ابداع دستبندی که داروی تجاوز را در مشروب تشخیص می‌دهد

یورونیوز :متخصصان آلمانی به تازگی دستبندی ابداع کرده‌اند که می‌تواند تشخیص دهد آیا در نوشیدنی‌ها، داروی تجاوز ریخته شده است یا خیر.
 

کیم آیشمن و اسون هوسر، دستبدی به نام زانتوس‌ (Xantus) ساخته‌اند که کافی است یک قطره از هر مشروب را روی آن بچکانند تا نشان دهد که آیا داروی تجاوز در آن وجود دارد یا نه.

 
داروی تجاوز یا داروی شکارگر، به هر دارویی اطلاق می‌شود که شخص را منفعل نموده، وی را مستعد تجاوز و آزار جنسی می‌کند.
 
این دستبند سبک که هم‌ اکنون در داروخانه‌های آلمان عرضه شده سفیدرنگ و شبیه دستبندهایی است که برای ورود به بار‌ و کلاب‌‌ها از آن استفاده می‌شود. روی این دستبند دو دایره کوچک سبزرنگ وجود دارد که با تشخیص داروی تجاوز به رنگ آبی در می‌آیند.
 
دستبند زانتوس همچنین اثر روانی بازدارنده‌ای نیز بر متجاوزان احتمالی دارد.
 
به گزارش سازمان ملی بهداشت بریتانیا سالانه به صدها تن داروی‌های منفعل‌کننده خورانده می‌شود. این داروها در نوشیدنی الکلی ریخته شده و بدون اطلاع قربانی به وی داده می‌شود. گزارش این سازمان می‌گوید موارد بسیار دیگری نیز هست که به علت فراموشی موقت یا احساس شرمساری گزارش نمی‌شود.
 
داروهایی نظیر گاما هیدروکسی بوتیریت، (GHB) یا گاما بوتیرولاکتون که هر دو تأثیر مسکن و بی‌حس‌کننده دارند، در کنار آرام‌بخش‌هایی نظیر والیوم و دیازپام و روهیپنول و کتامین عمدتا تأثیری مشابه الکل بر مصرف‌کننده دارند و این امر سبب می‌شود که قربانی این ترکیبات، فکر کند فقط مست بوده و به یاد نمی‌آورد که چه پیش آمده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +252شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +216شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +174پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +141سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +140مقام اسرائیلی از کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد
  • +117ویدیوهای روز؛ همسایه به زن استاد بسیجی کشته شده: خوردی؟ حالا باز برو شعار بده
  • +116پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +110اسرائیل کشته شدن فرمانده نیروی دریایی سپاه را تایید کرد: هشدار داده بودیم، انگشت تهدید برای ما بالا نبرید
  • +106کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +104ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم