دیپلمات پیشین: ترامپ و دامادش برای مذاکره مستقیم واسطه فرستادند ولی ایران قبول نکرد!

جرد کوشنر داماد و مشاور دونالد ترامپ است؛ عمده فعالیت‌های اقتصادی شخصی ترامپ و حتی برخی رایزنی‌های سیاسی به او سپرده شده است-امیر موسوی مشاور فرهنگی سابق سفارت جمهوری اسلامی در الجزایر: پیام‌ها از طریق پنج کشور هم از شخص ترامپ و هم از طرف داماد او جرد کوشنر به تهران می‌رسد.
-«هفته گذشته از طریق واسطه‌ها پیامی از واشنگتن به ایران رسیده و حتی ترامپ اعلام آمادگی کرده که به تهران سفر کند.»

-«بازگشت به برجام و احترام به حاکمیت ایران و به رسمیت شناختن وضعیت سیاسی در ایران شروط جمهوری اسلامی برای مذاکره با آمریکاست».
کیهان لندن: یک دیپلمات پیشین جمهوری اسلامی در یک میزگرد سیاسی در شبکه المیادین ادعا کرده دونالد ترامپ به دنبال سفر به تهران است و پنج کشور بطور همزمان از طرف آمریکا در حال وساطت هستند که جمهوری اسلامی قبول کند!

جمعه ۱۹ بهمن، شبکه خبری المیادین لبنان وابسته به جمهوری اسلامی از استودیو تهران برنامه‌ای به عنوان «ایران والعالم» ویژه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب پخش کرد که امیر موسوی دیپلمات پیشین جمهوری اسلامی، توفیق شومان روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی لبنان در بیروت و خطار ابودیاب استاد روابط بین‌الملل دانشگاه پاریس  میهمانان میزگرد آن بودند.
 
موسوی که تا چند ماه پیش مشاور فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی در الجزایر بود، مدعی شده دونالد ترامپ به دنبال سفر به تهران است و در این ارتباط پنج کشور بطور همزمان در حال وساطت هستند اما جمهوری اسلامی این درخواست را قبول نمی‌کند!
 
او در ادامه گفته رئیس جمهوری آمریکا با آنکه از برجام خارج شده، اما به شدت به دنبال گرفتن موافقت ایران برای دیدار و گفتگوی مستقیم است، اما تهران به آمریکا اعتماد ندارد و می‌داند که واشنگتن به دنبال مذاکره برای مذاکره و به دنبال مشروعیت‌ بخشیدن به خود در منطقه است.
 
موسوی همچنین عنوان کرد، طبق اطلاعی که دارم هفته گذشته از طریق واسطه‌ها پیامی از واشنگتن به ایران رسیده و حتی ترامپ اعلام آمادگی کرده که به تهران سفر کند. آنطور که در این برنامه مطرح شد گویا عُمان، فرانسه و آلمان در بین کشورهای واسطه هستند.
 
دیپلمات پیشین جمهوری اسلامی این را هم گفته که پیام‌ها هم از شخص ترامپ و هم از طرف داماد او جرد کوشنر به تهران می‌رسد.
 
مجری شبکه المیادین پرسیده آیا نام قطر هم در بین کشورهای واسطه دیده می‌شود که موسوی گفته «اجازه دهید نام دومین کشور عربی را ذکر نکنیم که در این گونه امور معروف نیست و شاید ذکرش نوعی غافلگیری باشد.»امیر موسوی در میزگرد شبکه المیادیندو شرط تهران!
 در این برنامه گرچه از سوی موسوی و مهمانان دیگر تلاش می‌شود تا وانمود کنند آمریکایی‌ها به دنبال مذاکره با جمهوری اسلامی هستند و این حکومت ایران است که قبول نمی‎کند اما همزمان اعتراف کردند که آمریکایی‌ها به دنبال «گرفتن عکس یادگاری» هستند و «ایران مذاکره را برای حل مسائل کلان و راهبردی می‌خواهد و مهمترین شرط الان این است که ترامپ به توافق هسته‌ای که از آن خارج شد برگردد!»
 
مجری المیادین در بخش دیگری از برنامه بار دیگر از موسوی پرسیده «خواسته تهران چیست؟ آیا ترامپ آماده است آنان را بپذیرد؟» و موسوی پاسخ داده «تا الان هیچ پاسخ خوبی دریافت نشده؛ ایران موضع قاطعانه‌ای گرفته است. اما اگر ترامپ با اصول معینی موافقت کند… من در دو چیز آن را خلاصه می‌کنم. یک: احترام به توافق هسته‌ای…» ولی مجری باز می‌پرسد «لازمه‌ مذاکره بازگشت ترامپ به توافق و عقب‌نشینی اوست؟» که موسوی پاسخ می‌دهد «مکانیزمی [که] ایران پیشنهاد کرده، شاید آمریکا برنگردد، اما ممکن است به آن احترام بگذارد و با آن مخاصمه و مخالفت نکند و احترام به حاکمیت ایران و به رسمیت شناختن وضعیت سیاسی در ایران…»
 
به نظر می‎رسد این برنامه بیشتر از آنکه به منظور تحلیل واقع‎بینانه از شرایط کنونی جمهوری اسلامی باشد تریبونی نمایشی برای شأن و اعتبار نظام در بین مخاطبان تلویزیون المیادین بوده است و همچنین بازارگرمی و زمینه‎چینی برای مذاکره احتمالی میان تهران و واشنگتن. از سوی دیگر خبرگزاری‌های حکومتی دیالوگ‎های این برنامه را ترجمه و منتشر کرده‌اند و رسانه‎های داخلی آن را کپی کرده و بازتاب داده‌اند.
 
ادعاهای امیر موسوی دیپلمات پیشین جمهوری اسلامی در مورد فرستادن‎ واسطه از سوی ترامپ برای مذاکره با جمهوری اسلامی در تضاد با اظهارات اخیر حشمت‌الله فلاحت‌پیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی قرار دارد که گفته است بعد از راهپیمایی بزرگ ۲۲ بهمن می‌توانیم به تدریج شرایطی را فراهم کنیم که آمریکایی‌ها به سمت مذاکره با ایران بیایند.
 
در مقابل اما در آستانه برگزاری کنفرانس ورشو، دولت آمریکا فشارهای خود علیه جمهوری اسلامی را به شدت افزوده و معاون سخنگوی وزارت خارجه این کشور در تازه‎ترین اظهارات خود گفته «رژیم ایران حتی در حالی‌ که اقتصادش دچار فروپاشی شده و مردمش در رنج بسر می‌برند، همچنان به افزایش سرمایه‌گذاری‎‌های خود در آزمایش‌های موشکی و توسعه تسلیحات موشکی ادامه می‌دهد.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۷
amirHassna - سیدنی، استرالیا

اینم جوک سال برای فریب اکثریت ملت همیشه در صحنه. ظاهرا اخوندا بدجوری به غلط کردن افتادن و می دون این تو بمیری از اون مدلاش نیست. البته هستن اکثریتی در ایران که ژن اخونددوستیشون نمی ذاره حقایق رو ببینن. متاسفانه این بی خیالی اکثریت ما ایرانیا دیر یا زود کار دست همه میده. اتحاد و اتحاد و اتحاد در غیر این صورت ویرانی و نابودی ایران.
دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۲
۵۹
دوستدار - استهکلم، سوئد

جمهوری اسلامی همراه با افرادش انقدر دروغ گفته اند که نمی شود به هیچ گفته انها باور کرد!
دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۲
۵۹
RAHSHENAS - برلین، آلمان

حرف + عمل = اعتبار و ضمانت اجرا اینها ۴۰ ساله خونه مردم رو با حرف و وعده کردن تو شیشه و مردم میگویند آخوند نمیخواهند اینها بعد از ۴۰ سال تازه دوباره میخواهند با اینها وارد مذاکره بشن خلاصه عروس خانمی که هنوز بعداز ۴۰ سال بعله نگفته و نمیگه
دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۹
۶۰
فضول میرزا - استکهلم، سوئد

شما ها که راست میگین ولی گور بابای آدم دروغگو!
دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۹
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
بابا بگین بیان ببرینشون بازار، یه چلوکباب شرف الاسلام با پیاز فراوون بهشون بدین حال کنن. همچین در حال آروغ بعد از کباب هم مفاد توافق رو بررسی کنید. همین جوری که نمیشه تهاجم فرهگی کرد به اینا. لااقل با چلوک و کوفته و قورمه سبزی بیارمیشون سر میز
دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +461شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +320علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +303شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +262در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +259پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +253محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +218خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +210دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است
  • +201رویترز: همسر مجتبی خامنه‌ای (دختر حداد عادل) و داماد علی خامنه‌ای ( همسر دختر خامنه ای) کشته شده‌اند