فرمانده سپاه: انقلاب امروز فرانسه برگرفته از انقلاب اسلامی است

سردار جعفری با اشاره به این که باید در مسیری که ولایت برای ما تعیین کرده است، دین خدا را حمایت و همراهی کنیم، گفت: این انقلاب که در ایران شکل گرفته و در منطقه گسترش یافته است به برکت وجود ولایت فقیه و همراهی مردم بوده است و همه مردم چشمشان به رهبری است که چه فرمان و دستوری می‌فرمایند تا رهبری را همراهی کنند و این یاری دین خدا و حمایت از رهبری هیچگاه در طول تاریخ سابقه نداشته است.
 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به این که امروز انقلاب فرانسه برگرفته از انقلاب اسلامی است و خودشان این گونه اعلام می‌کنند، افزود: اثر انقلاب اسلامی و راه مقاومت در قلب اروپا مشاهده می‌شود و نظام استکبار را به نابودی می‌کشاند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۶
hamid swed - مالمو، سوئد

بابا , تو بیا برو ................. اینقدر ضر مفت نزن, مفت خور!!!!!!!!!!!
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۰
۴۰
ارژن پارت - شیراز، ایران

این مردیکه هیچکاره پفیوز دزد . تنها وظیفه اش دستمال کشی برای اقا و حرفهای یاوه زدن است . این جلیقه زرد ها نه برای اسلام نه برای قران و نه انقلاب به خیابان امده اند . و حتی نه برای حقوق۴ماه پرداخت نشده ویا سیر کردن روزانه شکم زن وبچهایشان وفراراز فقرو ازادی به خیابان امدنند . بلکه برای زندگی مرفعه تراز این است . و اگر برخورد تند ومقاومت پلیسی است در مقابله با جمعی از فرصت طلب که برای شکستن و دزدی امده اند که اکثریت انها را مهاجران خارجی عرب الجزایری وتونسی و مراکشی و. تشکیل میدهند ! از این گذشته خود این ماجرا نماد و سنبلی از دمکراسی است و نه مثل ایران که کارگر بی نوا را شکنجه کنند چون حقوق ۴ ماه عقب افتاده را مطالبه میکند . پس اقای عزیز جعفری لطفا خفه شو !!.
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۴
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
با این تفاوت که در ریش رهبران انقلاب فرانسه شپش نمیلولد!
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۴
۵۶
حسین سلطانزاده - برلین، آلمان
دوژمن تا فرانسه هم رفته بی تربیت
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا