۵ سال حبس برای همسایه بچه دزد

حکم 5 سال حبس مرد میانسال به اتهام ربودن پسر هفت ساله از سوی قضات دیوانعالی کشور تأیید شد.
به گزارش خبرنگار حوادث«ایران»، چندی قبل مرد جوانی به پلیس گفت: مرد میانسالی که نظامی است در همسایگی ما زندگی می‌کند. او رفتارهای عجیبی دارد و گاهی اوقات در پله‌ها داد و فریاد راه می‌اندازد. دیروز پسر ۷ ساله‌ام در حالی که گریه می‌کرد به خانه‌ آمد و گفت مرد همسایه وی را به‌زور به‌خانه‌اش برده است.
به دنبال شکایت این مرد، پسر خردسال به پزشکی قانونی معرفی شد اما آثاری از آزار و اذیت گزارش نشد. مرد میانسال بازداشت شد و گفت: نظامی هستم و از شغلم خسته شده بودم به‌همین خاطر چند بار درخواست بازنشستگی پیش از موعد دادم اما قبول نکردند. به‌همین خاطر تصمیم گرفتم خودم را به دیوانگی بزنم. به‌همین خاطر دو نفر از بچه‌های همسایه‌مان را دزدیدم و به خانه آوردم اما اذیتشان نکردم. می‌خواستم کاری کنم تا همسایه‌ها شهادت دهند من دیوانه هستم و بتوانم از کار کردن خلاص شوم.

بدین ترتیب قضات او را به اتهام آدم‌ربایی به پنج سال زندان محکوم کردند و این حکم سرانجام با تأیید قضات دیوانعالی روبه‌رو شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • هم‌زمان با برگزاری مذاکرات ژنو، علی خامنه‌ای ناوهای آمریکایی را تهدید به غرق‌شدن در قعر دریا کرد
  • خامنه‌ای، دیکتاتور ایران: بعضی فریب‌خوردگان دی‌ماه به من نامه نوشتند و گفتند حلال کن
  • سردارِ نامرئی با زیرنویس فارسی؛ جدیدترین متد احمقانه حفاظت اطلاعات در سپاه
  • معجزه در بزرگراه؛ سقوط هولناک کودک خردسال از خودروی شاسی‌بلند در حال حرکت!+ ویدیو
  • ایران: مشارکت غیرمستقیم دونالد ترامپ در مذاکرات به طرف آمریکایی مربوط است
  • کنایه زیدآبادی به ادبیات رسانه‌ها از مذاکرات ژنو: برای اسکی زمستانی به سوئیس رفته‌اند؟
  • رکوردشکنی در دهکده المپیک زمستانی میلان ایتالیا؛ ۱۰ هزار کاندوم طی ۷۲ ساعت مصرف شد
  • تاریخی که هنوز تمام نشده؛ رازهایی که زمین همچنان پنهان کرده است- ۳
  • وقاحت سخنگوی وزارت بهداشت: توجیه سوند و آنژیوکت متصل به پیکر معترضان بدون صحبتی از آثار «تیر خلاص»!
  • هراس رسانه‌های حکومتی از شکوه تجمع مونیخ؛ «افراد غیرایرانی با وعده غذای رایگان آمده بودند»