محرومیت زن ورزشکار ایرانی به دلیل افشای تخلفات مالی فدراسیون

العربیه : دارنده نخستین مدال آسیایی بانوان ایران در اسنوکر که چند ماهی است بدون برگزاری جلسه کمیته انضباطی از حضور در مسابقات کشوری و جهانی محروم شده است، دلیل محرومیتش را مصاحبه سال گذشته‌اش دانست که گفته بود با فروش آخرین میز باشگاهش به مسابقات جهانی رفته‌است. این در حالی است که هزینه سفر این ورزشکار توسط وزارت ورزش و جوانان به حساب فدراسیون واریز شده بود.
 

به‌ گزارش خبرگزاری ‌ایسنا، چهارشنبه 28 نوامبر، اکرم محمدی ملی‌پوش اسنوکر بانوان ایران که در کارنامه‌اش نخستین مدال آسیایی بانوان در این رشته دیده می‌شود و همچنین سابقه یازده بار قهرمانی در مسابقات قهرمانی کشور را دارد، به دلایلی مبهم و نامشخص از حضور در مسابقات کشوری و جهانی از سوی فدراسیون بولینگ، بیلیارد و بولس محروم شده است.

 
شنیده‌ها حاکی از آن است که دلیل محرومیت او از حضور در مسابقات داخلی و خارجی مصاحبه‌ای بوده است که در سال 1396 انجام داده، اما حواشی مربوط به حذف این بانوی اسنوکرباز تنها به این جا ختم نمی‌شود، چرا که در حال‌ حاضر سازمان بازرسی وزارت ورزش و جوانان به مساله اعزام‌های فدراسیون بولینگ، بیلیارد و بولس ورود کرده است.
 
در همین خصوص اکرم محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آن چه که برایش رخ داده، اظهار کرد: به دلیل مصاحبه‌ای که در سال 1396 انجام دادم بدون جلسه کمیته‌ انضباطی از حضور در مسابقات کشوری و جهانی محروم شدم ، زیرا در آن مصاحبه گفته بودم که با هزینه شخصی به مسابقات جهانی رفتم. پس از آن مصاحبه من در مسابقات قهرمانی کشور شرکت کردم، چرا که رییس فدراسیون درگیر انتخابات مجدد فدراسیون بود اما پس از انتخاب مجدد اسکندری، محرومیت‌ها آغاز شد و به جز من یک ورزشکار زیر 21 سال مرد نیز بدون جلسه انضباطی محروم شد اما آن ورزشکار با تعهد به مسابقات بازگشت.
 
وی تصریح کرد: برای مسابقات جهانی مصر و رقابت‌های قهرمانی کشور ثبت‌نام کردم اما در پایان متوجه شدم که در هیچ کدام از رقابت‌ها حضور ندارم. پس از تماس با فدراسیون نیز فقط می گفتند که شما فعلا محروم هستید. به همین خاطر به وزارت ورزش و جوانان رفتم و آنها نیز در پاسخ گفتند که رفتار فدراسیون غیرقانونی است. چندین بار نیز درخواست ملاقات حضوری با اسکندری را دادم اما هر بار گفتند که صلاح نیست.
 
این بانوی اسنوکرباز در پاسخ به این سوال که در آن مصاحبه چه مطالبی را به زبان آورده است، توضیح داد: در آن مصاحبه از من پرسیده شد که بهترین لحظه‌ ورزشی‌ام چه زمانی بوده است و من در پاسخ گفتم زمانی که مدال آسیایی را کسب کردم. سپس از من راجع‌ به بدترین اتفاق ورزشی‌ام سوال شد و من در جواب گفتم "زمانی بود که آخرین میز باشگاهم را فروختم تا با هزینه شخصی به مسابقات امارات بروم".
 
وی ادامه‌ داد: گویا این صحبت‌های من به مذاق مسئولان فدراسیون خوش نیامده است. پس از این که به مسابقات رفتم متوجه شدم که وزارت ورزش  و جوانان هزینه سفرم به این مسابقات را به حساب فدراسیون واریز کرده است. پس از اطلاع از این موضوع واقعا شوکه شده بودم و به همین خاطر این موارد را به اطلاع بازرسی وزارت ورزش و جوانان رساندم.
 
محمدی در بخش دیگری از این گفت‌وگو، بیان کرد: دیروز (سه‌شنبه) قرار بود جلسه تفهیم اتهامات من با حضور رییس فدراسیون برگزار شود اما ساعتی قبل از جلسه با من تماس گرفتند و خبر از لغو شدن نشست دادند و دلیل آن را هم عدم حضور اسکندری رییس فدراسیون اعلام کردند. پس از آن من به همراه وکیلم ساعت 13:30 در فدراسیون حاضر شدیم و دیدم که اسکندری در اتاقش حضور دارد. دلیل رفتنم به فدراسیون با وجود لغو شدن جلسه این بود که در طول این ماه‌ها همه چیز به صورت شفاهی درباره من ابلاغ شده است و هیچ متن کتبی وجود ندارد. من دیروز رفتم تا بعدا نگویند که جلسه برگزار شد و من حضور نداشتم. در پایان به من گفتند که جلسه هفته‌ بعد برگزار خواهد شد، اما متاسفانه هر هفته‌ من مسابقات مختلف را از دست می‌دهم.
 
دارنده نخستین مدال آسیایی بانوان ایران در اسنوکر درباره صحبت‌های مبنی بر این که مشکلات اخلاقی و یا مسائل مربوط به حجاب باعث حذف او از تیم‌ ‌ملی شده است، گفت‌: واقعا مساله "حجاب" در رشته اسنوکر خنده دار است، چرا که ما لباس مشخص و طراحی شده داریم. به نظرم دلایلی که باعث شد من را محروم کنند این بود که قبل از انتخابات فدراسیون از بازرسی وزارت ورزش  و جوانان خواستند تا به سوالاتشان پاسخ دهم. پس از انتخابات نیز اسکندری گفته بود که خیلی ها را کنار خواهد گذاشت و در حال‌ حاضر می بینیم که تعدادی از روسای هیات ها، داوران و بازیکنان شامل این حذفیات شده‌اند.
 
ورزشکاران ایرانی پیوسته از مشکلات مالی رنج می برند. پیش از این رسول خادم، رییس فدراسیون کشتی ایران در نامه ای به حسن روحانی، رئیس جمهور این کشور خواستار حل مشکلات مالی و ارزی ورزشکاران شده و گفته بود ورزش های المپیکی به دلیل کارکرد اجتماعی در داخل و سیاسی در خارج از کشور باید یکی از موضوعات مرتبط با منافع ملی باشند، ولی از دستور کار خارج شده است.
 
همچنین به گزارش "سایت فدراسیون کشتی ایران"، در این نامه آمده است: "شرایط معیشتی جامعه، زندگی شخصی و خانوادگی تک تک قهرمانان ملی به ویژه قهرمانان رشته های المپیکی ورزش کشور همچون کشتی، وزنه برداری و تکواندو را به شدت تحت الشعاع خود قرار داده است، به گونه ای که حتی در زمان برگزاری اردوهای ورزشی، نمی توان برخی از قهرمانان ملی پوش را برای استراحتی دو یا سه روزه به جمع خانواده فرستاد. زیرا فقر و مشکلات معیشتی خانواده های آنها، شرایط روحی، روانی و جسمی این عزیزان را به هم می ریزد".
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.