خروش ۷۰ هزار نفری تراکتور در تبریز

اروین دقیقه ۵۳ به زمین آمد و اولین گلش را چهار دقیقه بعد با پاس آنتونی استوکس و در موقعیت تک به تک با مظاهری به ثمر رساندتراکتور در روزی که ورزشگاهش لبریز از جمعیت بود، شکست یک بر صفر مقابل ذوب آهن را به برتری ۴-۱ تبدیل کرد.
 
هفتاد هزار نفر طبق اعلام بلندگوی ورزشگاه، نظاره‌گر هنرنمایی سرخپوشان تبریز در نیمه دوم بودند.
این پیروزی، موقعیت تراکتور در رتبه سوم را مستحکم کرد. آنها همچنین دومین خط حمله آتشین لیگ برتر را در اختیار دارند.
 
در جدول بازی‌های خانگی لیگ برتر، تراکتورسازی تبریز با ۱۶ امتیاز از شش بازی صدرنشین است.
ذوب آهن دست کم طی یازده سال گذشته، سابقه نداشته که در یک نیمه از دیدارهای لیگ برتر ۴ گل دریافت کند. آنها طی ۱۸ دقیقه چهار بار دروازه‌شان باز شد که این آمار هم بی سابقه است.
 
در نیمه نخست محسن مسلمان با نواختن یک ضربه زیبای ایستگاهی، ذوب آهن را پیش انداخت و شاگردان امید نمازی برنده به رختکن رفتند.
 
در نیمه دوم ورود لی اروین به زمین، سرنوشت بازی را دگرگون کرد. این مهاجم اسکاتلندی از کیلمارنوک به تبریز آمده و سابقه بازی در لیدز یونایتد را دارد.
 
اروین دقیقه ۵۳ به زمین آمد و اولین گلش را چهار دقیقه بعد با پاس آنتونی استوکس و در موقعیت تک به تک با مظاهری به ثمر رساند.
 
لی اروین طی هشت دقیقه توانست مقابل رشید مظاهری دروازه‌بان تیم ملی ایران هت‌تریک کند. اگر استوکس از خود گذشتگی داشت، اروین می‌توانست گل چهارم را هم بزند و پوکر کند.
در دقیقه ۷۵ هم نوبت به کاپیتان تیم ملی رسید تا گل چهارم را بزند. مسعود شجاعی با ضربه‌ای دقیق، دروازه تیم مهمان را گشود.
 
تراکتورسازی که همچنان از وجود اشکان دژآگه به خاطر مصدومیت نمی‌تواند استفاده کند، محسن فروزان را درون دروازه در اختیار داشت.
 
ایمان سلیمی، محمدطیبی، احسان‌ حاج‌صفی، محمدرضا‌ مهدی‌زاده، علی‌ طاهران (لی اروین) مهدی‌ مهدی‌پور، سوگیتا (حامد حسینعلی‌زاده) مسعود شجاعی، دانیال‌ اسماعیلی‌فر (احسان پهلوان) و آنتونی‌ استوکس سایر یاران تراکتور بودند.
 
سرمربی تراکتور گفت: شجاعی مصدوم بود و به سختی راه می‌رفت اما با خواهش من بازی کرد. باید از مسعود تشکر کنم که بین دو نیمه با بازیکنان صحبت کرد و توانست تیم را جمع کند. او بهترین بازیکن تیمم است و برایم یک بازیکن غیر قابل تعویض به شمار می‌رود.
 
محمد تقوی گفت: هواداران تراکتور، ورزشگاه را برای حریف به جهنم تبدیل کردند. در نیمه اول خوب نبودیم. تاکتیک ما ۲-۴-۴ لوزی بود اما بدون روح تیمی، تاکتیک‌ها به نتیجه نمی‌رسند. وقتی تصمیم گرفتم با دو مهاجم بازی کنیم همه نگاه‌ها به استوکس جذب شد و اروین توانست راحت‌تر گل بزند.
 
سرمربی تراکتور که پس از جان توشاک ولزی هدایت این تیم را به عهده گرفته است، یادآور شد: «تراکتور تیم بزرگی شده و دیگر همه باید از آن بترسند.»
 
سپاهان اصفهان در ورزشگاه نقش جهان به مصاف سایپا رفت و ۳-۰ پیروز شد. استنلی دو بار و خالد شفیعی گل‌های سپاهان را زدند.
 
استنلی حالا با ۹ گل آقای گل لیگ برتر فوتبال ایران است. مهاجم ۳۰ ساله برزیلی پارسال در ذوب آهن بازی می‌کرد.
 
سپاهان به روند شکست ناپذیری ادامه داد و با ۲۵ امتیاز پس از پدیده مشهد در رده دوم قرار دارد. سایپا نیز با سرمربیگری علی دایی هشتم است.
امیر قلعه‌نویی سرمربی سپاهان گفت: «سایپا یک موقعیت ۵۰ درصدی هم نداشت. ما یک بازیکن داریم که خیلی عالی کار می‌کند و نام این بازیکن هم سپاهان است.»
 
نساجی مازندران که در ۱۱ مسابقه اخیرش پنج شکست، پنج مساوی و تنها یک پیروزی در هفته پنجم مقابل نفت مسجدسلیمان داشت، توانست دومین پیروزی‌اش را جشن بگیرد.
 
شاگردان جواد نکونام مقابل استقلال خوزستان به برتری دو بر صفر رسیدند. در حالی که نیمه دوم را به طور کامل به خاطر اخراج ابوالفضل علایی ۱۰ نفره بازی کردند. نساجی با این برد تا حدودی توانست از منطقه خطر فاصله بگیرد.
 
پارس جم هم در خانه مقابل پیکان به برتری ۳-۰ رسید. پارسیان با این برتری جای پیکان جلالی را در جایگاه پنجم گرفتند.
 
شاگردان تارتار پس از تراکتور و پدیده، سومین تیم خطرناک لیگ برتر در دیدارهای خانگی‌اند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
ENSAN-ZAMIN - تبریز، ایران
یل یاتار طوفان یاتار یاتماز تیراختور پرچمی
شنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +254شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +216شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +175پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +141سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +117ویدیوهای روز؛ همسایه به زن استاد بسیجی کشته شده: خوردی؟ حالا باز برو شعار بده
  • +116پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +111ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +110اسرائیل کشته شدن فرمانده نیروی دریایی سپاه را تایید کرد: هشدار داده بودیم، انگشت تهدید برای ما بالا نبرید
  • +106کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +102ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند