آشنایی با روش تهیه‌ی رولت با مغز خامه شکلاتی

مواد اولیه:
۱۲۰ گرم آرد

۱۲۰ گرم پودر قند

۵ عدد تخم مرغ
۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱/۴ قاشق چایخوری وانیل
نوک قاشق چایخوری نمک
روش تهیه:
ابتدا زرده و سفیده ها رو از هم جدا کرده و سفیده ها رو با همزن میزنیم تا یکم خودشون رو بگیرن.
حالا نیمی از پودر قند رو داخل سفیده زده شده ریخته و باز با همزن میزنیمشون تا خوب شکل بگیره و شکل پره های مخلوط کن روش بمونه و وقتی کاسه رو برمیگردونیم مخلوطمون از کاسه نریزه. بعد کاسه رو میذاریم داخل یخچال تا یکم بمونه. داخل یه ظرف دیگه زرده، مابقی پودر قند و وانیل رو با همزن میزنیم تا کرمی و کشدار بشه.

حالا سفیده زده شده رو به زرده زده شه اضافه میکنیم و فقط در حدی با لیسک یا قاشق همشون میزنیم تا با هم مخلوط بشن. در مرحله آخر آرد، نمک و بیکینگ پودر رو که با هم دو الی سه بار الکشون کردیم رو به مخلوط زرده و سفیده اضافه کرده و فقط در حدی که مواد با هم مخلوط بشن با لیسک یا قاشق همشون میزنیم. حالا مایع آماده شده رو روی یک عدد کاغذ روغنی که داخل سینی فر گذاشتیم پخش میکنیم و بعد سطحش رو صاف میکنیم و چند بار سینی رو روی زمین میزنیم تا حباب های هوای احتمالی از مایع خارج شده و سطحشم خوب یکنواخت بشه. سینی حاوی مواد رو برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم میذاریم و وقتی روش شروع شد به طلایی شدن درش میاریم. حالا روش یه پارچه تمیز میذاریم تا کمی سرد بشه. بعد نون رولت رو همراه پارچه رول میکنیم و میذاریم کمی بمونه تا خوب سرد بشه. بعد از حدود ۲۰ دقیقه رولت کاملا سرد شده حالا کم کم کاغذ روغنی رو ازش باز میکنیم.
در نهایت روی سطح رولت خامه شکلاتی میمالیم و بعد دوباره رولت رو میبندیم و برای ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال میذاریمش تا خوب خودش رو بگیره و خامه هم سفت بشه.

در نهایت روی رولت رو با هر چیزی که میپسندین تزیین کرده و بعد سروش کنین.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +246پرچم شیر و خورشید ایران بر فراز سکوی نخست المپیاد جهانی به اهتزاز درآمد!
  • +179رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +131برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +124ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +120ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +119مهدی پرپنچی : خامنه‌ای درست می‌گوید که اسرائیل و آمریکا دست‌خالی برگشتند
  • +113درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +104انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +88همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +87دو فلسطینی «در حال تسلیم» به ضرب گلوله سربازان اسرائیل کشته شدند + ویدیو