سپاه پاسداران یکی از جاسوسهای خود را لو داد

ایران بریفینگ : «روزنامه جوان»  وابسته به سپاه پاسداران گفته فردی را به مدت هفت سال به عنوان نفوذی در کلیسای فلادلفیا (واقع در ایران) متعلق به امریکایی‌ها و کلیسای لوقا مربوط به انگلیسی‌ها ورود  داده تا از این طریق به شناسایی افرادی که دعوت و جذب می‌شدند اقدام کند !
 

یکی از روشهای امنیتی جمهوری اسلامی بکار گیری مطبوعات و رسانه ها به عنوان بازوی پرونده سازی و برخوردهای قضایی هست .

 
آنها از همین طریق گزارشهای مورد نظرشان را در این رسانه ها منتشر می کنند و سپس از همان گزارشها به عنوان مکمل پرونده‎ برای فعالین سیاسی و اجتماعی و دگراندیشان استفاده می کنند اما چند هفته‎ای است که این نقش پررنگ‎تر از معمول علنی شده و خبرگزاری‎ها و روزنامه‎هایی که فعالیت عمده آن‎ها وابسته‌ به بودجه‎های دولتی است در کنار کار خبری، «مُخبری» هم می‎کنند.
 
روزنامه جوان وابسته به سپاه پاسداران یکی از همان رسانه‎هاست که در عمل در کنار فعالیت رسانه‎ای مشغول به پرونده سازی برای قوه قضاییه و اطلاعات هست .
 
پر رنگ ترین نقش را روزنامه جوان و خبرگزاری فارس در مورد فعالان محیط زیست داشتند که در واقع پیش نیاز برخورد و بازداشت آنها در همین دو رسانه سپاه پاسداران انجام شده بود .
 
جوان در  ۲۱ آذر ۱۳۹۷ با فردی به اسم «مصطفی حجه‌فروشان» متولد ۱۳۲۶ مصاحبه کرده که علنا می گوید نقش جاسوس را در کلیساها بازی کرده است .
 
مصطفی که در جوانی هم بازاری بوده و هم جاسوس سپاه و وزارت اطلاعات ، افتخارش این است که شبیه فیلم‎های پلیسی همانند مسئولیتی که پلیس آلمان در دوره نازی‎ها داشت با تشکیل ارتش سری به میان نوکیشان مسیحی نفوذ می‎کرده و آن‎ها را لو می‎داده و مانع تبلیغ آن‎ها برای مسیحیت می‎شده است.
 
روزنامه جوان زیر سایه بودجه‎های کلانی که از طریق دولت و سپاه جذب می‎کند به چنان درجه‎ای از «هزل نویسی» رسیده که با این جاسوس ترتیب مصاحبه داده است.
 
در مقدمه این مصاحبه آمده «این خیر مشهور اصفهانی که تاکنون خیریه‌های زیادی را بنیان نهاده است در زمانی که استعمار با اهداف خاص شروع به تبلیغ ادیان مختلف خصوصن مسیحیت تبشیری در ایران کرده بود با همراهی دوستانش ارتشی سری برای مقابله با این روند ایجاد می‌کند؛ ارتشی که با نفوذ میان مسیحیان تبشیری مانع اجرایی شدن اهداف آن‌ها می‌شود.»
 
او در این مصاحبه گفته :«میانگین حضور افراد در این بحث (جاسوسی) چهار سال بود ولی من تنها کسی بودم که توانستم هفت سال به عنوان نفوذی در کلیسای فلادلفیا (واقع در ایران) متعلق به امریکایی‌ها و کلیسای لوقا مربوط به انگلیسی‌ها ورود پیدا کرده و از این طریق به شناسایی بچه‌هایی که دعوت و جذب می‌شدند، می پرداختم.»
 
جالب اینجاست حجه فروشان در بخشهایی از این مصاحبه گفته :« مسیحیان مدام صحبت‌هایی از محبت و دوستی می‌کردند و اعتقادات دانش‌آموزان را تغییر می‌دادند!»
 
در واقع نکته مهم برای این روزنامه ترویج «خبرچینی» است. دستگاه‎های اطلاعاتی نظام در شرایطی که مشروعیت خود را در خطر می‎بینند باید برای تشویق جوانان به «مخبری» از روزنامه‎ها کمک بگیرند و آن را شغلی معرفی کنند که باعث افتخار است!
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۲
دو کلمه حرف درست - قم، ایران
بسیجی بیچاره فرار کن. آخوند ها تا چند ماه دیگه نابود خواهند شد
جمعه ۳۰ آذر ۱۳۹۷ - ۰۷:۲۱
۱۰۹
ایرانفردا - لندن، انگلستان

Wow!!! میگن سازمان سیا و کا گ ب و MI5 شرمنده شدن که با این همه تجربه و جیمز باند و برنامه هاى تربیت جاسوس! چطور نتونستن دست این حاج آفا رو بخونن و اینهمه اسرار مهم رو در اختیارش بذارن که حالا موقعیت استراتژیکشون اینطورى به خطر بیفته!!!
جمعه ۳۰ آذر ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۸
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

این ها چون مهاجرانی و سروش و شریعتی و رائفی پور عقب افتادگان مذهبی و ذهنی و تاریخی هستند که نمونه های اینان را در همه جای دنیا مشاهده میکنید. از بد حادثه ما گرفتا بدخیم سیستم و حکومت فاشیسم تشیع شده ایم که تفوق عددی برای این ها بسیار بیشتر از کیفیت اندیشه اهمیت دارد. اگر 5 نفر مسیحی میشوند از بدی افکار و رفتار شماست و گر نه در این روزگاران کسانی آتئیست میشوند و کمتر کسی دین عوض می کنند
جمعه ۳۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۸
۵۶
حسین سلطانزاده - برلین، آلمان
مهره های سوخته که دیگر کار بردی ندارند در همه کشورها بعد از بازنشستگی میتوانند خود را افشا کنند
شنبه ۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای
  • در نشست پارلمان اروپا مطرح شد؛ از «تروریستی» خواندن سپاه تا درخواست ارجاع ایران به لاهه
  • تماس اضطراری امیر قطر با ترامپ پیش از ملاقات او با نتانیاهو درباره رژیم ایران
  • این ویدیو هم برای اون متقاضیانی که میخوان با زیردریایی غدیر و پهباد شاهد و قایق تندرو، ناو آبراهام لینکلن رو غرق کنند
  • شلیک ترامپ و نتانیاهو به قایق نجات خامنه‌ای؛ منطقه آرایش جنگی پیدا کرده
  • وال‌استریت جورنال: آمریکا آماده اعزام دومین ناو هواپیمابر به خاورمیانه است
  • بازداشت و ارعاب دانش‌آموزان در مدارس؛ اینجا کلاس درس است یا پایگاه سرکوب؟
  • ۴۷ سال پس از انقلاب اسلامی؛ اعراب چگونه از مقابله با ایران به ترس از سقوط آن رسیدند؟
  • شعار مرگ بر خامنه‌‌ای در شبکه استانی؛ صداوسیما از عزل مدیر پخش و برخورد با خاطیان خبر داد
  • تغییر رهبر یا تغییر نظام؟ مناقشه بر سر سناریوی ونزوئلایی در ایران
  • +325شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +263شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +190شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +158پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +141رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +137مهران احمدی: ما ترسو نیستیم، عزاداریم
  • +135برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +131وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +131پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +123یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد