ایران:به نیروهای فرامنطقه‌ای اجازه حضور در خزر نمی‌دهیم

ایران و روسیه در حال تدارک یک رزمایش مشترک نظامی در آب های دریای خزر هستند. فرمانده نیروی دریایی ایران با اعلام این مطلب خزر را دریای صلح و دوستی توصیف و تاکید کرد که قدرت های فرامنطقه ای اجازه حضور در این پهنه آبی را نخواهند داشت.
 

دریادار حسین خانزادی، فرمانده نیروی دریایی ایران که با خبرگزاری مهر سخن می گفت در ادامه ضمن تاکید بر گسترش روابط و تعاملات با نیروی دریایی روسیه تصریح کرد: «همکاری بین دو نیروی دریایی ایران و روسیه و همچنین نیروهای دریایی منطقه خزر طی سال‌های اخیر به شدت تعمیق یافته است.»

 
به گفته فرمانده نیروی دریایی، تمرین های امداد و نجات به همراه رزمایش های تاکتیکی و مقابله با دزدان دریایی بخش هایی از مانورمشترک میان نیروهای دریایی دو کشور است که در آینده ای نزدیک در آب های خزر به اجرا گذاشته خواهد شد.
ایران و روسیه همانطور که حسین خانزادی به صراحت اعلام کرده در گذشته نیز به خصوص در سالهای ۲۰۱۵ و ۲۰۱۷ تمرین های دریایی مشترکی در آب های خزر اجرا کرده اند. دو کشور که منافع مشترکی را در سوریه دنبال می کنند بارها به یکدیگر در حملات نظامی بر ضد مخالفان دولت سوریه و نیز نیروهای عضو گروه موسوم به خلافت اسلامی در این کشور یاری رسانده اند.
 
فرمانده نیروهای دریایی ایران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بسته بودن دریاچه خزر و مسئولیت کشورهای منطقه در تامین امنیت آن تاکید کرد : «در خزر اجازه حضور نظامی به هیچ نیروی فرامنطقه ای را نمی دهیم و قطعا با آن برخورد می کنیم.»
 
روسیه سال گذشته بارها اعلام کرد برغم تصمیم آمریکا مبنی بر خروج از توافقنامه هسته ای ایران و اعمال تحریم های مضاعف بر این کشور مصمم به تعمیق و گسترش روابط با تهران است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۶
hamid swed - مالمو، سوئد
چه عجب یه فرمانده دیدیم که عجیب نبود!!!!!!!
یکشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۶
۵۰
شمرالله - مونیخ، آلمان
از پوتین اجاه گرفتید که در مورد دریای خزر حرف بزنید؟
‌پنجشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویتکاف: توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی باید دائمی باشد
  • حزب‌الله لبنان: اگر به ایران حمله شود دخالت نمی‌کنیم اما آسیب به خامنه‌ای خط قرمز ماست
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • محسنی اژه‌ای در مورد اعتراضات دانشگاه ها تهدید کرد: ما وارد می‌شویم و هزینه بالاتر می‌رود
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند