آشنایی با روش تهیه‌ی باسلوق میوه‌ای

مواد اولیه:
  • شکر : 1 لیوان
  • آب : 1.5 لیوان
  • نشاسته : 1.2 لیوان
  • گلاب : 2.3 لیوان
  • پودر نارگیل : به مقدار لازم
  • پودر ژله با رنگ و طعم دلخواه : به مقدار لازم
روش تهیه:
در طرز تهیه باسلوق میوه ای ابتدا نشاسته را درون 1.5 لیوان آب سرد حل کنید سپس پودر ژله و شکر و گلاب را به نشاسته حل شده اضافه کنید.

همه این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.

مواد مخلوط شده را روی حرارت شعله گاز قرار دهید تا محلول نشاسته قل بزند و سفت شود.
مایه شیرینی باسلوق را درون یک سینی به ضخامت 1.5 سانت بریزید سپس سینی حاوی مایه شیرینی را درون یخچال به مدت دو تا سه ساعت قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده سینی را از درون یخچال بیرون آورید و با کمک چاقو برش بزنید سپس مایه شیرینی را قالب بزنید و درون پودر نارگیل بغلطانید و در ظرف مناسبی برای سرو بچینید.
نکات طلایی برای تهیه شیرینی باسلوق:
بهترین طعم ژله برای تهیه باسلوق میوه ای ژله لیمو و یا ژله پرتقال است.
اگر تمایل دارید باسلوق میوه ای رنگ بی نظیری داشته باشد بهتر است از ژله توت فرنگی برای تهیه باسلوق میوه ای استفاده کنید.
می توانید باسلوق میوه ای را به صورت گرد شکل دهید و وسط باسلوق گردو و یا 1.2 انجیر و … قرار دهید.
در طرز تهیه باسلوق می توانید از پودر ژله با رنگ و طعم دلخواه استفاده کنید و مواد لازم برای تهیه این شیرینی را نصف کنید و با رنگ های مختلف پودر ژله ترکیب کنید و به این ترتیب باسلوق های میوه با رنگ های مختلفی را تهیه کنید.
اگر تمایل دارید طعم پودر ژله را به خوبی حس کنید بهتر است گلاب را از دستور تهیه باسلوق میوه ای حذف کنید.
برای گرد کردن باسلوق میوه ای نیازی به زیاد ماندن مایه شیرینی درون یخچال نیست کافی است مایه شیرینی را به مدت 15 دقیقه درون یخچال قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده کف دست های خود را خیس کنید سپس مایه شیرینی باسلوق را به شکل گرد در آورید.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +246پرچم شیر و خورشید ایران بر فراز سکوی نخست المپیاد جهانی به اهتزاز درآمد!
  • +179رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +131برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +125ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +120ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +119مهدی پرپنچی : خامنه‌ای درست می‌گوید که اسرائیل و آمریکا دست‌خالی برگشتند
  • +113درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +104انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +88همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +87دو فلسطینی «در حال تسلیم» به ضرب گلوله سربازان اسرائیل کشته شدند + ویدیو