برایان هوک: بیشتر کشورهای جهان با آمریکا درباره تهدیدهای ایران هم عقیده هستند

 برایان هوک رئیس گروه اقدام ایران در وزارت خارجه ایالات متحده - آرشیو رئیس گروه اقدام ایران در وزارت خارجه ایالات متحده می‌گوید بیشتر کشورهای جهان با ما درباره تهدیدهایی که ایران متوجه ثبات و امنیت جهان می‌کند، هم عقیده هستند.
 

برایان هوک در گفتگو با رادیوی عمومی آمریکا، ان پی آر، درباره استراتژی مقابله دولت پرزیدنت ترامپ با ایران تاکید کرد که آمریکا بخصوص درباره برنامه موشکی ایران و تهدیدهای آن نگران است، زیرا ایران دارای بزرگترین برنامه موشکی بالیستیکی در خاور میانه است و اکنون فرصتی فراهم آمده تا در این باره اقدامی صورت گیرد.

 
وی گفت دیپلماسی آمریکا درباره ایران فقط متکی به تحریم ها نیست، بلکه با همه کشورها از جمله اروپایی‌ها در این باره همکاری می‌کند و به جای توافق هسته‌ای که واشنگتن از آن خارج شد، خواهان توافقی است که بسیار فراتر از آن باشد و مسائلی چون برنامه موشکی، حمایت از تروریسم، حملات سایبری و دیگر تهدیدات ایران را در بر بگیرد.
 
آقای هوک با اشاره به استفاده ایران از درآمدهای نفتی و تجارت خارجی در حمایت از تروریسم و گسترش ناامنی در منطقه خاور میانه و دیگر نقاط جهان تاکید کرد که بیشتر کشورهای جهان با ما درباره تهدیدهایی که ایران متوجه ثبات و امنیت جهان می‌کند هم عقیده هستند.
 
رئیس گروه اقدام ایران در وزارت خارجه آمریکا، پیشتر در نشست گروه «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» در نیویورک گفته بود برجام تجربه‌‌ای بود که نشان داد ایران تنها به صرف یک توافق هسته‌ای، رفتار خود را در منطقه تغییر نمی‌دهد.
 
وی در این نشست، که روز سه شنبه و همزمان با نشست سالانه سران مجمع عمومی سازمان ملل متحد برگزار شد، تاکید کرد که ایالات متحده در پی توافقی با جمهوری اسلامی است که شامل رفتارهای ایران در منطقه هم باشد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد