اینستاگرام اعلام کرد که حساب کاربری امیر تتلو را مسدود کرده است

شبکه اجتماعی اینستاگرام٬ اعلام کرده است که حساب کاربری یک خواننده ایرانی را به نام امیرحسین مقصودلو - معروف به تتلو - به دلیل نقض قوانین این شبکه اجتماعی مسدود کرده است.
 

این شبکه اجتماعی در پاسخ به پرسش بی‌بی‌سی فارسی درباره علت حذف حساب کاربری تتلو نوشت: "این حساب کاربری، قوانین ما را زیر پا گذاشته و از اینستاگرام حذف شده است." در این بیانیه آمده است که برای اینستاگرام٬ امنیت کاربرانش "مهم‌ترین مسئولیت" این شرکت است و این شبکه اجتماعی٬ اجرای قوانینش را بسیار جدی می‌گیرد.

 
در این بیانیه همچنین تاکید شده که در این شبکه اجتماعی به هیچ کس اجازه داده نمی‌شود تا به دیگران به دلیل جنسیتشان حمله کند.
 
امیر تتلو از خوانندگان محبوب محسوب می‌شود و حساب کاربری او در اینستاگرام بیش از چهار میلیون دنبال‌کننده داشت.
 
در روزهای اخیر تصاویری از حساب اینستاگرام او منتشر شد که نشان می‌داد او جملاتی توهین‌آمیز علیه زنان منتشر کرده و از هواداران مرد خود خواسته تا زنان را کتک بزنند٬ یا به آنها توهین کنند.
 
این نخستین بار نیست که این خواننده پاپ جملاتی در حساب‌های کاربری خود منتشر می‌کند که از سوی منتقدینش "ضد زن" توصیف شده‌اند.
 
این خواننده همچنین از سال ۹۲ به دلیل بازداشتی کوتاه مدت و بعد از آن اظهارنظرهای سیاسی نیز خبرساز بوده است.
ابراهیم رئیسی و امیر تتلو او بعد از بازداشت بارها از فعالیت‌هایش در دهه ۸۰ ابراز ندامت کرد و در عین حال در مواردی٬ آثاری در حمایت از سیاست‌های مهم حکومت ایران از جمله برنامه هسته‌ای منتشر کرد.
 
با این حال تتلو در سال ۹۵ بار دیگر بازداشت شد و این‌بار بیش از دو ماه زندانی بود.
 
امیر تتلو همچنین به دلیل حمایت از محمد باقر قالیباف و ابراهیم رئیسی٬ نامزدهای اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ نیز بار دیگر به صدر خبرها بازگشت. او در عین حال بارها به دلیل انتشار نظراتی در حمایت از سیاست‌های حکومت از جمله حجاب اجباری٬ با انتقادهایی جدی نیز روبه‌رو شد.
 
اما در چند ماه اخیر٬ این خواننده از کشور خارج شد و این‌بار نظراتی علیه جمهوری اسلامی٬ روحانیون و اسلام منتشر کرد.
 
حساب کاربری این خواننده در حالی در اینستاگرام مسدود شده که او در تمامی این سال‌ها از شبکه‌های اجتماعی به ویژه اینستاگرام برای ارتباط با هوادارانش استفاده می‌کرد و یکی از فعال‌ترین خواننده‌های ایرانی در شبکه‌های اجتماعی بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۳
lehrte - هانوفر، آلمان

خاک تو سر اون چهار میلیون الاغ یا ابله که طرفدار این الاغ یا ابلهن
یکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۶
۱۰۸
millionaire - منچستر، انگلستان

چش و چالتو چرا همچى کردى ابله
یکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۸
۷۴
نازک بین - شفیلد، انگلستان

باردیگر خبر و سوژه ای از ( موش فاضلاب ) در فضای مجازی منتشر شد.این بار چه خبر است.؟ موش فاضلابی که برای بقا خود و مطرح بودن به فضولات و پس مانده غذای هنرمندان آویزان میشود.
یکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۲
۵۹
Ahmad1345 - گوتنبرگ، سوئد

این مرد چرا ماتیک زاده؟ شاید از شاگردان سعید طوسی؟
یکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۵
۴۵
amirgheryou - تهران، ایران

من تا چند روز پیش اصلا با این تتلو کاری نداشتم و هر خریتی میکرد به پای صدا و سبک قشنگش بی خیال میشدم. اما اخیرا دیدم به بهانه خامخواری داره به همه فحش میده فهمیدم کلا مغزش تعطیله. مردیکه عوضی تو خامخواری میکنی گوربابات چرا به ملت فحش میدی.
یکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۶
۵۱
ابن ملجم - مونیخ، آلمان

...امیر تتلو از خوانندگان محبوب محسوب می‌شود و حساب کاربری او در اینستاگرام بیش از چهار میلیون دنبال‌کننده داشت... این بزرگترین توهین به نام ایران ایرانی و هنر است، خب حالا ایرانیها غیرتی به اینستافرام بخاطر این توهین شکایت کنند که این امیر ....تو ایران یک انگل بیشخصیت است مثل سعید طوسی نه یک هنرمند
یکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۳
۵۵
Golgisoo - اترخت، هلند

خوب شاید همجنس بازه و به زنها حسودیش می شده و می ترسیده زنها دوست پسراش رو از دستش در بیارن ;) ;)
یکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۳
۴۶
ZEDEHAL - برلین، آلمان

یو کی تو رو جدت از این اوشکول خبر نزار
یکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • عذرخواهی سیامک انصاری مجری و سعید طالبی کارگردان برنامه‌ «بازمانده» از مردم
  • ته چین خوردن کاردار سفارت آلمان در تهران و صحبت در مورد وضعیت ویزا و سفیر جدید آلمان صحبت می کند
  • ورود بابک زنجانی به جنگ خامنه‌ای با روحانی بر سر جانشینی: این آرزو را به گور خواهد برد
  • پایان موشک‌های چند میلیون دلاری؟ چین موشکی از جنس بتن ساخت که از یک خودروی لوکس هم ارزان‌تر است
  • تخت جمشیدِ دیگر: تصاویر نایاب حفاری باستان‌شناس آلمانی
  • پیش‌بینی عباس عبدی از اتفاقات آینده: بعید میدونم حکومت ایران به راحتی وارد سال ۱۴۰۵ بشه
  • عبدالرحیم سلیمانی اردستانی، روحانی شیعه‌ای که با ادعا درباره وفات فاطمه دختر پیامبر در ایران جنجال به پا کرد
  • زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • امید کمرون فرخزاد، پزشک و مخترع ایرانی-آمریکایی کیست؟
  • مرگ از بیخ گوش گذشت! کابین کامیون آویزان شد، امدادگران جان راننده را خریدند
  • +187رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +137برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +128ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +125ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +121مهدی پرپنچی : خامنه‌ای درست می‌گوید که اسرائیل و آمریکا دست‌خالی برگشتند
  • +117درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +108انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +86زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +82آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!