پیشنهاداتی معجزه آسا برای رفع سلولیت

سلولیت یک نوع مسمومیت بافت های ارتباطی بدن است. فشارهای عصبی، عدم تعادل در خورد و خوراک، کمبود پروتئین و زیادی مواد نشاسته‌ای و قندی از جمله عوامل ایجاد چنین پدیده‌ای هستند.

پاهای من مثل پوست پرتقال شده و بنا به نظر پزشکم دچار سلولیت شده است. می خواستم بدانم سلولیت چیست و به چه علت به وجود می آید و چه چیزهایی در رژیم به بهتر شدن وضعیتم کمک می کند؟

 
انباشته شدن چربی و مواد زاید به شکل گلوله یا برجستگی های کوچک در زیر پوست را سلولیت می گویند. می توان گفت که سلولیت یک نوع مسمومیت بافت های ارتباطی بدن است. فشارهای عصبی، عدم تعادل در خورد و خوراک، کمبود پروتئین و زیادی مواد نشاسته‌ای و قندی از جمله عوامل ایجاد چنین پدیده‌ای هستند.
عوامل ایجاد سلولیت به ترتیب اولویت عبارتند از :
1 - عوامل ژنتیکی و جنسیت
2 - ایجاد تغییراتی در ترشح طبیعی هورمون های بدن بویژه هورمون های جنسی زنانه ( استروژن )
3 - عدم رعایت رژیم و برنامه غذایی مناسب
4 - افزایش بی رویه وزن
5 - افزایش سن
6 - استرس ها و خستگی های طولانی
7 - عدم تحرک و فعالیت های ورزشی
 
برای یک کاهش وزن موفق و سالم باید یک رژیم غذایی مناسب و برنامه ورزشی منظم روزانه را رعایت کرد. هفته ای نیم تا یک کیلوگرم کاهش وزن در هفته را به شما پیشنهاد می شود. از نوشیدنی‌های شیرین (محتوی شکر) بپرهیزید و به جای آن آب بنوشید. از خوردن غذا‌های آماده وسایر غذا‌های چرب اجتناب کنید و در عوض مقدار زیادی سبزی و میوه تازه مصرف کنید. از مصرف بیش از اندازه قهوه، شکلات و شیرینی پرهیز کنید و مطمئن شوید که رژیم غذایی شما از فیبرکافی(30گرم در روز) برخوردار است.
 
انباشته شدن چربی و مواد زاید به شکل گلوله یا برجستگی های کوچک در زیر پوست را سلولیت می گویند.
 
ورزش‌های قلبی عروقی را به طور مرتب انجام دهید. ورزش‌های قلبی عروقی ورزش‌هایی هستند که ضربان قلب را به اندازه 65 تا 90 درصد بیشترین تعداد آن بالا می‌برند. بهترین زمان برای انجام‌ اینگونه ورزش‌ها برای حداکثر کاهش در چربی٬ صبح‌ها قبل از خوردن هرگونه غذاست و از نمونه ‌این ورزش‌ها می‌توان به پیاده ‌روی، دویدن، پیاده ‌روی تند، شنا، دوچرخه ‌سواری، اسکیت کردن، قایقرانی با پارو، طناب زدن، اسکی کردن و غیره اشاره کرد. هرگونه فعالیت ورزشی را با مشورت پزشکتان انجام دهید و طی یک دوره زمانی بر شدت و مدت ورزش خود بیفزایید.
 
اگر نمی‌ توانید برنامه ورزشی منظمی‌ ‌در داخل یا خارج از خانه داشته باشید، حداقل یک سری تمرینات تنفسی منظم را انجام دهید. مثل تنفس عمیق. بهترین زمان برای تنفس عمیق صبح‌ها بعد از بیدار شدن، شب‌ها قبل از خواب و یا حداقل یک‌بار در طول روز است. تنفس عمیق از استرس‌تان می‌‌کاهد، باعث می‌شود در طول روز انرژی بیشتری داشته باشید و احساس آرامش بیشتری بکنید. برای تنفس عمیق، به مدت پنج ثانیه ریه‌های خود را از هوای تازه پر کنید سپس به مدت 20 ثانیه نفس خود را نگه دارید و بعد نفس خود را به آرامی ‌‌در عرض مدت 10 ثانیه بیرون دهید. این کار را 15 بار تکرار کنید.
 
  سیگار را ترک کنید یا حداقل کمتر سیگار بکشید.
 
 استرستان را کم کنید.
 
 از مصرف دارو‌های غیر ضروری اجتناب کنید به‌ویژه: قرص‌های کاهش وزن،PILLS-PEP( قرص‌های انرژی زا)، قرص‌های دیورتیک(ادرار آور)، قرص‌های مسهل و قرص‌های خواب آور.
 
 می‌توانید از لوسیون‌ها و یا کرم‌هایی که برای درمان سلولیت مناسب‌اند استفاده کنید. قبل از استفاده اجزای تشکیل دهنده آنها را بخوانید و در صورتی که به آنها حساسیت ندارید از آنها استفاده کنید.
 
  مصرف نمک و غذا‌های شور را به حداقل برسانید.
سایر روش های درمانی سلولیت
یک نوع وسیله به نام ENDERMOLOGIE MACHINدر کشور فرانسه اختراع شده که از رول‌ها و غلطک‌های خاصی تشکیل شده است و باعث ماساژ عمقی پوست می‌شود.‌ این ماساژ جریان خون زیر پوستی را افزایش داده و مواد سمی‌‌را از نواحی دارای سلولیت خارج می‌کند.
 
 روش ابداعی کشور اتریش وکیوم تراپی است. در‌این روش شما لباس ویژه‌ای را که فقط مناسب اندازه بدن شماست می‌پوشید و به مدت تقریبا یک ساعت و نیم ساعت روی تردمیل ورزش می‌کنید. اگر شما از بیماری قلبی و یا سایر مشکلات عروقی رنج می‌برید ‌این روش مناسب شما نیست.
 
 ممکن است شما اصلا اضافه وزن نداشته باشید ولی سلولیت داشته باشید. در‌ این صورت روش IONI THERMICرا امتحان کنید. در ‌این روش از گرما به همراه ‌ایمپالس‌های الکتریکی برای درمان سلولیت استفاده می‌شود.
 
 گران‌ترین روش درمانی که در کشور ما هم انجام می‌شود جراحی زیبایی مثل لیپوساکشن است. این روش خطراتی مثل تشکیل لخته خون دارد و در ضمن برای همه قابل توصیه نیست. کسانی که از این روش استفاده می‌‌کنند باید با پزشکان مجرب درباره خطرات و عوارض آن مشورت کرده و با آگاهی کامل ‌این روش را انتخاب کنند.
 
در پایان خاطر نشان می‌کنم که درمان آسان و معجزه آسایی برای سلولیت وجود ندارد، اما با پیروی از توصیه‌های گفته شده به سوی سلامتی حرکت خواهید کرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.