«انتخابات» کره شمالی؛ انتظار می‌رود صد در صد مردم تنها گزینه موجود را برگزینند

 راهپیمایی دولتی در ماه مه ۲۰۱۶ در پیونگ‌یانگ مردم کره شمالی برای شرکت در «انتخابات شورای عالی خلق» پای صندوق‌های رای می‌روند. انتظار می‌رود رقم شرکت‌کنندگان صد در صد اعلام شود و همه آن‌ها نیز به تنها گزینه موجود رای بدهند.
 

جمع‌آوری آرا برای «شورای عالی خلق» روز ۱۹ اسفند برگزار می‌شود. این دومین بار است که «انتخابات» در دوره رهبری کیم جونگ‌اون، رهبر فعلی، صورت می‌گیرد.

 
«شورای عالی خلق» قدرت خاصی ندارد و عملا تصمیم‌های ابلاغی را تائید می‌کند. «انتخابات» پیشین این شورا در سال ۱۳۹۲ صورت گرفت. جمع‌آوری آرا هر پنج سال یک بار انجام می‌شود.
 
این «انتخابات» چند روز پس از ناکام ماندن تازه‌ترین دور از مذاکرات کیم جونگ‌اون، و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، برپا می‌شود و روزنامه رسمی کره شمالی، روُدوُنگ‌شین‌مون، زمان آن را «بسیار معنی‌دار» توصیف کرده‌است.
 
به گفته این روزنامه «انتخابات در این زمان قویا نشان می‌دهد که مردم ما، با وجود همه فراز و نشیب‌ها، عمیقا و بی‌تردید به رهبری اعتماد دارند».
 
تنها یک نام روی برگه‌های رای نوشته شده‌است. رای‌دهندگان بالقوه می‌توانند این نام را خط بزنند، به‌عبارتی به آن رای مخالف بدهند، اما تا کنون چنین موردی گزارش نشده‌است.
 
انتخابات پیشین در سال ۱۳۹۲ با حضور «۹۹.۹۷» درصد واجدین شرایط برگزار شد، و دو روز پس از برگزاری اعلام شد «صد در صد» مردم به نامزدهای نوشته‌شده روی برگه‌های رای موافق داده‌اند.
 
سن شرکت در «انتخابات» در کره شمالی ۱۷ سال است. نامزدها ممکن است کشاورزان، کارگران، سربازان و دیگر افراد از حزب حاکم «کارگر» و برخی زیر شاخه‌های آن باشند.
 
شورای عالی خلق، نهادی تک‌مجلسی است و ۶۸۷ عضو دارد. این شورا یک هیئت رئیسه دارد که ریاست آن سال‌هاست با کیم یونگ‌نام است. کیم یونگ‌نام در سال ۱۳۹۱، دیداری با رئیس‌جمهوری وقت و رهبر جمهوری اسلامی داشت. او در سال ۱۳۹۶ در مراسم تحلیف حسن روحانی نیز شرکت کرده بود.
 
رسانه‌های رسمی کره شمالی بر اهمیت این «انتخابات» و رسیدگی به وضعیت اقتصادی کشور نیز تاکید کرده‌اند.
 
وضعیت اقتصادی کره شمالی، آن‌طور که گزارش‌ها حاکی‌ست، با بحران فزاینده‌ای روبه‌رو است. این کشور از یک سو با قطحی و خشکسالی، کشاورزی قدیمی و ناکارآمد، از سوی دیگر با تحریم‌های گسترده بین‌المللی به‌دلیل آزمایش‌های نظامی و هسته‌ای روبه‌رو است.
 
سازمان ملل متحد اخیرا در گزارشی گفته شمار شهروندانی که به غذا و کمک‌های انسان‌دوستانه نیاز پیدا کرده‌اند با رشد ۶۰۰ هزار نفری به حدود ۱۱ میلیون نفر رسیده است. این رقم ۴۳ درصد کل جمعیت را شامل می‌شود.
 
به گفته سازمان ملل با وجود افزایش شمار نیازمندان به غذا و کمک‌ها، این نهاد باید از شمار شهروندانی که تحت پوشش قرار داده بکاهد، چراکه با کمبود بودجه روبه‌رو است و مجبور است اولویت را به کسانی بدهد که بیشترین نیازها را دارند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۵
گفتنیها کم نیست - بخارست، رومانی
کل طویله به چوپون که چماق دستشه و گوسفندهای گرسنه و خسته از زندگی کاغذهای ازقبل نوشته رو هم باید بخود زحمت داده تا صندوقچه ای چوپون توی طویله گذاشته با احترام صبحگاهی بیندازند البته اگر بتونن از کره جنوبی هم رای دهنده بیارن که درصد رای دهنده ها بشه ۱۰۱ درصد یه بسته یونجه اعلا جایزه داره هرکی اینکارو بکنه.فکر کنم اونا هم باور و فاطما دارن که یقه جر میدن که یجایی خوندم خانم ای سون یکی از اونها بوده ولی از بخت بد فاطما سلطان پسر قاقا یعنی قاقا مجتبی یکی رسمی و صدها غیره رسمی داره و نوبت به فاطی نمیرسه.
یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۸
۶۳
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
اگر ختنه کنند و به شیعه بگروند جمهوری چسلامی همه نیازمندی هایشان را رفع میکند. حتی تضمین میکند که کاربر مومن این سایت، فاطمه زهرا را به عقد کیم جونگ اون در آورده به عنوان سفیر پروستات آقا به کره اعزام کند!
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.