کاهش خرید نفت ایران 'باعث سرگردانی محموله‌های نفتی شده است'

کاهش خرید نفت ایران باعث سرگردانی نفتکش‌های حاوی محموله‌های صادراتی این کشور شده است.
 

به گزارش خبرگزاری رویترز، دو نفتکش حامل میعانات گازی ایران برای حدود یک ماه است که در سواحل امارات متحده عربی متوقف شده و مقصد مشخصی ندارند. براساس این گزارش، کاهش تقاضا برای خرید نفت ایران در آستانه بازگشت تحریم‌های نفتی آمریکا مانع از تحویل محموله این نفتکش‌ها شده است.

 
منابع نفتی به رویترز گفته‌اند که این نفتکش ها که حامل حدود دو و نیم میلیون بشکه میعانات گازی حوزه پارس جنوبی هستند از ماه اوت و پس از تصمیم کره حنوبی به توقف واردات نفت از ایران و کاهش تقاضای خرید چین در طول فصل تابستان، در انتظار خریدار در این محل متوقف بوده‌اند.
 
افزایش نفت به فروش نرفته ایران نتیجه فشار ناشی از تهدید آمریکا در مورد متوقف کردن صادرات نفتی این کشور است مگر اینکه حکومت جمهوری اسلامی آماده مذاکره در مورد موضوع برنامه هسته‌ای و موشکی باشد.

براساس گزارش منابع نفتی، یکی از نفتکش‌ها در اوایل ماه اوت در عسلویه بارگیری کرد و برای تحویل کشتی به کشتی عازم جبل علی در دوبی شد و نفتکش دوم نیز ده روز بعد با بارگیری در عسلویه به همین محل رفت اما این دو محموله هنوز خریداری نیافته‌اند.
 
شرکت‌های کره‌ای خریدار میعانات گازی از ایران در ماه ژوئیه و پس از توقف ارتباط موسسات بانکی و بیمه آن کشور با جمهوری اسلامی خریدهای خود از این کشور را متوقف کردند. در مورد چین هم، این کشور معمولا در ماه‌های سپتامبر به خاطر بوی ناخوشایند میعانات گازی از خرید آن خودداری می‌کند. این ماده حاوی مقدار قابل توجهی گوگرد است که جداسازی آن مستلزم پالایش ویژه‌ای است. نبود مشتری آماده خرید به معنی آن است که کشتی حامل این مواد باید تا دریافت سفارش از مشتری دیگری احتمالا از هند، در انتظار باشند.
 
به گفته منابع نفتی، شرکت ملی نفت امارات نیز که از خریداران میعانات گازی ایران بوده به دلیل نزدیک شدن زمان تحریم آمریکا، از دولت آن کشور خواسته است تا جایگزینی برای صادرات ایران بیابد. دولت امارات تلاش دارد تا پیش از اجرایی شدن تحریم‌ها از هرنوع ارتباط نفتی و مالی با ایران و در نتیجه، قرار گرفتن در معرض مجازات‌های آمریکا جلوگیری کند.
 
شرکت ملی نفت ایران و شرکت ملی نفت امارات در مورد این گزارش اظهار نظری نکرده‌اند.
 
با کاهش خریداران نفت ایران، بر تعداد نفتکش‌های متوقف در جزیره خارگ و میدان نفتی سروش افزوده شده است. براساس آمار منابع نفتی، صادرات نفت خام ایران در ماه اوت به ٦٧.٧ میلیون بشکه کاهش یافت که کمترین میزان صادرات از ماه آوریل سال ٢٠١٧ بوده است.
 
در همانحال، آژانس بین‌المللی انرژی هشدار داده است که لازم است تا زمان آغاز تحریم‌ها، منابع جایگزین برای نفت صادراتی ایران و ونزوئلا پیدا شود و در غیر اینصورت، احتمال افزایش سریع بهای نفت خام در بازار جهانی وجود دارد. رئیس جمهوری آمریکا ملزم است قبل از اجرای تحریم‌های نفتی به کنگره اطمینان دهد که چنین اقدامی باعث افزایش زیانبار بهای نفت در آن کشور نخواهد شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۹
ایوان مدائن - فرانکفورت، آلمان

سفارت اشغال کن بگو مرگ بر امریکا که پوتین خوشش بیاد پرچم اتیش بزن که چین خوشحال بشه هر دو شون جنس های بنجل و بندازند بهتون اخوند بیشعور بی ناموس خائن
جمعه ۲۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۳
۶۴
mehdi sadigh-Germany - دوسلدورف، آلمان

تازه اول راهید ای حکومت داران دیکتاتور،سقوط نزدیگ است شک نکنید
جمعه ۲۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۰
۴۲
Iranemaa - قم، ایران

امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند و همیش تحقیر میشود توسط آخوندا😃 رژیم آخوندی ایران را به اوج اقتدار رسانده و مردم در بهترین شرایط زندگی میکنند. تو روح پلید خمینی و پرستات خامنه ای
جمعه ۲۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۱
۴۲
Dr.Alex - واشینگتون، ایالات متحده امریکا

آخیییییی! بدبختها! امام زمان کمک نکرد! ب... عظمی رفتند! بیشرفهای داعشی! بخور بخور تمام شد، جمع کنید ... شید زودتر!
جمعه ۲۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۲
۶۳
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
از روزیکه امام راحل از تبعید بازگشتند و دو پای خود را در دو سمت کشور قرار داده به سرنوشت ما تر زدند! و گلاب به روتون معده خود را خالی نمودند، سرگردانی ما هنوز ادامه دارد.
جمعه ۲۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.