از بدترین بحران‌های خود شود.
 
این افراد به طور مشخص به عملکرد پاپ فرانسیس در مورد نظام اخلاقی جنسی، همجنسگرایی، و وضعیت افراد مطلقه و افرادی که دست به ازدواج مجدد زده‌اند شکایت دارند.
 
امضاکنندگان نامه همچنین از اعضای بلندپایه کلیسای کاتولیک خواسته‌اند تا به طور علنی در باره این موارد سخن بگویند و به پاپ تذکر بدهند.
 
تحلیلگران مسایل واتیکان می‌گویند این نامه نشان‌دهنده وجود اختلاف نظر در واتیکان و قطبی شدن آن است.
 
منتقدان رهبر کاتولیک‌های جهان در این نامه به او تاخته‌اند که چرا مواضع کلیسا در مواردی چون سقط جنین را "نرم‌تر" کرده است. آنها می‌گویند پاپ به "حد کافی" علیه سقط جنین سخن نگفته و "بیش از اندازه" نسبت به همجنسگراها "دوستانه"و "بیش از اندازه" پذیرای پروتستان‌ها و مسلمان‌ها است.
 
عملکرد پاپ فرانسیس، از زمان انتخاب، خوشایند بخش به شدت سنتی کلیسای کاتولیک نبوده است.
 
پاپ تمایلی به تشریفات مرسوم در واتیکان نشان نداده و در بدو کار گفت می‌خواهد پیام مسیح را با مفاهیمی که برای همه قابل درک باشد، به پیروانش برساند.
 
در نظرسنجی که در سال ۲۰۱۶ صورت گرفت، پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان از هر سیاستمدار دیگری در جهان از جمله باراک اوباما و آنگلا مرکل، محبوب‌تر بود.
 
اما عملکرد او با انتقادهایی همراه بوده است. از جمله این انتقادها، تلاش او برای نزدیکی به مسیحیان پروتستان و مسلمانان و عدم اجرای سفت و سخت آموزه‌های مسیحی بوده است.
 
پاپ فرانسیس در سفری که ۴ سال پیش به آفریقای مرکزی داشت، در مسجدی به نمازگزاران گفته بود که "مسیحیان و مسلمانان برادران و خواهران هم هستند".
 
پاپ فرانسیس همچنین تسهیلات جدیدی را برای 'طلاق' کاتولیک‌ها اعلام کرده و گفته است کشیش‌ها می‌توانند زنانی را که سقط جنین می‌کنند، ببخشند. او در عین حال تاکید کرده سیاست کلیسا در مورد جلوگیری از بارداری را تغییر نداده است.
 
پاپ فرانسیس همچنین گفته است که افراد همجنسگرا نباید به حاشیه رانده شوند، بلکه باید جذب جامعه شوند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۰
scandal - برلین، آلمان
همانطوریکه در اسلام چندین فرقه داریم، در دین مسیحیت هم چنین می باشد و این پاپ در فرقه ایی درس خوانده که بمراتب بازتر و پیشرفته تر به مشکلات جامعه میپردازد تا به پاسخهای دینی! اول وجود و بعد سجود
‌پنجشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نقدی:آمریکا ۱۲ ناو هواپیمابرش رو هم بیاره هیچ غلطی نمیتونه بکنه، آمریکا تموم شده‌س
  • وزیر خزانه‌داری ایالات متحده: مقامات جمهوری اسلامی تنها «زور عریان» را می‌فهمند
  • شب ژنرال‌ها، آن شب بر بام مدرسه رفاه چه گذشت؟
  • یادی از گلهای پرپر شده ایران؛ فاطمه علی‌محمدی، مخترع تراشه‌های هسته‌ای دیالیز باشلیک به قلبش کشته شد
  • شلیک کور سرکوبگران جمهوری اسلامی به کودکان؛ بچه‌هایی که ۱۵ سالگی را ندیدند
  • ترانه «من بهت بدهکارم خیلی زیاد» از خواننده جوان «علیها» تقدیم به جانباختگان دی ماه خونین
  • مجله نیویورکر گزارشی از «شرایط آخرالزمانی» در مراکز درمانی ایران پس از سرکوب اعتراضات ارائه داد
  • از گرد و خاک پناهگاه زیرزمینی روی عمامه رهبر تا ترامپ کتک‌خورده در تهران
  • گروسی: تقریبا مطمئنیم که اورانیوم‌ غنی‌شده ایران در زیر تاسیسات بمباران‌شده است
  • خبرگزاری روسی ریا نووستی از مشاهده هواپیماهای شناسایی آمریکا در نزدیکی مرزهای ایران خبر داد
  • +336شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +293شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +213شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +168پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +160رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +139برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +138پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +133وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +125یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد
  • +125علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید