عضو پارلمان اروپایی: حاکمان ایران، دوتابعیتی‌ها را مهره شطرنج سیاسی می‌بینند

 پارلمان اروپایی برخی از اعضای پارلمان اروپایی خواهان آزادی نازنین زاغری رتکیلف از زندان در ایران شدند.
 

قطعنامه‌ای که در پارلمان اروپایی به تصویب رسید از فدریکا موگرینی رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواسته است که پرونده خانم زاغری رتکلیف را هر چه سریع تر با مقامات ایرانی مطرح کند.

 
نمایندگان پارلمان اروپا از مقامات جمهوری اسلامی خواسته‌اند به حقوق زندانیان احترام بگذارند و به ویژه امکان دستیابی زندانیان به وکیل و برخورداری از امکانات درمانی برای آنها در زندان را فراهم کنند و در بازجویی‌ها از شکنجه و آزار زندانیان خودداری کنند.
 
ماریچه اسکاکه نماینده هلندی پارلمان اروپایی در جلسه این پارلمان در استراسبورگ گفت که در جریان تلاشها برای نجات برجام، پس از خروج آمریکا از این توافق، مساله حقوق بشر نباید کنار گذاشته شود.
 
خانم اسکاکه گفت: «دوتابعیتی‌ها به چشم حاکمان ایران به عنوان مهره‌های شطرنج سیاسی دیده می‌شوند و بدون دسترسی به وکیل، پزشک و دیپلمات‌های اروپایی در زندان‌های ایران به سر می‌برند.
 
ماریچه اسکاکه از جمله نمایندگان پارلمان اروپا است که بخشی از فعالیت خود را به دفاع از حقوق بشر در ایران اختصاص داده است.
 
علاوه بر نازنین زاغری رتکلیف، از دیگر زندانیان دوتابعیتی که اعضای پارلمان اروپایی از آنها یاد کرده اند، عباس عدالت، احمدرضا جلالی و کامران قادری هستند.
 
کامران قادری شهروند ایرانی-اتریشی است که یک سال و نیم پیش در سفر به ایران بازداشت شد.
 
آقای قادری، از بازرگانان حوزه فروش و پشتیبانی لوازم و خدمات فناوری اطلاعات، یکی از ۲۰۰ فعال اقتصادی بود که در سفر رئیس جمهوری پیشین اتریش به ایران او را همراهی کرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویتکاف: توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی باید دائمی باشد
  • حزب‌الله لبنان: اگر به ایران حمله شود دخالت نمی‌کنیم اما آسیب به خامنه‌ای خط قرمز ماست
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • محسنی اژه‌ای در مورد اعتراضات دانشگاه ها تهدید کرد: ما وارد می‌شویم و هزینه بالاتر می‌رود
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند