سخنگوی قوه قضاییه ،قطعیت انتصاب ابراهیم رئیسی به ریاست این قوه را تائید کرد

 ابراهیم رئیسی، تولیت «آستان قدس» در مشهد، در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۹۶ با کسب ۳۸ درصد آرا نفر دوم انتخابات شد. رادیو فردا :سخنگوی قوه قضائیه از قطعی شدن انتصاب ابراهیم رئیسی به ریاست این قوه خبر داد و یک عضو کمیسیون قضایی مجلس نیز گفت که آقای رئیسی روز ۱۷ اسفند جایگزین صادق لاریجانی می‌شود.
 

به گزارش خبرگزاری ایسنا، غلامحسین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضائیه، روز یکشنبه ۱۲ اسفند در پاسخ به سوالی درباره باقی ماندن در سمت خود گفت: «بنده به نظام بدهکار هستم و باید به نظام خدمت کنم و حتماً در دوره بعدی ریاست قوه قضائیه هم به رئیس جدید، آقای رئیسی و قوه قضائیه کمک خواهم کرد».

 
در همین حال یحیی کمالی‌پور عضو هیات رئیسه کمیسیون قضایی مجلس، گفت «پیش از این اعلام شده بود» که آقای رئیسی روز ۱۷ اسفند جایگزین صادق لاریجانی می‌شود.
 
حسن نوروزی، سخنگوی کمیسیون قضائی مجلس، روز شنبه ۲۷ بهمن ماه از قطعی بودن ریاست ابراهیم رئیسی بر قوه قضائیه خبر داده و گفته بود: تغییر «قانون شوراهای حل اختلاف» تا زمان ریاست او بر قوه قضائیه منتفی شده است.
 
وی گفته بود: «ما متوجه شدیم که او نظر خاصی در مورد این قانون دارد، مجبور شدیم این قانون را یکسال تمدید کنیم».
 
ابراهیم رئیسی، تولیت «آستان قدس» در مشهد، در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۹۶ با کسب ۳۸ درصد آرا نفر دوم انتخابات شد.
 
وی که مشمول تحریم‌های اتحادیه اروپاست، در سال ۱۳۶۷ عضو هیاتی سه نفره بود که درباره اعدام زندانیان سیاسی تصمیم می‌گرفت.

ابراهیم رئیسی ۵۷ سال سن دارد و در مشهد متولد شده است. وی سال ۵۹ و در حالی که ۲۰ سال سن داشت به عنوان دادیار شهرستان کرج مشغول به کار و مدتی بعد به عنوان دادستان این شهر منصوب شد. وی در سال ۶۱ با حفظ سمت به عنوان دادستان همدان نیز منصوب شد.
 
رئیسی در سال ۶۴ به عنوان جانشین دادستان تهران و چهار سال بعد به عنوان دادستان این شهر منصوب شد. وی از سال‌ ۷۳ تا ۸۳ به مدت ۱۰ سال رئیس سازمان بازرسی کل کشور بود.
 
آقای رئیسی همچنین از سال ۸۳ تا سال ۹۳ به مدت ۱۰ سال معاون اول قوه قضائیه و از سال ۹۳ تا ۹۴ دادستان کل کشور بود تا اینکه پس از مرگ ناصر واعظ طبسی، از سوی رهبر جمهوری اسلامی به سمت تولیت آستان قدس رضوی منصوب شد.
 
وی همچنین از سال ۹۱ با حکم رهبر جمهوری اسلامی به عنوان دادستان ویژه روحانیت نیز منصوب شده است.
 
آقای رئیسی در عین داشتن سمت‌های قضایی، از سال ۷۶ عضو تشکل اصولگرای «جامعه روحانیت مبارز» است. وی همچنین نماینده استان خراسان جنوبی در مجلس خبرگان رهبری است.
 
او قرار است جانشین صادق آملی لاریجانی شود که از مرداد ۸۸ رئیس قوه قضائیه ایران بود و از دی‌ماه امسال به ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۸۲
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

وقتیکه یکنفر جنایتکار را،که بجای قوانین مدرن امروزی، به قوانین وحوش عربستان در 1400 سال پیش معتقد هست، به ریاست دادگستری بگمارید یعنی توحش و جنایت و آپارتاید را نهادینه کرده و مشروعیت بخشیده اید
یکشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۰
۵۴
آزاذه - تهران، ایران
انگار به یک قاتل و جانی اختیار کامل وکشتن همه را دادن. دین مبین اسلام خدمت شما!
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۱:۴۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +190شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +136شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +127حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +121نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +120اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو