دو راهبه کاتولیک برای قماربازی در لاس وگاس نیم میلیون دلار دزدیدند

دو راهبه که در یک مدرسه کاتولیک در کالیفرنیا کار می‌کردند به اختلاس ۵۰۰ هزار دلار و استفاده از این پول برای قماربازی در لاس وگاس اعتراف کرده‌اند.
 

خواهر مری کروپر و خواهر لانا چنگ این پول را از مدرسه کاتولیک سنت جیمز در شهر تورانس، کالیفرنیا در نزدیکی لس‌آنجلس به سرقت بردند تا آن را در کازینوها خرج کنند.

 
این دو راهبه که گفته شده دوستان نزدیکی هستند، پول را از حسابی که شهریه دانش‌‌آموزان و خیریات به آن واریز می‌شد برداشتند.
 
این دو خواهر راهبه که اخیرا بازنشسته شده‌اند، از اقدام خود ابراز پشیمانی کرده‌اند.
برای ده سال این دو خواهر راهبه‌ها با دزدیدن پول در لاس وگاس قمار می‌کردند مری کروپر برای ۲۹ سال مدیر این مدرسه بوده و لنا چنگ هم ۲۰ سال در همین مکان، معلم بوده است.
 
گفته شده که این دو این پول را در مدت یک دهه به تدریج به سرقت برده و از آن برای قمار بازی و سفر استفاده کرده‌اند.
 
کلیسای کاتولیک سنت جیمز گفته است این دو راهبه "به شدت ابراز پشیمانی" کرده‌اند.
 
اگرچه کلیسا این موضوع را به پلیس اطلاع داده اما گفته است این دو خواهر راهبه تحت پیگرد قضایی قرار نخواهند گرفت.
 
این دو خواهر راهبه در زمینه تحقیقات همکاری کرده‌اند. دو خواهر راهبه پول‌های دزدی را به حساب دیگری منتقل کردند
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۲
Attila14 - استکهلم، سوئد
من راهبه نیستم ولی راهبه ها را دوست دارم!. مخصوصا از نوع نجیبشان
جمعه ۲۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۶
۱۰۹
ایرانفردا - لندن، انگلستان
چى توقع داشتین؟ وقتى کشیش کاتولیک بچه بازى میکنه و محاکمه نمیشه؟ راهبه هم دزدى میکنه و تحت تعقیب قرار نمیگیره. اگه اینکار رو مردم عادى کرده بودند که الان گوشه زندان بودند و اینکار نشون میده که اینا حتى تو کشورهاى پیشرفته هم بالاتر از قانون هستند.
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۰۵:۴۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • هم‌زمان با برگزاری مذاکرات ژنو، علی خامنه‌ای ناوهای آمریکایی را تهدید به غرق‌شدن در قعر دریا کرد
  • خامنه‌ای، دیکتاتور ایران: بعضی فریب‌خوردگان دی‌ماه به من نامه نوشتند و گفتند حلال کن
  • سردارِ نامرئی با زیرنویس فارسی؛ جدیدترین متد احمقانه حفاظت اطلاعات در سپاه
  • معجزه در بزرگراه؛ سقوط هولناک کودک خردسال از خودروی شاسی‌بلند در حال حرکت!+ ویدیو
  • ایران: مشارکت غیرمستقیم دونالد ترامپ در مذاکرات به طرف آمریکایی مربوط است
  • کنایه زیدآبادی به ادبیات رسانه‌ها از مذاکرات ژنو: برای اسکی زمستانی به سوئیس رفته‌اند؟
  • رکوردشکنی در دهکده المپیک زمستانی میلان ایتالیا؛ ۱۰ هزار کاندوم طی ۷۲ ساعت مصرف شد
  • تاریخی که هنوز تمام نشده؛ رازهایی که زمین همچنان پنهان کرده است- ۳
  • وقاحت سخنگوی وزارت بهداشت: توجیه سوند و آنژیوکت متصل به پیکر معترضان بدون صحبتی از آثار «تیر خلاص»!
  • هراس رسانه‌های حکومتی از شکوه تجمع مونیخ؛ «افراد غیرایرانی با وعده غذای رایگان آمده بودند»