زوج همجنسگرا با استفاده از رحم مادر یکی از آنها، صاحب بچه شد

صدای آمریکا :یک زوج همجنسگرا به نام های «متیوالج» و «الیوت دوگرتی» پس از ازدواج در شهر اوماها در ایالت نبراسکا، تصمیم گرفتند بچه دار شوند. آنها پس از بررسی گزینه های مختلف در نهایت از خانواده خود کمک خواستند.
 

به این ترتیب در یکی از نامتعارف ترین لقاح های مصنوعی، اسپرم متیو با تخمک خواهر الیوت ترکیب شد و در مرحله بعد در رحم «سیسیل رینک الج» ۶۱ ساله مادر متیو «مادر بزرگ نوزاد» پرورش یافت.

 
هر چند که به عقیده برخی، استفاده از چنین روش غیرمنتظره ای برای لقاح مصنوعی چندان خوشایند نیست ولی اعضای این خانواده آمریکایی مشکلی با این موضوع ندارند و به گفته آنها تجربه بسیار شیرینی داشتند چرا که به این زوج همجنسگرا امکان داد صاحب فرزند شوند.
 
«اوما لوئیس دوگرتی الج» دوشنبه گذشته در مرکز پزشکی نبراسکا در شهر اوماها متولد شد و به گفته پزشکان حال نوزاد و مادربزرگش خوب است و هیچ مشکلی ندارند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۹
scandal - برلین، آلمان

به کجا میرویم! برایم "شاید" این امر متداول بشود، ولی فعلا نه و باعث حال بهمزنی من میشود! آیا هر چه که امکان داره باید انجام داد چون حاملگی زن ۹۰ ساله، ازدواج با دختر خردسال و یا در آینده، پیوند زدن سر انسان بر بدن میمون ! که این مثال آخرین را ما در ایران زیاد مشاهده میکنیم، چون جنتی، تمساح شیرازی و حاتمی گوریل!
دوشنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۸ - ۰۶:۴۰
۴۳
Liberte - ارومیه، ایران
همه این فعل و انفعالات منزجر کننده یک طرف ، اون طفل بدبخت رو بیاندیشید. با چه هویت و پیشینه ای می خواد زندگی کنه. کدوم مادر و کدوم پدرشن و کدوم مادر بزرگه وآیا عمه اش مادرشه؟ اینگونه تیمارها و بیماران کمابیش پیدا میشه. ولی چرا عرف و قانون و جامعه این اجازه رو بهشون میده.
دوشنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۰
۴۵
amirgheryou - تهران، ایران
خوبه آخرش ننوشتید با تشکر از خانواده رجبی (قدیم هرچی سریال بود تو آپارتمان این خانواده بازی میشد). خوب بی شرفها از همسایه ها هم کمکهای مختلفی میگرفتید یه تجارت راه مینداختید. 100بار گفتم همجنس گرایی بیماریه و نقصه و فقط نباشد آزارشون داد ولی نباید تاییدشون هم کرد. یعنی شتر دیدی ندیدی. تاییدشون میشه اینکارا و آزارشون هم که نامردیه.
دوشنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۰
۱۰۸
millionaire - منچستر، انگلستان
چهار روز دیگه بچه بازى و حیوون بازى و هزار جور کثافت بازى جدید کم کم آزاد میشه ، و تو جوامع هم حل و توجیحش میکنند ، البته همین الان هم من فکر میکنم حیوون بازى از همجنس بازى بهتره ، یه حالى حیوون میکنه یه حالیم انسان هر دو هم راضى به کسى چه!!!!!؟؟
دوشنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۸
۶۴
برجعلی - کلن، آلمان
متاسفانه این ها ر....دن تو بنیان خانواده
دوشنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۷
۴۵
amirgheryou - تهران، ایران
[::millionaire - منچستر، انگلستان::]. قدیما فاز جنسی آدما از دو حالت خارج نبود. مرد با زن و مرد با صابون گلنار. یعنی حتی در خانومها خود ارضایی چندان تعریف نشده بود. حالا میخوای از طرف بپرسی فاز جنسی چی داری برات منو میاره تیک میزنه. ولی خیلی ظالمانس حیوون رو جایگزین مردها میکنن. چیه آخه. بعد فکر کن کلی درس میخونی کار میکنی پول جمع میکنی ورزش میکنی تیپ میزنی اونوقت رقیب عشقیت یه الاغ یا اسب یا سگه. خوب طبیعتا از نظر سایز در مقابل الاغ و اسب کم میاری و از نظر انرژی و سرعت عمل در برابر سگه. یعنی در رقابت عشقی با این جونورا هم شکست میخوری. خدا نیاره اونروزو چون من یکی خودکشی میکنم.
دوشنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +190شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +136شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +127حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +121نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +120اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو