ادعای جدید درباره چاقی

چاقی می‌تواند عامل بسیاری از بیماری‌ها باشد اما برخی متخصصان ادعا می‌کنند که این معضل جهانی می‌تواند تاثیر مثبت هم داشته باشد.
 

به گزارش ایسنا، بررسی‌ها نشان می‌دهد در صورتیکه افراد به دلیل ابتلا به یک بیماری عفونی مثل ذات‌الریه در بیمارستان بستری باشند، داشتن اضافه وزن یا چاقی می‌تواند تا حدودی احتمال مرگ آنان بر اثر بیماری را کاهش دهد.

 
محققان دانمارکی به جمع‌آوری اطلاعات بیش از ۳۵ هزار بیمار که به دلیل عفونت در فاصله سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ در بیمارستان بستری شده بودند، پرداختند. همچنین بررسی شد آیا در میان این بیماران وزن بر احتمال خطر مرگ در مدت زمان سه ماه پس از ترخیص تاثیری داشته یا خیر؟
 
محققان مشاهده کردند خطر مرگ در بیمارانی که وزن پایینی داشتند نسبت به بیمارانی با وزن طبیعی دو برابر بیشتر بوده است. هر چند به نظر می آید این وضعیت با کاهش وزن اخیر ناشی از بیماری نهفته مرتبط باشد. در عین حال احتمال مرگ در افراد لاغری که به تازگی وزن خود را از دست نداده بودند، افزایش پیدا نمی‌کند.
 
محققان همچنین مشاهده کردند در بیماران مبتلا به اضافه وزن احتمال فوت ۴۰ درصد و در بیماران چاق ۵۰ درصد کمتر از افرادی بوده که وزن طبیعی داشته‌اند.
 
یکی از محققان ارشد این مطالعه درباره این ادعا گفت: دو دلیل می‌تواند وجود داشته باشد که احتمال مرگ در افراد چاق مبتلا به عفونت نسبت به بیمارانی با وزن طبیعی کمتر است. نخست اینکه چاقی موجب التهاب می‌شود و همین التهاب تشدید واکنش سیستم ایمنی را به دنبال دارد که می‌تواند به افراد کمک کند روند بهبودی را بهتر طی کنند. دومین دلیل این است که افراد چاق کمتر دچار ضعف و تحلیل رفتن بدن بر اثر بیماری می‌شوند و این افراد ذخایر انرژی بیشتری دارند که از آنان حفاظت می‌کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۰
scandal - برلین، آلمان
من که میدانستم که به این زودیها اعزاییل سراغم نمیاد، وگرنه "اعتراض" خواهم کرد، زیرا این تغذیه ایی که من دارم که بر "ضد" هر دردی مقاومت میکند، چرا من باید بمیرم و جنتی پدر سگ هنوز زنده باشه، نباید خدا را قهر بگیره؟! فقط بتازگی دور شکمم ۲ سانتیمتر بزرگ شده که از سر نعمت سبزی با کالری منفی رو به عقب نشینی است! با سپاس بیکران از اینکه مرا همراهی کردید ;) ;) ;) ;) ;)
‌سه شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۶:۲۷
۴۰
scandal - برلین، آلمان
راستی، با این حساب، گور پدر شکم رونالدو! یعنی، شانس مردن او در بیمارستان بیشتر از من است؟! قربون اینگونه کارشناسان و پژوهشگران من برم ;)
‌سه شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +261سخنرانی یک فعال کویتی در سازمان ملل که آنها را شوکه کرد: از اسرائیل بیاموزیم
  • +241شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +206شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +163پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +140مقام اسرائیلی از کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد
  • +133سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +124کشته شدن عضو هوافضای سپاه که از ساقط کردن اف-۳۵ می‌گفت
  • +117ویدیوهای روز؛ همسایه به زن استاد بسیجی کشته شده: خوردی؟ حالا باز برو شعار بده
  • +114پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +110اسرائیل کشته شدن فرمانده نیروی دریایی سپاه را تایید کرد: هشدار داده بودیم، انگشت تهدید برای ما بالا نبرید