سیاره موسوم به خدای شومی در مصر احتمال دارد سال ۲۰۶۸ به زمین برخورد کند

ستاره شناسان، از احتمال برخورد سیاره ای به نام اپوفیس که در مصر، همان نماد خدای شومی، برهم ریختگی و تاریکی است در سال 2068 با زمین خبر دادند. اپوفیس، پهنایی به اندازه 370 متر دارد و طی قرن پیش رو، با زمین مجاورت بسیاری خواهد داشت.
 

بر اساس گزارش خبرگزاری مترو بریتانیا، چهارشنبه 23ژانویه 2019، نابودی زمین، توسط خدایان شوم در میان غربیها منسوخ و بی معنی است. اما اخیرا نتایج به دست آمده حاکی از آن است که چیزی سنگ مانند از فضا بر زمین سقوط می کند که موجب کشتن بسیاری افراد خواهد شد و احتمال دارد همان نماد خدای شومی در بین مصریها باشد. اپوفیس، پهنایی به اندازه 370 متر دارد و طی قرن پیش رو با زمین مجاورت بسیاری خواهد داشت.

 
ستاره شناسان روسی در این هراس هستند که این سیارک ممکن است طی سال 2068 با سرعت 15 مایل بر ساعت به زمین برخورد کند.
 
محققان بخش کیهان شناسی دانشگاه سنت پترزبورگ آمریکا نیز این واهمه را دارند و بر این باورند که احتمال برخورد اپوفیس با زمین خیلی زیاد است و می توان گفت صد در صد است و شدیدترین برخورد آن با زمین در سال 2068 خواهد بود. پیش گویان مصر، قبلا اظهار کرده بودند که اپوفیس در سال 2036 با زمین برخورد می کند و تمدن بشر را نابود خواهد کرد. این فرضیه توسط ناسا مورد حمایت قرار گرفت. پس از آن، دانشمندانی در زمینه برخورد اپوفیس با زمین تحقیقاتی انجام دادند.
 
یکی از محققان ناسا اظهار می کند: اپوفیس منبعی آسمانی است که در سال 2004 کشف شده است.
 
طی محاسبات دقیق به دست آمده از فناوریهای جدید اطلاعاتی، احتمال اندازه برخورد اپوفیس به زمین در سال 2036 از مقدار 45 هزار بار به چهار میلیون بار برسد. ستاره شناسان ابتدا بر این باور بودند که میزان این احتمالات در سال 2029 تنها 2.7 درصد است اما طی تحقیقات بیشتر نظریاتشان تغییر یافت.
 
رابرت واکر که برنامه نویس کامپیوتر، مخترع و ستاره شناس است اعتقاد دارد که اگر این سیارک در نزدیک دریا سقوط کند، مانند حادثه سونامی خواهد بود و میلیونها انسان را خواهد کشت و اگر در مناطق دورافتاده مانند بیابان و سرزمین های منجمد قطبی برخورد کند تاثیرات مخرب آن کمتر خواهد بود.
 
تحقیقات پیش بینی شده حاکی از آن است که تاثیر سقوط این سیارک، معادل 15 برابر ابر بمب روسی است که از قدرتمندترین بمب های آزمایشی در جهان است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۸
دوستدار - استهکلم، سوئد
اینکه نگرانی ندارد چون چنین سیارکی پیش از برخورد با زمین با یک موشک حامل راکتور اتمی در اسمان منفجرش خواهند کرد.
‌پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۸
۷۶
میخواستم بگم.. - گنت، بلژیک
ما که نیستم۰۰۰خوشبحالمون مگه نه آره۰۰؟
جمعه ۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۱:۰۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +297مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +227چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +218دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +154وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +147حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +120مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +120حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +106اعتراض یک زن با برهنه شدن علیه حجاب اجباری در سعادت‌آباد تهران
  • +104سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +99ترانه خوانی زباله گرد بی‌خانمان با صدایی زیبا و شعری با معنا: تو در قرآن جاویدت هزاران وعده ها دادی