علی اکبر صالحی: حقوقم از ۳ هزار دلار در سال گذشته به ۷۰۰ دلار رسیده

علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و معاون حسن روحانی استعلی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی و معاون رئیس جمهور ایران گفته است که "فشارهای اقتصادی" در ایران "غوغا" می کند.
 

آقای صالحی برای یک رسانه اروپایی توضیح داده که معادل دلاری حقوق ماهیانه او "به عنوان استاد دانشگاه" تا سال پیش ۳ هزار دلار بوده اما اکنون به معادل ۷۰۰ دلار در ماه تنزل پیدا کرده است.

 
آقای صالحی گفته "این واقعا فشار اقتصادی است. ببینید اقشار دیگر چقدر تحت فشار هستند".
 
قیمت هر دلار آمریکا در برابر ریال، واحد پولی ملی ایران از اوایل سال خورشیدی جاری نوسانات بسیار شدید و کم سابقه ای را تجربه کرده و در مقطعی به چهار برابر اوایل سال رسید. دلار آمریکا در حال حاضر بیشتر از دو برابر قیمت روزهای اول سال ۱۳۹۷ است.
 
آقای صالحی که برای دیدار با مقام های اتحادیه اروپا به بروکسل سفر کرده بود، به شبکه خبری یورونیوز گفته است "هزینه" ای که ایران و شهروندان این کشور می پردازند بابت "استقلال" است. به گفته او ایران پس از انقلاب بهمن ۱۳۵۷ "تبدیل به یک کشور مستقل شده است که برای خودش تصمیم می‌گیرد و غلام حلقه به گوش کسی نیست".
 
معاون رئیس جمهور ایران گفته " البته ما هم به‌عنوان مسئول، ممکن است در این فشارهایی که به وجود آمده، بی‌ارتباط نباشیم یعنی ما هم قصوری داشته باشیم. اما عمدتا از فشارهای خارجی است. برای همین هم ملت در طول این ۴۰ سال، هشت سال جنگ تحمیلی را پایداری کرد، تمامی تحریم‌ها را توانسته است تحمل بکند".
 
آقای صالحی گفته "هزینه استقلال، هزینه ساده‌ای نیست. هزینه کمی نیست. خودشان می‌گویند که ایران قدرت نوظهور منطقه است. ما جنگ، تحریم‌ها و محدودیت‌های بسیاری از اول انقلاب داشتیم. ما یک قدرت نوظهور منطقه علیرغم همه فشارها هستیم".
 
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفته "ما مثل کشورهای دیگر در خاورمیانه نیستیم که یک قبیله بخواهد کشوری را اداره کند. دولتی برآمده ازاراده ملت و انتخابات است".
 
آقای صالحی همراه با عباس عراقچی، معاون وزارت خارجه ایران یک روز پیش از این در بروکسل با مقام های اتحادیه اروپا از جمله فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی این اتحادیه دیدار و مذاکره کرد.
 
رسانه های ایران می گویند آقای عراقچی در جریان ملاقات هایش با مقام های اروپایی هشدار داده که اگر ایران نتواند از منافع توافق هسته‌ای موسوم به برجام منتفع شود، انگیزه ای برای باقی ماندن در آن نخواهد داشت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
بهنام انتورپن - انتورپن، بلژیک

حالا صبر کن همه اونهایی که قبلا گرفتی رو هم از حلقومت در میارن
‌پنجشنبه ۸ آذر ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۸
۵۹
RAHSHENAS - برلین، آلمان
رئیس سازمان انرژی منفی باف ایران که جان هزاران نفر را با اراجیف و تفکر غلط به خط انداخت. احتمالا آقای روحانی به حرف ها و عقاید علمی شما شک کرده اند.
‌پنجشنبه ۸ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۶
۶۱
ایرانفردا - لندن، انگلستان
فورا جمله اونجاى آدم دروغگو یادم اومد، ممکنه برا گول زدن مردم حقوقش ٧٠٠ دلار باشه ولى سهم میلیونى از قرارداد ها و اختلاس و رانت خواریش بقدریه که احتمالا این ٧٠٠ دلار رو میده سلمونى ریشش رو خط بندازه .
جمعه ۹ آذر ۱۳۹۷ - ۰۵:۵۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • ماجرای کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج و ۳۰۰ مسوول میدانی بسیج در یک روز
  • مدیر مرکز ضد تروریسم آژانس امنیت ملی آمریکا در مخالفت با جنگ ایران استعفا داد
  • وزیر امور خارجه آلمان: ایده تغییررژیم کنترل‌شده در ایران غیرواقعی است
  • کارنامه احمدرضا رادان؛ از سرکوب اعتراضات تا تحریم‌های جهانی و کنترل‌های اجتماعی
  • اسرائیل خطاب به بسیجیان: آیا ارزش دارد جانتان را برای رهبران پوشالی به خطر بیاندازید؟
  • تصاویر سلبریتی‌های جهانی بر روی فرش قرمز مراسم اسکار ۲۰۲۶
  • واشنگتن پست: اسرائیل ایرانیان را به شورش فرا می‌خواند به‌رغم آنکه از احتمال «قتل‌عام» آنها آگاه است
  • هشدار شاهزاده رضا پهلوی به سرکوبگران در شب چهارشنبه سوری: از ساعت ۶ بعدازظهر خیابان‌ها را ترک کنید
  • +329ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +276شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +261اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +187ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +164شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +145شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد