هک موبایل رقیب نتانیاهو و فرمانده سابق ستاد ارتش اسرائیل را تکذیب کرد

آقای گانتز گفته ماجرای هک شدن موبایلش تاثیری بر انتخابات ندارد بی بی سی :وزارت خارجه ایران گزارش هک شدن موبایل رقیب انتخاباتی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل از سوی ایران را تکذیب کرده است.
 

بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت خارجه ایران، در پاسخ به سوالی درباره نقش ادعایی ایران در هک موبایل بنی گانتز گفت مقام‌های اسرائیلی "به فرافکنی و دروغ‌پردازی‌های روزمره عادتی دیرینه دارند."

 
دو هفته پیش یک شبکه تلویزیونی در اسرائیل، به نقل از منابع امنیتی، ایران را به هک کردن تلفن همراه بنی گانتز متهم کرد. آقای گانتز رقیب اصلی بنیامین نتانیاهو در انتخابات آتی و یکی از فرماندهان سابق ستاد ارتش اسرائیل است.
 
بنی گانتز هک شدن موبایلش را مسئله‌ای "حاشیه‌ای" و کم‌اهمیت دانسته است.
 
او روز سه‌شنبه در مصاحبه‌ای با شبکه ۱۲ اسرائیل گفت شین بت، سازمان امنیت داخلی اسرائیل، شش ماه پیش به او درباره "یک مشکل به خصوص" اطلاع داده که او هم اقدامات لازم را درباره‌اش انجام داده است.
 
آقای گانتز گفت تهدیدی از این بابت وجود ندارد و ایران به اطلاعات حساس شخصی یا امنیتی دست نیافته تا بتواند از او باج‌خواهی کند.
 
نظرسنجی‌ها در هفته‌های اخیر حاکی از رقابت نزدیک حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو با ائتلاف آبی-سفید بنی گانتز است.
 
رقبای آقای گانتز سعی کرده‌اند از ماجرای هک شده موبایل علیه او استفاده کنند.
'کینه‌توزی و ایران‌هراسی'
سخنگوی وزارت خارجه ایران درباره ماجرای هک موبایل بنی گانتز مقام‌های اسرائیلی و آمریکایی را متهم کرده که با "کینه‌توزی و ایران‌هراسی" و برای افزایش فشار بر ایران "جنگ روانی" ایجاد می‌کنند.
 
بهرام قاسمی گفته است که ایران در زمینه‌های علم و تکنولوژی "توانمندی‌های بی‌بدیل و غیرقابل تصوری" دارد، اما امکانات تکنولوژیک خود را "صرفا به منظور رفع نیازهای داخلی و... قطع وابستگی‌ها" به کار می‌گیرد.
آقای قاسمی گفته ایران توانایی تکنولوژیک بالایی دارد آقای قاسمی در عین حال اتهام نقش ایران در هک پارلمان استرالیا را نیز تکذیب کرده است.
 
او گفته "این دروغ نیز بخش دیگری از همان جنگ روانی است."
 
ماه گذشته گزارش شد هکرها قصد نفوذ به شبکه کامپیوتری پارلمان استرالیا را داشتند. مقام‌های استرالیایی حمله را "پیچیده" اعلام کردند و گفتند احتمالا یک دولت خارجی پشت این حمله سایبری بوده است.
 
استرالیا در این زمینه ایران را متهم نکرد، اما یک شرکت امنیت سایبری این اتهام را متوجه ایران کرد.
 
ایران پیش از این در موارد متعدد به حملات سایبری علیه اهدافی در کشورهای غربی، عربی و اسرائیل متهم شده و همچنین خبرنگاران، فعالان سیاسی و مقام‌های دولت ایران هدف حمله هکرهایی از داخل ایران قرار گرفته‌اند.
 
در عین حال ایران با حملات سایبری پیچیده‌ای مواجه بوده که تصور می‌شود در مواردی از اسرائیل و آمریکا هدایت می‌شده‌اند.
 
یک از این موارد بدافزار استاکس‌نت بود که برای جاسوسی از برنامه هسته‌ای ایران و خرابکاری در آن استفاده شد.
 
به گفته ادوارد اسنودن، مامور سابق سازمان امنیت ملی آمریکا و افشاگر اقدامات غیرقانونی این سازمان، استاکس‌نت یک پروژه مشترک آمریکا و اسرائیل بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
mehdi sadigh - دوسلدروف، آلمان
اینا کلا همه چیز را تکذیب می کنند
‌چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.