چرا سرطان بیشتر سراغ افراد قدبلند می‌رود؟

متخصصان در یک مطالعه تازه مدعی شده‌اند که افراد بلند قد بیشتر در معرض ابتلا به سرطان هستند.
 

گروهی از متخصصان علوم پزشکی در آمریکا در بررسی‌های اخیر خود دریافتند افراد بلند قد در معرض فزاینده ابتلا به سرطان هستند و این امر تا حدودی می‌تواند به این دلیل باشد که در بدن آنان تعداد سلول بیشتری وجود دارد که ممکن است در معرض این بیماری قرار بگیرند.

 
متخصصان آمریکایی در این آزمایشات به ارزیابی مردم سه قاره پرداخته و دریافتند که خطر ابتلا به سرطان در زنان و مردان به ازای هر ۱۰ سانتی‌متر افزایش قد، ۱۰ درصد بیشتر می‌شود.
 
فرد زمانی به بیماری سرطان مبتلا می‌شود که سیستم طبیعی کنترل بدن در رشد سلول‌ها متوقف شود که این وضعیت به تولید غیرطبیعی سلول‌ها و تشکیل تومورهای سرطانی منجر می‌شود.
 
در این بررسی آمده‌ است: خطر ابتلا به چند نوع سرطان در میان افراد بلند قد بیشتر است زیرا در بدن آنان تعداد سلول بیشتری وجود دارد و بنابراین احتمال اینکه این سلول‌ها سرطانی شوند افزایش پیدا می‌کند.
 
به گزارش ژاپن تودی، به گفته محققان می‌توان این برداشت را داشت که این خطر بیشتر بر اساس فاکتورهای ژنتیکی تعیین می‌شود و شیوه مشخصی برای کاهش دادن آن وجود ندارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +270رضا پهلوی از کشورهای عرب خلیج فارس خواست تا برای به‌رسمیت شناختن «دولت گذار» آماده شوند
  • +234تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +188شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +173شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +159وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +155ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +153نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +146پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +142مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +128وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید