نزدیک به ۱۵۰۰ خبرنگار خواستار بازگشت عادل فردوسی‌پور شدند

دویچه وله :گروه بزرگی از اهالی رسانه در نامه‌ای به رئیس صدا و سیمای جمهوری اسلامی خواستار ازسرگیری دوباره برنامه نود و بازگشت عادل فردوسی پور به عنوان مجری آن شده‌اند. آنها فردوسی‌پور را یکی از بهترین برنامه‌سازها می‌دانند. 
 

زدیک به ۱۵۰۰ روزنامه‌نگار و فعال رسانه‌ای به علی عسگری، رئیس صدا و سیما نامه‌ای نوشته‌ و از توقف برنامه نود با اجرای عادل فردوسی‌پورانتقاد کرده‌اند. به گفته آنان توقف این برنامه "نه از دیدگاه افکار عمومی و مخاطبان میلیونی برنامه، دلیل مشخصی داشت و نه توضیحی درباره آن داده" شده است.

 
آنها در این نامه از عادل فردوسی‌پور به عنوان "بهترین برنامه‌ساز، مجری و گزارشگر ورزشی تلویزیون" یاد کرده‌اند و تاکید کرده‌اند که او "یک سرمایه است و نباید از او چشم‌پوشی کرد". آنچه این خبرنگاران بر آن به ویژه انگشت گذاشته‌اند سلامت عادل فردوسی‌پو "در برنامه‌سازی و نقش‌اش در شفاف‌سازی فضای فوتبال، ورزش و مقابله با فساد در این حوزه" است.
عادل فردوسی‌پور مجری برنامه نود آنها به عنوان فعالان رکن چهارم دموکراسی، از رئیس صدا و سیما خواسته‌اند که در این تصمیم بازنگری شود و در نامه خود نوشته‌اند: «ما به عنوان مخاطبان این برنامه و به عنوان آحادی از ملت که صاحبان اصلی رسانه ملی‌اند، درخواست می‌کنیم یکی از سالم‌ترین، حرفه‌ای‌ترین و تماشایی‌ترین محصولات جام‌جم را از ما دریغ نکنید.»
 
برکناری عادل فردوسی‌پور از سمت مجری و تهیه‌کننده برنامه تلویزیونی ۹۰ در صدا و سیمای جمهوری اسلامی، پس از نزدیک به ۲۰ سال فعالیت در این نقش، به شدت بحث‌برانگیز شد و اعتراض‌های بسیاری را به دنبال داشت.
 
سمیرا شیرمردی، خبرنگار ورزشی در تهران در مورد علت برکناری او به دویچه وله فارسی به محبوبیت زیاد و میزان بالای طرفداران فردوسی پور به عنوان یکی از علل اصلی اشاره کرده است. این کارشناس همچنین گفته است که انتقادات فردوسی‌پور از محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری سابق ایران، نیز باعث دلخوری مدیر جدید صدا و سیما از این مجری بوده است و سرانجام باعث برکناری فردوسی‌پور شده است.
 
محبوبیت فردوسی‌پور به گفته بسیاری از کسانی که به برکناری او معترض‌اند، به خاطر "رک‌گویی‌های" او بوده است. طرفداران فردوسی‌پور معتقدند که او از معدود خبرنگارانی است که "پیش از گشودن دهان، سود و زیان کلام خود را نمی‌سنجد."
 
از دیگر موارد که گفته می‌شود علت توقف برنامه نود و کنار گذاشتن عادل فردوسی‌‌پور بوده، وجود اختلاف نظر میان او با علی فروغی مدیر شبکه سه بوده است. علی فروغی پیش از گرفتن سکان هدایت شبکه  سه، رئیس مرکز بسیج صدا و سیمای جمهوری اسلامی بوده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
amirgheryou - تهران، ایران
بیخود. مگه ارث باباشه. بسه دیگه 20 سال اجرا کرده. حوصله آدمی رو که از تریبون استفاده میکنه و از یه تیم طرفداری میکنه (لنگ) رو ندارم. استقلالیها که خیلی وقته اینو تحریم کرده بودن. بهتر که نباشه.
دوشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +204شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +153شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +101بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم