دستگیری زنی در مرکز خرید که چهار تا اطوی برقی رو توی لباسش مخفی کرده بود

رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۰
ایرانفردا - لندن، انگلستان

عجیبه! مسلمون نیست زنه! چون معمولا زنهاى مسلمون میتونن بهتر اتو هارو زیر چادرشون مخفى کنن. شاید دلیل دستگیر شدنش هم همین باشه! وقتى میگن حجاب خوبه اینم دلیلش! حالا هى بگین حجاب بده!
‌سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۰
۵۵
حسین سلطانزاده - برلین، آلمان
[::ایرانفردا - لندن، انگلستان::]. مسلمانها توی کار اطو نیستند توی کارهای دیگه مهارت دارن
‌سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۶
۱۰۸
مک دونالد - جزایر مک دونالد، ایالات متحده امریکا

[::ایرانفردا - لندن، انگلستان::]. دوست دانشمندم، به نظر من شاید بد نباشد به این نکته هم توجه داشته باشیم که ربط دادن مسائل بی‌ربط به همدیگر به تکرار و در تمام صفحات، فقط باعث لوث و لوس شدن مطلب و بی‌اعتباری نگارنده آن، که نوشته‌هایش به مرور خسته‌کننده و آزاردهنده می‌شوند، خواهد‌بود. امیدوارم این نظر من بجای مکدر کردن ذهن خواننده‌اش برای دیگران هم مثل خودم مفید باشد.
‌سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۸
۵۷
شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ

[::مک دونالد - جزایر مک دونالد، ایالات متحده امریکا::]. اتفاقا درست میگه چون در زیر عبا و اون چادرهای سیاه راحتر میشه دزدی کرد و جا داد و چون اون چادر نماد دزدی و فحشا ست بی ربط هم نگفته ایرانفرد ;) مگر آخونده توی ایران را ندیدی چطور راحت دزدی کرد در زیر عبا ;) معمولا کارهای خلاف از مسلمانان معتقد و افراطی بیشتر بر میاد ;)
‌سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۲
۱۰۸
مک دونالد - جزایر مک دونالد، ایالات متحده امریکا

[::شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ::]. نه لباس من و شما نماد پاکیست و نه بیکینی و چادر و غیر آن نماد فحشا یا دزدی. من سعیم برآن است که اگر می‌نویسم از روی انصاف بنویسم اما چشمم با متن بغض‌آلود نیز ناآشنا نیست. دزدی هم نه به لباس است و نه دین و نه بی‌دینی و نه ملیت (و نه حتی لزوما به فقر). اشاره‌ام به دوستی که شما اسمش را به اشتباه نوشتید با توجه به نظراتی که از ایشان خوانده‌ام و بعضا مورد پسندم بوده این بود که تکرار و تکرار در چسباندن موضوعات بی‌ربط به یکدیگر، خواننده متوسط به بالا را خسته می‌کند و برای نفوذ کلام مضر است هرچند که گروه کوچک و پرکاری در این سایت همان تکرار در چسباندن را پسند کنند. شما خودتان را ناراحت نکنید. خوش باشید.
‌سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۷
۶۰
ایرانفردا - لندن، انگلستان
[::مک دونالد - جزایر مک دونالد، ایالات متحده امریکا::]. دوست عزیز، قصد شوخى داشتم ولى ویدیو هاى زیادى رو یوتیوب هست که نشون میده زنهاى محجبه، حتى گونى برنج زیر چادرشون مخفى میکنن و هزاران فیلم از دزدى طلا و موبایل توسط خانم هاى محجبه هست اونجا. بنظر من اگه حجاب داشت گیر نمیافتاد، شاید این مسایل کمتر تو آمریکا دیده بشه ولى اینجا تو اروپا، مخصوصا فرانسه و پاریس که از پناهنده هاى سورى إشباع شده، دزدى زن هاى محجبه از فروشگاه ها کاملا عادیه و بعضى فروشگاه ها یا زن هاى محجبه رو راه نمیدن یا اگه راه دادن به دقت مراقبشون هستن که دزدى نکنن. واقعیت رو عرض میکنم بدون هیچ غرض و تعصبى. چند وقت پیش یه گروه پناهنده هاى سورى، یه مامور قطار رو که میخواست بلیط اونارو کنترل کنه، تا حد مرگ کتک زده بودن! چون بدون بلیط سوار شده بودن. سطح جرایم پناهنده هاى سورى از قبیل دزدى و خشونت و تجاوز، تو آلمان و فرانسه و انگلیس، از وقتى که پناهنده هاى سورى اومدن سه چار برابر شده. بهر حال ممنونم از اینکه گوشزد کردین و هیچ ناراحتى و کدورتى هم از نظر شما بدل نگرفتم. پاینده باشید.
‌چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۷ - ۰۶:۵۹
۵۵
حسین سلطانزاده - برلین، آلمان
[::مک دونالد - جزایر مک دونالد، ایالات متحده امریکا::]. بی ربط کدامه از زمان.... که خودش به راهزنی در اطراف مکه مشغول بود تا جمهوری اسلامی این قبیله ضد بشری وهم کیشانشان هنوز به این شغل شریف دزدی مشغولند
‌چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۵
۱۰۸
مک دونالد - جزایر مک دونالد، ایالات متحده امریکا
[::ایرانفردا - لندن، انگلستان::]. گرامی، ویدئوهای مورد اشاره شما را بارها دیده‌ام اما این ویدئو از آنها نیست و از این نوع ویدئو نیز به همان میزان و چه بسا بیشتر در یوتیوب موجود است. مطلب من نیز صرفا مربوط به این خبر نبود و با پیشینه‌ای که از خبرهای دیگری مثل «پیش‌فروش ماشین یک میلیون دلاری نیسان» و امثالهم در ذهن داشتم و همانگونه که به خود نیز یادآوری می‌کنم که نگاه تک بعدی و چسبیدن به پیش‌داوری‌ها مانع پیشرفت است، نکته مورد بحث را یادآور شدم. امید که مایه ارتقاء نوشتارتان گردد. [::حسین سلطانزاده - برلین، آلمان::] مطلب خطاب به گروه کوچک و پرکار نبود، آنکه باید نکته را بگیرد خواهد گرفت.
‌چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +201رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +128جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +99پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +88هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه