«قطر ۸۸۰ میلیون دلار طی قراردادهای محرمانه به فیفا پرداخت کرده است»

العربیه : اسناد درز یافته نشان از آن دارد که قطر 21 روز پیش از رای گیری بر سر میزبانی جام جهانی سال 2022 که در سال 2010 برگزار شد، پیشنهادهایی مالی تا 880 میلیون دلار به طور محرمانه به فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) ارائه داد.
 

اسنادی که روزنامه بریتانیایی Sunday Times بر آن مطلع شده، می‌گوید مدیرانی اجرایی در شبکه خبری الجزیره قطر، قراردادی 400 میلیون دلاری برای به دست آوردن حق پخش جام جهانی سال‌های 2018 و 2022 پیش از مشخص شدن کشورهای میزبان این رویدادهای ورزشی، امضا کردند.

 
این قراردادها همچنین حاوی پیشنهادی 100 میلیون دلاری بود که در صورت موفقیت قطر در رای‌گیری میزبانی جام جهانی، به صندوق فیفا پرداخت می‌شود.
 
روزنامه بریتانیایی از قراردادی دیگر برای حق پخش تلویزیونی به قیمت 480 میلیون دلار مطلع شده که قطر در سال 2013 به فیفا پیشنهاد داده است. این قرارداد هم‌اکنون یکی از پرونده‌هایی است که تحقیقات درباره آن در زمینه رشوه‌های پرداخت شده به فیفا در جریان است.
 اسناد فاش شده توسط Sunday Times به فهرست بلندبالایی از معاملات مشکوک قطر برای میزبانی جام جهانی 2022 افزوده می‌شود.
 
این روزنامه نوشته است که قطر حق میزبانی جام جهانی را از راه رشوه‌هایی بالغ بر 400 میلیون دلار خریده و بدین ترتیب قوانین فیفا را نقض کرده است.
 
این گزارش از دامیان کالنز از مسئولان کمیسیون ورزش و اطلاع رسانی اینترنتی نقل کرده که فیفا باید این اموال را توقیف کند و تحقیقاتی درباره این قراردادها آغاز کند.
 
Sunday Times نوشته که فیفا از اظهار نظر درباره اسناد درز یافته، امتناع کرده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +252شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +216شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +173پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +141سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +140مقام اسرائیلی از کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد
  • +117ویدیوهای روز؛ همسایه به زن استاد بسیجی کشته شده: خوردی؟ حالا باز برو شعار بده
  • +116پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +110اسرائیل کشته شدن فرمانده نیروی دریایی سپاه را تایید کرد: هشدار داده بودیم، انگشت تهدید برای ما بالا نبرید
  • +106کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +102ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند