مأموریت بی‌بازگشت دختر جوان

 تحقیقات پلیسی برای یافتن دختر جوانی که از پنج ماه قبل به طرز مرموزی ناپدید شده است همچنان ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار جنایی تهران، 30 اردیبهشت امسال مرد میانسالی به دادسرای امور جنایی تهران رفت و ناپدید شدن دخترش را خبر داد. با شکایت مرد میانسال تحقیقات برای یافتن نازنین آغاز شد. بررسی‌ها نشان می‌داد که نازنین روز حادثه به محل کارش رفته و ساعاتی بعد از سوی مسئولان شرکت برای انجام مأموریتی به مقصد شهر پرند با خودروی پژوی خودش از تهران خارج شده است اما دیگر کسی از وی خبر ندارد.

بدین ترتیب شماره پلاک خودروی دختر جوان به تمام واحدهای گشت اعلام شد و کارآگاهان پلیس پس از بازبینی دوربین‌های مداربسته بزرگراه‌های مسیر تردد دختر جوان، متوجه شدند که خودروی پژو 207 نازنین از عوارضی تهران به سمت ساوه عبور کرده است.

بررسی‌ها ادامه داشت تا اینکه دو هفته بعد خودروی نازنین در سه‌راه آدران پیدا شد، در حالی که لکه‌های خون روی صندلی جلو دیده می‌شد. از آنجایی که لکه‌های خون شسته شده بودند امکان این موضوع که خون متعلق به انسان است یا حیوان مشخص نشد.
باتوجه به اینکه پنج ماه از ناپدید شدن دختر جوان می‌گذرد بازپرس سهرابی از شعبه نهم دادسرای امور جنایی تهران با انتشار تصویر این دختر از کسانی که اطلاعی از سرنوشت وی دارند خواست تا موضوع را با شماره 02151055511 به کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی خبر دهند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • هم‌زمان با برگزاری مذاکرات ژنو، علی خامنه‌ای ناوهای آمریکایی را تهدید به غرق‌شدن در قعر دریا کرد
  • خامنه‌ای، دیکتاتور ایران: بعضی فریب‌خوردگان دی‌ماه به من نامه نوشتند و گفتند حلال کن
  • سردارِ نامرئی با زیرنویس فارسی؛ جدیدترین متد احمقانه حفاظت اطلاعات در سپاه
  • معجزه در بزرگراه؛ سقوط هولناک کودک خردسال از خودروی شاسی‌بلند در حال حرکت!+ ویدیو
  • ایران: مشارکت غیرمستقیم دونالد ترامپ در مذاکرات به طرف آمریکایی مربوط است
  • کنایه زیدآبادی به ادبیات رسانه‌ها از مذاکرات ژنو: برای اسکی زمستانی به سوئیس رفته‌اند؟
  • رکوردشکنی در دهکده المپیک زمستانی میلان ایتالیا؛ ۱۰ هزار کاندوم طی ۷۲ ساعت مصرف شد
  • تاریخی که هنوز تمام نشده؛ رازهایی که زمین همچنان پنهان کرده است- ۳
  • وقاحت سخنگوی وزارت بهداشت: توجیه سوند و آنژیوکت متصل به پیکر معترضان بدون صحبتی از آثار «تیر خلاص»!
  • هراس رسانه‌های حکومتی از شکوه تجمع مونیخ؛ «افراد غیرایرانی با وعده غذای رایگان آمده بودند»