دانشجوی بریتانیایی که در امارات به حبس ابد محکوم شده بود عفو شد

مقامات امارات عربی متحده روز دوشنبه ۲۶ نوامبر (۵ آذر) اعلام کردند که متیو هجز، شهروند بریتانیایی مورد عفو واقع شد.
 

دفتر خلیفه بن‌زاید آل‌نهیان، رئیس امارات با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که دانشجوی بریتانیایی به مناسبت روز ملی بخشیده شده است.

 
به گفته مقامات امارات حکم عفو بلافاصله اجرا خواهد شد و پس از طی مراحل اداری آقای هجز آزاد می‌شود.
متیو هجز به همراه همسرشمقامات امارات در حالی خبر عفو این دانشجوی بریتانیایی را اعلام کردند که تنها چند دقیقه قبل از آن ویدیویی از متیو هجز منتشر شده بود که در آن به جاسوسی برای سازمان اطلاعات مخفی بریتانیا (ام‌آی۶) اعتراف می‌کرد.
 
در این ویدیو آقای هجز اعتراف می‌کند که به برخی منابع به بهانه تحقیق دکترا نزدیک شده و در مورد سیستم‌های دفاعی و نظامی که امارات در حال خریداری آن است، اطلاعات جمع کرده است.
 
دانیلا تاجدا، همسر دانشجوی بریتانیایی از خبر آزادی آقای هجز ابراز خوشنودی کرد و گفت: «من و خانواده متیو از خبر بخشش امارات استقبال می‌کنیم و مشتاقانه منتظر بازگشت او به خانه هستیم.»
 
متیو هجز دانشجوی دکترا در دانشگاه دورهام بریتانیاست و بنا به ادعای همسرش از ماه می سال گذشته برای یک سفر پژوهشی به امارات عربی متحده سفر کرده بود.
 
جرمی هانت، وزیر خارجه بریتانیا در واکنش به خبر بخشش آقای هجز با اعلام اینکه بریتانیا با اتهامات مطرح شده علیه وی موافق نبوده است گفت: «ما از امارات عربی متحده به خاطر حل سریع مساله متشکریم.»
 
آقای هانت همچنین با اشاره به ایران گفت: «اکنون لحظه تلخ و شیرینی است. ما به یاد زندانیان بیگناه بریتانیایی در ایران هستیم.»
 
وزیر خارجه بریتانیا دو هفته پیش در سفری رسمی در ایران با خانواده نازنین زاغری رتکلیف، شهروند ایرانی-بریتانیایی که از دو سال پیش در تهران زندانی است ملاقات کرد. وی بعد از دیدار با مقامات ایرانی اعلام کرد که بریتانیا خواستار آزادی زندانیان دوملیتی شده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۸
دوستدار - استهکلم، سوئد

افرین بر امارات ! هیچ چیزی هم در قبال ازادی متیو هجز از بریتانیا درخواست نکرده است. اگر رژیم اخوندی ایران می بود حتما" درخواست باج گرفتن از دولت بریتانیا میکرد در برابر ازادی شهروندشان.
دوشنبه ۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۰
۳۸
loder - شیراز، ایران

[::دوستدار - استهکلم، سوئد:حمایت انگلیسو از سوسمار خورها درخواست کرده از سالها پیش در مقابل ایران پس با یک تماس ازادش میکنن تا امثال شما رو داریم پیشرفتی نخواهیم کرد ;)
دوشنبه ۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۹
۴۹
آلونا ازنامنسکایا - مسکو، روسیه

ذلالت واقعا تا به کجا ؟ طرف را دستگیر کردند و می گویند جاسوس بوده و امنیت ملی ما را به خطر انداخته بعد هم او را به حبس ابد محکوم می کنند بعد انگلیس یک داد میزنه اینها آزادش می کنند نهایت حقارت و تحقیر یک کشور
دوشنبه ۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟