جنایت خانوادگی در ویلای نیاوران

پسر شیشه‌ای که در اقدامی هولناک پدرش را کشته و خانه ویلایی‌شان را آتش زده بود وقتی به محل جنایت برگشت خود را در محاصره پلیس دید.

ساعت 2 بامداد دوشنبه دوازدهم آذر وقوع یک آتش‌سوزی در طبقه دوم خانه‌ای ویلایی به کلانتری 123 نیاوران اعلام شد.پس‌از اینکه امدادگران آتش‌نشانی موفق به خاموش کردن آتش شدند، در بررسی محل بقایای جسد سوخته‌ای روی مبلمان داخل خانه کشف شد که بلافاصله موضوع به اداره دهم و تیم تشخیص هویت پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام شد.

با انتقال بقایای جسد به پزشکی قانونی و اعلام نظریه مبنی بر وجود آثار شکستگی در پشت سر به علت اصابت جسم سخت، پرونده مقدماتی با موضوع قتل عمـد تشکیل و تحقیقات برای کشف جنایت در دستور کار کارآگاهان اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

با آغاز تحقیقات، کارآگاهان اداره دهم ضمن شناسایی هویت مرد 60 ساله اطلاع پیدا کردند که همسر وی به مسافرت خارج از کشور رفته است و مقتول به همراه پسر 19 ساله‌اش به‌نام وحید در خانه زندگی می‌کرده اما از زمان وقوع آتش‌سوزی پسر مقتول به خانه برنگشته و به پلیس هم خبری نداده است. در ادامه تحقیقات میدانی، کارآگاهان اداره دهم اطلاع پیدا کردند که مقتول و پسرش از مدتی قبل با یکدیگر اختلاف داشته و بارها درگیر شده بودند.

با توجه به جمع‌بندی اطلاعات به‌دست آمده از محل جنایت و...، احتمال وقوع جنایت خانوادگی قوت پیدا کرد و در ادامه، تحقیقات پلیسی برای دستگیری وحید (پسر مقتول) در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت؛ اما مشخص شد وی از زمان وقوع آتش‌سوزی چندین بار در اطراف محل جنایت مشاهده شده است، بنابراین محل رؤیت و تردد وحید به‌صورت نامحسوس تحت کنترل کارآگاهان قرار گرفت تا سرانجام ساعت 05:30 بعدازظهر روز سه‌شنبه سیزدهم آذرماه، وحید دستگیر و به اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شد.

پسر مقتول پس از انتقال به اداره دهم پلیس آگاهی به قتل و آتش زدن جسد پدرش اعتراف کرد؛ وحید که به شیشه اعتیاد دارد در اعترافاتش به کارآگاهان گفت: من و پدرم همیشه با یکدیگر جر و بحث داشتیم؛ پدرم همیشه از من ایراد می‌گرفت. شب جنایت من از ایراد گرفتن‌های پدرم بشدت عصبانی شده بودم؛ با بالا گرفتن جر و بحث، به طبقه دوم خانه رفتم و با یک چکش در دست برگشتم؛ پدرم روی مبل نشسته و در حال تماشای تلویزیون بود و متوجه آمدن من به داخل خانه نشد؛ از پشت سر به او نزدیک شده و با چکش چندین ضربه به پشت سرش وارد کردم؛ روی زمین افتاد و جان باخت. بسرعت از خانه خارج شدم؛ به پمپ بنزین رفته و یک گالن بنزین خریدم. به خانه برگشتم و روی جنازه پدرم بنزین ریختم مابقی بنزین را نیز روی وسایل خانه پاشیدم. با یک فندک طبقه دوم خانه را به آتش کشیده و بسرعت، قبل از بالا گرفتن شعله‌های آتش از خانه خارج شدم.

سرهنگ کارآگاه علی ولیپور گودرزی، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت: با اعتراف صریح متهم به ارتکاب جنایت، قرار بازداشت موقت از سوی بازپرس شعبه ششم دادسرای ناحیه 27 تهران صادر و متهم برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • هم‌زمان با برگزاری مذاکرات ژنو، علی خامنه‌ای ناوهای آمریکایی را تهدید به غرق‌شدن در قعر دریا کرد
  • خامنه‌ای، دیکتاتور ایران: بعضی فریب‌خوردگان دی‌ماه به من نامه نوشتند و گفتند حلال کن
  • سردارِ نامرئی با زیرنویس فارسی؛ جدیدترین متد احمقانه حفاظت اطلاعات در سپاه
  • معجزه در بزرگراه؛ سقوط هولناک کودک خردسال از خودروی شاسی‌بلند در حال حرکت!+ ویدیو
  • ایران: مشارکت غیرمستقیم دونالد ترامپ در مذاکرات به طرف آمریکایی مربوط است
  • کنایه زیدآبادی به ادبیات رسانه‌ها از مذاکرات ژنو: برای اسکی زمستانی به سوئیس رفته‌اند؟
  • رکوردشکنی در دهکده المپیک زمستانی میلان ایتالیا؛ ۱۰ هزار کاندوم طی ۷۲ ساعت مصرف شد
  • تاریخی که هنوز تمام نشده؛ رازهایی که زمین همچنان پنهان کرده است- ۳
  • وقاحت سخنگوی وزارت بهداشت: توجیه سوند و آنژیوکت متصل به پیکر معترضان بدون صحبتی از آثار «تیر خلاص»!
  • هراس رسانه‌های حکومتی از شکوه تجمع مونیخ؛ «افراد غیرایرانی با وعده غذای رایگان آمده بودند»