واکنش ترامپ به ضبط مکالمه وکیلش با او درباره پرداخت 'حق السکوت'

نیویورک تایمز روز گذشته گزارش کرد که آقای کوهن گفتگوی خود را با آقای ترامپ در مورد پرداخت حق السکوت به یک ستاره سابق مجله پلی بوی "مخفیانه" ضبط کرده است
 

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای اولین بار به گزارش نیویورک تایمز در مورد مایکل کوهن، وکیل شخصی خود واکنش نشان داده است.

 
نیویورک تایمز روز گذشته گزارش کرد که آقای کوهن گفتگوی خود را با آقای ترامپ در مورد پرداخت حق السکوت به یک ستاره سابق مجله پلی بوی "مخفیانه" ضبط کرده است.
 
آقای ترامپ امروز شنبه ۲۱ ژوییه (۳۰ تیر) گفته که باورکردنی نیست که یک وکیل مکالمه با موکلش را ضبط کند.
 
او چنین اقدامی را غیرقانونی دانسته و تاکید کرده که کار اشتباهی انجام نداده است.
 
بنابر این گزارش روزنامه نیویورک‌تایمز، نوار این گفتگو در جریان یورش چند ماه پیش اف‌بی‌آی به محل اقامت و دفتر کار مایکل کوهن، ضبط شده و اکنون در اختیار بازرسان پلیس فدرال است.
 
نیویورک تایمز می‌گوید این گفتگو دو ماه قبل انتخابات سال ۲۰۱۶ صورت گرفته که طی آن آقای ترامپ پیروز شد و به کاخ‌سفید راه یافت.
 
این روزنامه آمریکایی نوشته محتوای این مکالمه مربوط به بحث میان آقای ترامپ و وکیلش مایکل کوهن بر سر این است که چه طور با "پرداخت حق‌السکوت" بر ماجرای رابطه جنسی میان آقای ترامپ و کارن مک دوگال "سرپوش" گذاشته شود.
 
وزارت دادگستری آمریکا چند ماه پیش و پس از طرح شدن چندین ادعا درباره پرداخت حق‌السکوت به زنانی که مدعی رابطه جنسی با آقای ترامپ هستند، تحقیقاتی را در این باره آغاز کرد.
 
مایکل کوهن اکنون به اتهام تخلف بانکی، فرار مالیاتی و نقض احتمالی قوانین انتخاباتی تحت تحقیقات قضایی است.
 
او بارها خود را وفادار به دونالد ترامپ خوانده اما اخیرا درباره احتمال همکاری او با رابرت مولر، بازرس ویژه پرونده ترامپ-روسیه گمانه‌زنی‌هایی مطرح شده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
amirgheryou - تهران، ایران
چقدر کثیفن این دموکراتهای باج خور حکومت ایران. مردیکه فاسد بی شرف تو وکیلی؟ چطوری به خودت اجازه میدی با مهدی موعود امام عصر گلادیاتور ترامپ این رفتار رو بکنی. بدبختا کم آوردن جلوی ترامپ به چه کارهایی متوصل میشن. چقدر دلار از حکومت ایران یا روس گرفتی تا شرافت وکالتت رو بفروشی. در ضمن ضبظ صدا هیچ استنادی نداره و چه بسا خود الدنگت تقلید صدا کردی. تو حقته بیای ایران مشغول به کار بشی چون کثافت مغزیت با حکومت ایران میخونه.
یکشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • به خانواده امیرمحمد کوهکن گفتند رنگ پیکرش را هم نمی‌گذاریم ببینید + ویدیو
  • مقام بریتانیایی: خروج گسترده طلا از ایران نشانگر آماده شدن حکومت برای پس از سقوط است
  • کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا: تسلط رژیم ایران بر قدرت در حال فروپاشی است
  • شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام به محض فراهم شدن شرایط برای رهبری نبرد نهایی وارد ایران شوم
  • فرمانده کل ارتش: اعتراضات چه ربطی به ترامپ و نتانیاهو دارد؟/ عراقچی: مسائل ایران به هیچ کشوری ارتباط ندارد
  • اسرائیل هیوم: ترامپ طرح ویتکاف را کنار گذاشت؛ مذاکره‌ای با تهران در کار نیست
  • نماینده پارلمان بریتانیا : هواپیماهای روسی در تهران هستند، آیا آیت‌الله‌ها آماده فرار شده‌اند؟
  • پریسا فرهادی مجری شبکه تلویزیونی صدای آمریکا
  • اعزام ناوگان هوایی نظامی آمریکا به بریتانیا و تکرار الگوی جنگ ۱۲روزه؛آیا حمله مجدد به ایران در راه است؟
  • سناتور گراهام: ترامپ، اوباما نیست، حکومت کشتار کند، او دستور کشتن خامنه‌ای را می دهد