کنفرانس تغییرات اقلیمی؛ هشدار درباره 'بزرگ‌ترین تهدید بشر طی هزاران سال'

دیوید اتنبورو گفت که تغییرات اقلیمی می‌تواند به فروپاشی تمدن‌ها منجر شود کنفرانس سازمان ملل متحد برای مقابله با تغییرات اقلیمی در لهستان با این هشدار شدید به رهبران و نمایندگان حاضر آغاز شد که مراقب باشند تا به عنوان "نسل خائن به بشریت" شناخته نشوند.
 

رئیس جمهور فیجی در سخنرانی افتتاحیه گفت که روزنه فرصتی که برای نجات سیاره زمین وجود دارد به سرعت در حال بسته شدن است.

 
در نطقی دیگر دیوید اتنبورو، از مشهورترین مستندسازان حیات وحش و فعالان محیط زیست، تغییرات آب و هوایی را ساخته دست بشر و "بزرگترین تهدید بشریت طی هزاران سال" خواند.
 
آقای اتنبورو گفت که این تغییرات می‌تواند به فروپاشی تمدن‌ها و انقراض "بخش بزرگی از طبیعت" منجر شود.
 
کنفرانس لهستان مهم‌ترین گردهم‌آیی درباره تغییرات اقلیمی از زمان امضای توافق‌نامه پاریس در سال ۲۰۱۵ است.
 
دیوید اتنبورو به عنوان "نماینده مردم" در این کنفرانس حضور داشت و قرار است ارتباطی میان عموم مردم و سیاست‌گذاران برقرار کند.
 
او گفت: "مردم جهان حرفشان را زده‌اند. پیامشان آشکار است. وقتی نمانده است. آنها از شما سیاست‌گذاران می‌خواهند که بلافاصله قدام کنید."
 
آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل هم در این نشست، تغییرات اقلیمی را در بسیاری از کشورها "مسئله مرگ و زندگی" خواند.
 
او گفت از نظر کاهش گازهای کربنی جهان "به هیچ وجه در جایی که باید نیست."
 
بانک جهانی اعلام کرده است که در پنج سال آینده ۲۰۰ میلیارد دلار برای حمایت از کشورهایی که در حال مقابله با تغییرات اقلیمی هستند، بودجه در نظر می‌گیرد. آرنولد شوارتزنگر، بازیگر هالیوود و از فعالان مقابله با تغییرات اقلیمی از سخنرانان کنفرانس لهستان بود کنفرانس لهستان در حالی برگزار می‌شود که "هیئت میان‌دولتی تغییرات اقلیمی" در ماه اکتبر گزارشی درباره هدف تعیین شده در توافق‌نامه پاریس یعنی محدود کردن افزایش دمای زمین به یک و نیم درجه سانتی‌گراد منتشر کرد.
 
بنابر این گزارش برای رسیدن به این هدف کشورهای جهان باید تا سال ۲۰۳۰ انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را ۴۵ درصد کاهش دهند.
 
اما تحقیقی تازه نشان می‌هد که انتشار دی‌اکسید کربن بعد از چهار سال دوباره در حال افزایش یافتن است.
 
در اقدامی کم‌سابقه چهار رئیس پیشین مذاکرات مربوط به تغییرات اقلیمی در سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای خواهان اقدام فوری شدند.
 
آنها گفتند که "گرفتن تصمیمی قاطع در دو سال آینده حیاتی خواهد بود."
 
به گفته کارشناسان شکاف میان آنچه کشورها باید برای مقابله با تغییرات اقلیمی انجام دهند و آن چه در حال حاضر انجام می‌دهند هرگز تا این حد گسترده نبوده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۴
مساوات - مساوات، ایتالیا
زور بیخودی میزنید اینها هیچوقت نمیتوانند دور یک میز بنشینند و به توافق برسند چون منافع مادی شون مهمتر از سلامتی و نجات موجودات در حال انقراضه.
دوشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۰
۴۵
مهرداد2538 - تهران، ایران
حالا تازه در ایران دولت خدمتگزار نگران افت فروش ایران خودرو و سایپاست . ملت غیور هم اعتراض دارند که چرا قراره بنزین کارتی بشه که بیشتر از 20 لیتر در ماه نتونند دود کنند. همونهایی هم که این کنفرانسو راه انداختند تو رسانه هاشون تیغ گذاشتند زیر دم ملت ما که نزارین اینطوری بشه ها!
دوشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.