آمریکا می‌خواهد طی ۵ سال در ماه مستقر شود

مایک پنس معاون رئیس‌جمهور آمریکا بی بی سی :مایک پنس معاون رئیس‌جمهور ایالات‌متحده آمریکا گفت او از ناسا، سازمان هوافضای آمریکا، می‌خواهد که طی ۵ سال آینده فضانوردان را به ماه بازگرداند.
 

او با اشاره به ماموریت موفقیت‌آمیز پرتاب ماهواره چین به سمت پنهان ماه که به چشم زمینیان نمی‌آید، گفت: "ما امروز وارد یک مسابقه فضایی شده‌ایم درست همانطور که در دهه ۱۹۶۰ بودیم."

 
ناسا از پیش طرحی برای بازگشت به ماه داشت اما با این اعلان آقای پنس زمان‌بندی بازگشت به ماه شتاب خواهد گرفت.
 
آقای پنس در نشست "شورای ملی فضایی" در "هانت‌سویل"، آلاباما سخنرانی می‌کرد.
 
او گفت: "بازگشت فضانوردان به ماه طی ۵ سال، سیاست دولت و ایالات‌متحده آمریکاست. همانطور که ایالات‌متحده اولین ملتی بود که در قرن بیستم به ماه پا گذاشت، همچنین اولین ملتی خواهد بود که در قرن بیست‌ویکم فضانوردان را به ماه بازمی‌گرداند."
 
قطب جنوب ماه که منطقه‌ای بحث‌انگیز است و در تاریکی قرار دارد، هدف ناسا بوده است.
 
این قطب دارای ذخایر آب یخ‌زده است که ناسا می‌خواهد آن را به سوخت فضاپیما تبدیل کند.
 
چندی پیش، چین ماهواره‌ای را پرتاب کرد که هدفش کاوش در این بخش از ماه است. این اولین ماهواره ارتباطی دنیا است که در این بخش ماه فعالیت می‌کند.
 
چین می‌خواهد پس از استقرار ماهواره، کاوشگری به آنچه به سمت پنهان ماه نام گرفته یعنی همان قسمتی که در نقطه کور زمینیان است، بفرستد.
 
آقای پنس افزود: "جهش بزرگ بعدی بازگشت فضانوردان آمریکایی به هر طریق لازم به ماه طی ۵ سال، حضور دائمی آنها در ماه است و آماده شدن برای استقرار فضانوردان در مریخ است."
 
او گفت برای انجام چنین کاری ناسا باید به یک سازمان چابک و مسئولیت‌پذیر تبدیل شود.
 
"جیم برایداستاین" مدیر شرکت فضایی ایالات‌متحده در توییتی نوشت: "چالشی پذیرفتنی. بریم کار را شروع کنیم."
 
برنامه ناسا این بود که تا سال ۲۰۲۴ ایستگاه فضایی بر مدار ماه مستقر کند و تا ۲۰۲۸ فضانوردان را به سطح ماه بازگرداند.
 
معدودی از تحلیل‌گران تردید دارند که این زمان‌بندی به‌شدت چالشی خواهد بود.
زمان‌بندی استقرار در ماه بحث‌برانگیز شده است نکته اساسی در مورد برنامه‌ ماه، موشک‌ سنگین‌بر است که بتواند تجهیزات عظیم مورد نیاز برای سفر به ما و فرودآمدن بر آن را پرتاب کند.
 
ناسا پرتاب‌کننده‌ای را ساخته است که "سیستم پرتاب فضایی" نامیده می‌شود اما این پروژه با تاخیر و هزینه‌های بیش از حد مواجه شده است.
 
آقای برایداستاین در نظر داشت که کار با یک موشک تجاری با قدرت کمتر کار را پیش برد، شاید وسیله‌ای که "اسپیس اکس" ساخته یا "بوئینگ-لاکهید مارتین" شریک " یونایتد لانچ آلیانس" شرکتی که خدمات سیستم پرتاب را برای آمریکا مهیا می‌کند.، وسیله‌ای که یک کپسول فضایی بدون سرنشین را تا ۲۰۲۰ به فضا بفرستد.
 
اما پس از سخنان آقای پنس، این مدیر ناسا گفت او مطمئن است که ناسا تا سال آینده به یک "سیستم پرتاب فضایی" دست خواهد یافت.
 
کپسول "اوریون" ساخته شرکت "لاکهید مارتین"، سفینه فضایی اصلی برای انتقال فضانوردان به مدار ماه خواهد بود.
 
اما کار هنوز برای ساختن "ماه‌نشین" آغاز نشده است.
 
آقای پنس تهدید که اگر ناسا به‌موقع آماده نشود، از سیستم پرتاب تجاری استفاده خواهد کرد یا از شریکان دیگر کمک خواهد گرفت.
 
او در همین رابطه افزود: "برای اینکه روشن شود، ما به قرارداد هیچ‌کس متعهد نیستم. اگر پیمانکاران کنونی نمی‌توانند به هدف دست یابند، به دنبال کسانی خواهیم بود که بتوانند."
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۸۰
واقع بین ایرانی - هامبورگ، آلمان
انریکا میخواهد تا 5 سال اینده در کره ماه مستقر شود ولی دولتمردان ما با فیضیه قم تفاهم نامه برای جلوگیری از بلا یا امضا میکنند. اقای خدای بزرگ شنیدید. ای خدائی که میگویند هستی ایا شنیدید؟؟ ایا این مرگ بر امریکا هم بگوش شما بعنوان خدا میرسد یا نه؟؟ایا این تفاهم نامه با فیضیه در رابطه با بلا یا شنیدی یا نه؟؟مصب ترا شکر در قرن 21 ما را به چه مصیبتی انداختی . مصیبتی که از هزاران سیل ویران گر هم شدید تر است . تفاهم نامه با فیضیه برای رفع بلایا. بکجا باید داد کرد. بکجا باید فریاد کشید. من سرم را بکجا بکوبم.با هر ترفندی کشور را غارت میکنند. بعد ما کمترین امکانات برای جلوگیری از سیل را نداریم. تفاهم نامه با ذفیضیه!!!!!!.
جمعه ۹ فروردین ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.