ترامپ با اشاره به برنامه موشکی ایران: باید از دشمنان چند گام جلوتر باشیم تا نگذاریم به ما آسیب بزنند

رئیس جمهوری آمریکا آمریکا با اشاره به برنامه موشکی جمهوری اسلامی ایران، گفت ایالات متحده باید در دفاع موشکی از دشمنان خود چند گام جلوتر باشد تا نگذارد آن‌ها به ایالات متحده آسیبی بزنند.
 

پرزیدنت دونالد ترامپ روز پنجشنبه ۲۷ دی ماه در جریان سخنرانی در وزارت دفاع، پنتاگون با اعلام سیاست جدید دفاع موشکی ایالات متحده گفت: «هر قدر ما قوی‌تر و نیرومند‌تر باشیم، نیاز کمتری به استفاده از آن خواهیم داشت.»

 
او افزود:‌«یک آمریکای نیرومند بهترین راه برای جلوگیری از جنگ و حفظ صلح است.»
 
پاتریک شاناهان، کفیل وزارت دفاع این مراسم را شروع کرده و با معرفی مایک پنس، معاون رئیس جمهوری را به سخنرانی فراخواند. آقای پنس با اشاره به حمله تروریستی روز گذشته در سوریه که چهار آمریکایی را کشت، این حمله را بار دیگر محکوم کرد و تاکید کرد «حکومت خون‌بار داعش» بار دیگر بازنمی‌گردد.
 
سپس دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با تشویق پرشوق مقابل تریبون قرار گرفت و گفت: «من بزرگترین بودجه در تاریخ را به نیروهای نظامی دادم و شور و شوق شما را درک می‌کنم.»
 
پرزیدنت ترامپ هم به حادثه حمله روز گذشته در سوریه اشاره کرد و گفت:‌«تسلیت به خانواده کسانی که دیروز در سوریه و در جریان خدمت به میهن از دست دادند. ما هیچ وقت فداکاری‌های جاودانه آن‌ها را فراموش نمی‌کنیم.»
تعطیلی دولت و بحران مرزی
پرزیدنت ترامپ به بحث تعطیلی بخش‌هایی از دولت فدرال که ۲۷ روز از آن می‌گذرد اشاره کرد و گفت: «ما به موانع و دیوارهای مستحکم نیاز داریم چون هیچ‌چیز کار آن را انجام نمی‌دهد. این کار را دولت‌های پیش باید انجام می‌دادند.»
 
آقای ترامپ افزود: « همه کارشناسان امنیت میهن از کنگره خواسته‌اند حائل فولادی نصب کنند و به فناوری‌‌های لازم مجهز شویم. حالا ولی دولت تعطیل است چون کنگره حاضر نیست قبول کند که ما به امنیت مرزی نیاز داریم. ما مردم تمامی کشورها را با افتخار می‌پذیریم ولی باید قانونی بیایند. ما باید مرز امن و نیرومند داشته باشیم.»
 
پرزیدنت ترامپ با انتقاد از نانسی پلوسی، رهبر اکثریت دموکرات و رئیس مجلس نمایندگان گفت: « هرچند امکان توافق با دموکرات‌ها وجود دارد، این خانم پلوسی است که جلوی آن را گرفته است. ما امیدوارم دموکرات‌ها پا پیش بگذارند و بهترین امنیت مرزی را اجرا کنند.»
برنامه‌ای نوین با شش محور
پرزیدنت ترامپ در سخنرانی خود در پنتاگون گفت: «هرچند ما فناوری نظامی بسیار پیشرفته‌ای داریم ولی نیروهای متخاصم هم دارند برد موشکی و توان نظامی خود را بالا می‌برند. وظیفه اول من به عنوان رئیس جمهوری، دفاع از کشور است. راهبرد تازه ما خواستار شش تغییر عمده در سیاست موشکی است.» ​
 
رئیس جمهوری آمریکا به این موارد به ترتیب اشاره کرد: «اولویت اول، حفظ امنیت مردم ایالات متحده است. ما ۲۰ ردیاب جدید و پیشرفته موشکی و رادارهایی که می‌توانند به سرعت هرموشکی که علیه ما شلیک شود را ردیابی کنند در آلاسکا داریم. ما می‌خواهیم سیستم دفاعی جامعی داشته باشیم که از همه ایالت‌های آمریکا محافظت کند.»
 
پرزیدنت ترامپ افزود: «دوم: سرمایه گذاری در سامانه‌های نوین و شرایط به سمت بهتر شدن و به روز رسانی سامانه‌های دفاعی ما. رژیم ایران همین چند روز پیش موشکی ماهواره‌بر را امتحان کرد که البته شکست خورد ولی اگر این برنامه آن‌ها پیشرفت کند، می‌تواند حتی به ایالات متحده برسد. ما اجازه نمی دهیم.»
 
رئیس جمهوری آمریکا با اشاره به نظام حاکم بر ایران گفت: «کاری که ما با ایران و از زمان شروع دولت کردیم، معجزه آسا بوده است. من آن توافق اتمی (موسوم به برجام) ضعیف و بد را پایان دادم. ایران خیلی کشور متفاوتی با دو سال پیش است. من بر این باورم که آن‌ها می‌خواهند با ما صحبت کنند.»
پرزیدنت ترامپ گفت:‌«این کافی نیست که ما با حرکت تهدیدی دشمنان همگام شویم. باید از آن‌ها پیشی بگیریم.»
 
رئیس جمهوری آمریکا گفت:‌ «سوم: از مردم آمریکا در برابر همه نوع دفاع موشکی دفاع خواهیم کرد. در طرح ما ایالات متحده آمادگی دارد روی هر موشکی از کروز گرفته تا مافوق صوت، قدرت دفاعی داشته باشد. چهارم: فضا هم الان تبدیل به محل جنگ جدیدی شده و ما نیروی فضا هم تشکیل می‌دهیم. ما فناوری مهمی در این جا استفاده خواهیم کرد و از هرجایی که حتی به اشتباه و فارغ از نوع موشک و جایی که شلیک شده و یا دلیل حمله، جلوی آن را خواهیم گرفت.»
 
آقای ترامپ گفت: «مطمئن باشید در جهان بازیگران بدی حضور دارند و اگر لازم شد ما می‌توانیم از همه خشن‌تر باشیم. به باور من، هر چقدر قوی‌تر باشیم، کمتر به استفاده از آن قدرت نیاز داریم.»
 
پرزیدنت ترامپ افزود:‌«پنجم: ما کاغذبازی اداری که جلوی حرکت سریع به این فناوری نوین را می‌گیرد، کنار خواهیم گذاشت.»
 
رئیس جمهوری آمریکا ادامه داد:‌«ششم:‌ ما این راه را با هم‌پیمانان خود باید طی کنیم. ما متحدانی بسیار ثروتمند داریم و از آن‌ها دفاع می‌کنیم که البته مایه افتخار ما است. ولی خیلی از آن‌ها این قدر ثروت دارند که می‌توانند هزینه این دفاع را به ما بپردازند. حالا از آن‌ها می‌خواهیم بپردازند و این به ما اجازه می‌دهد در این برنامه‌های نوسازی سرمایه‌گذاری سنگین کنیم و این هزینه به ما برمی‌گردد.»
برنامه‌ای رو به پیشرفت
آقای ترامپ با انتقاد از کم‌کاری کشورهای عضو سازمان آتلانتیک شمالی، ناتو، در تامین هزینه این سازمان گفت:‌«کشورهای اروپایی کمتر از یک درصد از هزینه ناتو را می‌دهند و من گفتم باید آن را بیشتر کنند. در۱۵ سال گذشته، تامین هزینه ناتو از سوی اروپا کمتر شده بود ولی حالا دارند بیشتر مشارکت می‌کنند. آلمان یک درصد می‌دهد ولی آمریکا چهار و نیم درصد. ما نمی‌خواهیم نیروی دیگران باشیم. ما با ناتو همراه خواهیم بود ولی به آن‌ها گفته‌ایم باید مشارکت کنند. هدفشان مشارکت دو درصدی است ولی آن را باید بالاتر ببرند.»
 
پرزیدنت ترامپ افزود: «به مقامات وزارت دفاع گفتم اولویت را بر فروش سامانه و تجهیزات دفاع موشکی به متحدان بگذارند. در کنار آن، ما شبکه‌ای تولید می‌کنیم تا تمامی داده‌های رهگیری و ره‌یابی را در آن به اشتراک گذاشته و شناسایی کنیم. امروز روزی نوین در پدافند موشکی کشور است و ما خیلی وقت بود تکان نخورده بودیم چون پول زیادی را در جاهای دیگر خرج می‌‌کردیم. حالا می‌توانیم با تمرکز بیشتر هزینه کنیم.»
 
رئیس جمهوری آمریکا گفت: «هدف ما شناسایی و انهدام هر نوع حمله موشکی و تهدید به آمریکا است. وقتی پای دفاع آمریکا در میان باشد ما ریسک نکرده و در جا دفاع می‌کنیم. وقتی من آمدم، نیروهای نظامی ما خسته و فرسوده بودند. اما الان ما بسیار سریع روند را برعکس کردیم. ما به زودی نیرویی قوی‌تر از گذشته خواهیم شد.»
 
پرزیدنت ترامپ در پایان افزود: «یک آمریکای نیرومند بهترین راه برای جلوگیری از جنگ، ترویج صلح و محافظت از مردم ما خواهد بود. ما از هرگونه حمله موشکی دفاع می‌کنیم. نیروهای نظامی ما بسیار ویژه هستند و مردم ما خیلی خوب آن را درک می‌کنند. ما بهترین و بزرگ‌ترین نیروی نظامی در جهان را خواهیم داشت.»
خروج آمریکا از پیمان موشکی با روسیه
ایالات متحده می گوید روسیه «پیمان منع موشک‌های ‌هسته‌ای میان‌برد» میان مسکو و واشنگتن را نقض کرده است.
 
معاون وزارت خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحاتی به تازگی اعلام کرد روسها هیچ تلاشی برای حفظ «پیمان منع موشک‌های ‌هسته‌ای میان‌برد» انجام نداده اند و ۱۳ بهمن ایالات متحده از این پیمان خارج می شود.
 
این پیمان در زمان جنگ سرد بین میخائیل گورباچف رهبر اتحاد جماهیر شوروی و رونالد ریگان رئیس جمهوری وقت آمریکا در سال ۱۹۸۷ امضا شد و بر اساس آن، توسعه و کاربرد تمام موشک های هسته ای و غیرهسته ای کوتاه و میان برد، به استثنای موشک های دریایی، منع می شد.
 
پرزیدنت ترامپ دو ماه پیش گفت که قصد خروج از این پیمان را دارد، چون روسیه با توسعه موشک های میان برد جدید «نواتور» این پیمان را زیر پا گذاشته است.
 
روز پنجشنبه ۲۷ دی رئیس کمیته دفاعی و امنیتی مجلس اعلای روسیه گفت استراتژی جدید دفاع موشکی آمریکا باعث تشدید تنش های جهانی می شود.به گزارش رویترز این مطلب را ویکتور بونداروف، روز پنجشنبه ۲۷ دی ماه اعلام کرد.
نسخه کامل سخنرانی پرزیدنت ترامپ در اعلام راهبرد دفاعی آمریکا؛ اشاره به برنامه موشکی ایران
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۷
دوستدار - استهکلم، سوئد
کاشت جمهوری اسلامی ایران هم رهبری مثل ریس جمهور امریکا داشت !
جمعه ۲۸ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.