سفیر ایران در سازمان ملل: قصدی برای تغییر دکترین دفاعی خود نداریم

العربیه: امیرسعید ایروانی، سفیر ایران در سازمان ملل متحد، در نشست غیرعلنی شورای امنیت با موضوع «عدم اشاعه» با تاکید بر «صلح‌آمیز بودن» برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی، گفت: «ما هیچ قصدی برای تغییر دکترین دفاعی خود نداریم. ایران هرگونه سلاح کشتار جمعی، ازجمله سلاح‌های هسته‌ای را قاطعانه مردود می‌داند.»

ایروانی همچنین اعلام کرد که ایران همچنان در حال مشورت و گفت‌وگوی مستمر با روسیه و چین است و در همین راستا، نشست سه‌جانبه‌ای میان معاونان وزرای خارجه ایران، روسیه و چین، در تاریخ چهاردهم مارس در پکن برگزار خواهد شد.

او هشدار داد: «ایران تحت فشار مذاکره نخواهد کرد» و «در برابر تهدیدات تسلیم نخواهد شد» و افزود: «ایران هیچ توافق ناعادلانه‌ای را نخواهد پذیرفت و هر تلاشی برای وادار کردن ایران به پذیرش توافقی ناعادلانه، محکوم به شکست است.»

از سویی، وزارت خارجه چین نیز اعلام کرد که چین روز جمعه این هفته در پکن با روسیه و ایران درباره «مساله هسته‌ای» ایران دیدار خواهد کرد. به گزارش «رویترز» این دیدار در سطح معاونان وزارت خارجه 3 کشور خواهد بود.

نشست پکن همزمان با فعالیت‌های دیپلماتیک فشرده بر سر برنامه اتمی ایران برگزار می‌شود.

شورای امنیت سازمان ملل متحد روز گذشته نشستی غیرعلنی برای بررسی پیشرفت‌ برنامه هسته‌ای ایران تشکیل داد.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده از سفیر خود در سازمان ملل خواسته است که با همکاری متحدان غربی واشینگتن، «مکانیسم ماشه» را فعال کنند.

او در روزهای اخیر بار دیگر بر عزم خود برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تاکید کرده و هشدار داده است که ایران با دو گزینه «مذاکره یا اقدام نظامی» مواجه است.

علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی پیام ترامپ، برای مذاکره با تهران را در راستای «فریب افکار عمومی» جهان دانسته و با آن ابراز مخالفت کرده است.
+5
رأی دهید
-35

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان

    دکترین دفاعی؟ دفاع از سلطنت خامنه ای مفعول و الیگارشهای نظام؟ یا حمله موشکی به کشور دیگه بخاطر ایدئولوژی سیاه اسلامی و غیر ملی؟ و تهدید به موشک زدن به یک تلویزیون در اروپا چون اخبار جنایات و فسادتون را پوشش میده؟ چرا کسی با توان نظامی هیچ کشور دیگه،اعم از مسلمان یا غیره کاری نداره؟ حتی با توان هسته ای پاکستان و هند هم کسی مشکلی نداره؟ آیا وپاکستان و هند هم کشور غربی و نژاد کاکیژن و اروپایی هستند؟ اگر کشور نرمال و عادی بود هیچکس کاری به توان دفاعی اش نداشت.هونطور که در زمان شاه قویترین ارتش خاورمیانه متعلق به ایران بود،پیشرفته ترین جنگنده ها را فقط آمریکا،ایران و اسرائیل داشتند.
    0
    25
    ‌پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.