جلسه‌ای درباره «حقوق زن در ایران» در دانشگاه جورج تاون با حضور نازنین بنیادی و دیگر فعالان

صدای آمریکا : «حقوق زن در ایران» موضوع جلسه ای بود که روز گذشته در دانشگاه جرج تاون در واشنگتن برگزار شد.
 

محدودیت های شدیدی که زنان در ایران با آنها مواجهند، از جمله نداشتن حق خروج از کشور بدون اجازه شوهر، ممنوعیت اشتغال در مقام قاضی، منع حضور در استادیوم های ورزشی، و داشتن حجاب اجباری، از جمله موضوعاتی بود که شرکت کنندگان در این جلسه در باره آنها بحث و تبادل نظر کردند.

 
ملین ورویر، مدیر اجرایی انستیتوی زنان و صلح و امنیت دانشگاه جرج تاون، در گفتگو با بخش فارسی صدای آمریکا بر ضرورت آگاهی رسانی از وضعیت زنان در ایران تاکید کرد.
 

وی گفت: «ما باید اطلاعات و آشنایی خود را از وضعیت و جنبش زنان ایران افزایش دهیم. اما همانطور که امروز هم شنیدید، ابتکار و اختیار این تغییر در دست آنها است. ما می توانیم صدای آنها را به گوش دنیا برسانیم، می توانیم مقالاتی در زمینه تلاش بی نظیرشان در شبکه های اجتماعی و تجربیات مدون شان منتشر کنیم، و نهایتا به آنها اطمینان خاطر دهیم که دیگران از کار سترگ آنها اطلاع دارند.»
 
او در ادامه گفت که برای آنها بسیار ارزشمند است که بدانند دیگران از آنها حمایت می کنند و درباره تلاش های طاقت فرسای آنها برای ایجاد تغییر حرف می زنند.
 
نازنین بنیادی، هنرپیشه و فعال حقوق بشر، نیز به بخش فارسی صدای آمریکا گفت که هدف این برنامه آگاه ساختن جهانیان از وضعیت زنان در ایران است.
 

از دیگر سخنرانان این جلسه آذر نفیسی، نویسنده کتاب لولیتا خوانی در تهران؛ افشین مولوی، پژوهشگر ارشد انستیتوی سیاست خارجی دانشگاه جانز هاپکینز؛ کریم سجادپور از بنیاد کارنگی برای صلح بین المللی؛ و مسیح علی نژاد، فعال حقوق زنان، بودند.
 
حاضران در جلسه در سخنان خود تاکید کردند که حمایت جامعه بین المللی از زنان ایرانی به ویژه کسانی که برای احقاق حقشان در ایران می جنگند، حائز اهمیت بسیار است.
نسخه کامل گزارش تلویزیونی این نشست را اینجا ببینید:
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۱
naderali63 - گوتمبر، سوئد
شما دقت کردید همین مسیح علی نژاد چندین سال حامی حجاب درون ملاهای نظام پرسه میزد حالا رنگ عوض کرد تنها کسی هست در این جعم شلوار هم نپوشید . نون بقعمت روز به این افراد میکن . میخواهد جلودار همه باشه ولی نمی دونه همیشه بازیچه بوده هست
جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ - ۰۳:۲۹
۵۳
آزاذه - تهران، ایران
به نظر من مردان ایرانی کمک زیادی در پیروزی ان قلاب داشتن و بدینوسیله می خواستن زناشونو کنترل کنن. تا فقر فرهنگی در ایران هست واز طرف مردها به زن ظلم میشه چه زنت باشه چه خواهر ومادرت و چه یه زن غریبه تو کوچه خیابون ، ایران جهان سوم باقی میمونه. جامعه ای که به زن حق رشد و انتخاب نمیده لیاقت دیدن روی آزادی رو نداره.
جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ - ۰۴:۵۸
۵۳
آزاذه - تهران، ایران
من که از مردای جامعه مون خیلی دل چرکین شدم. هیچ جا به گرفتن حقوق زناشون کمک نمیکنن چه از حجاب اجباری گرفته, تا رضایت از همسر در خروج از کشور و خونه. در واقع دارن ریشه به تیشه خودشون و همه میزنن. من که دیگه بریدم اگه مرد از من زن حمایت نکنه من هم مطلقا نیستم
جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ - ۰۵:۲۱
۵۹
ایرانفردا - لندن، انگلستان
بسه دیگه اینقدر حمایت، این و رفتار بعضى از شهرت جویان YouTube که براى جذب بیشتر مخاطب مثلا میرن ١٠٠ دلار میدن به یه بى خانمان که ببینن عکس العملش چیه، هیچ فرقى نمیکنه. هر از گاهى به اسم حمایت در حقیقت براى تبلیغ کتاب خودشون یا موقعیت بهتر سینمایى جلسه هایى از این قبیل راه میندازن، تا فروش کتاب جدید خودشون رو بالا ببرن. اگه راست میگین، از پول خودتون سرمایه بذارین، وکیل بگیرین و تو دادگاه هاى بین المللى از ج ا شکایت کنین و اینجورى از دخترى که از جون خودش مایه میذاره حمایت کنین. این کار، سؤ استفاده از شجاعت و از خودگذشتگى دختریه که با درآوردن نمادین حجاب در حقیقت به خفقان موجود در جامعه اعتراض میکنه. وگرنه هر کسى میتونه تو آمریکا و اروپایى که این مسایل توش آزاده جلسه بذاره و ...
جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.