اعدام سه سارق مسلح بانک در ملاعام شیراز

روزنامه ایران نوشت : سه سارق مسلح که به بانک‌های شیراز و اصفهان دستبرد زده و یکی از مأموران انتظامی استان اصفهان را به شهادت رسانده بودند، صبح دیروز در ملأعام به دار آویخته شدند. هنگام صبح در حالی که هزاران زن و مرد از نقاط مختلف شهر به میدان پیام شیراز روی آورده و دور میدان دایره وار به انتظار ایستاده بودند سه جرثقیل به چشم می‌خورد و مأمورانی نقابدار و سیاهپوش برای اجرای حکم اعدام 3 محکوم به مرگ، در حال بستن طناب‌های سفید رنگ در پشت جرثقیل‌ها بودند.حدود ساعت هفت صبح یک وانت اتاق دار وارد محوطه شد که بعد از باز شدن درعقب آن سه مجرم با چشم بند ظاهر شدند که لحظاتی را با نماینده دادستان شیراز به گفت‌و‌گو پرداختند. به نظر می‌رسید آخرین وصیت‌های خود را می‌کنند.سپس هر سه محکوم به مرگ را که دست‌های آنها از پشت بسته شده و پابند نیز بر پاهای‌شان بود به سمت سکوهای اعدام بردند.
سه مجرم که به نظر 40 تا 50 ساله می‌آمدند توسط دو مأمور سیاه پوش نقابدار به بالای سکوها برده شدند.یکی از آنان همان فردی بود که یک مأمور انتظامی اصفهان را در هنگام آخرین سرقت از یک بانک به شهادت رسانده بود. وی از مأموران تقاضا کرد که اجازه دهند نماز بخواند که با موافقت نماینده دادستان این فرصت به او داده شد مأموران این محکوم را به پشت جرثقیلی که طناب دار متعلق به او از آن آویزان بود هدایت کردند که او هم تیمم کرد و نماز گزارد.

تا این محکوم که گفته می‌شد مهندس «‌آی تی» نیز هست نماز خود را به پایان رساند حکم اعدام برای دو سارق دیگر اجرا شده بود.

بعد از انجام آخرین خواسته این اعدامی او را هم به پای چوبه دار آوردند و حکم قانونی برای او نیز اجرا شد.همزمان با اجرای مراسم اعدام، رفته رفته بر تعداد جمعیت تماشاگر افزوده می‌شد و در این میان ده‌ها کودک سه تا 10 ساله هم که همراه پدر و مادران‌شان برای دیدن مراسم اعدام آمده بودند، دیده می‌شدند اما از اعضای خانواده‌های محکومان به اعدام کسی در این مراسم حضور نداشت.یکی از مسئولانی که در صحنه اعدام این سه محکوم حضور داشت به خبرنگار ایرنا گفت: این افراد علاوه بر سرقت مسلحانه از بانک‌های شیراز و اصفهان بارها مرتکب جعل عنوان مأموران نیروی انتظامی و مسئولان دیگر برای ارتکاب جرایم مختلف بوده‌اند.

در تابلوی بزرگی که صبح دیروز در میدان پیام شیراز نصب کرده بودند به اقدامات مجرمانه این سه فرد اشاره شده بود.

در این بنر نوشته شده بود سیامک به جرم مباشرت در ارتکاب 23 سرقت مسلحانه از بانک‌های اصفهان و شیراز، ایجاد رعب و وحشت و شهادت یکی از مأموران انتظامی استان اصفهان دستگیر و محکوم به مرگ شده است.

نفر دوم به نام کوروش و نفر سوم به نام فؤاد نیز به جرم محاربه از طریق مشارکت در سرقت‌های مسلحانه منجر به ایجاد رعب و وحشت عمومی در شهرستان‌های شیراز و اصفهان محکوم به اعدام شده‌اند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۸
دوستدار - استهکلم، سوئد
لعنت بر جمهوری اسلامی !
جمعه ۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۸
۵۵
حسین سلطانزاده - برلین، آلمان
خدا را شکر هیچ کدامشان نامش علی ومحمد وحسن وحسین نبود وگرنه نظام سیر سئوال میرفت
شنبه ۳ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟