فواید جویدن آدامس هنگام پیاده روی

 جویدن آدامس هنگام راه رفتن برای سلامتی فوائدی به همراه دارد.
 

به گزارش  ایسنا، در تحقیقات بسیاری تاثیرات جویدن آدامس هنگام استراحت برای سلامتی مورد مطالعه قرار گرفته است. هر چند گروهی از محققان ژاپنی به طور ویژه تاثیرات آدامس جویدن را هنگام ورزش کردن بررسی کردند.

 
یافته‌های بدست آمده نشان داد جویدن آدامس هنگام پیاده روی عملکرد جسمی و روان شناختی را بخصوص در مردان مسن و میانسال بهبود می‌دهد.
 
در این بررسی 46 زن و مرد 21 تا 69 ساله به صورت اتفاقی در دو گروه جداگانه جای گرفتند. از افراد گروه نخست درخواست شد برای مدت 15 دقیقه با سرعت طبیعی پیاده روی کرده و همزمان آدامس بجوند. همچنین افراد گروه دوم بدون جویدن آدامس در همین مدت زمان پیاده روی کردند.
 
محققان ضربان قلب شرکت کنندگان در زمان استراحت و پیاده روی و مسافت راه رفته را اندازه گیری کردند. همچنین مجموع انرژی مصرفی هنگام پیاده روی محاسبه شد.
 
محققان دریافتند میانگین ضربان قلب هنگام پیاده روی در افراد گروه نخست بالاتر بوده است. همچنین مردان مسن و میانسال در گروه نخست نسبت به شرکت کنندگان گروه کنترل تاثیرات مثبت بیشتری را دریافت کرده‌اند.
 
محققان با بیان اینکه لازم است برای تعیین مکانیزم این تاثیر گذاری تحقیقات بیشتری انجام شود اظهار داشتند: جویدن آدامس به انطباق ریتم قلب و ریتم لوکوموتور (دستگاه ماهیچه‌ای‌اسکلتی) کمک می‌کند. فرآیندی که در میان افراد مسن نسبت به جوان‌ترها بیشتر دیده می‌شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۰
scandal - برلین، آلمان
عجب گرفتاری شدم من! کسی بودم که هر روز آدامس میجویدم، تا اینکه با بزرگ شدن شکم، یک گزارشی خواندم مبنی بر اینکه: آدامس مقصر بزرگی شکم است! که الان بمدت ۴ ماه و چند روز است که آدامس نمی جوم و هر روز به بسته های آدامس نگاه میکنم و هم به شکم، که چرا شکم کوچکتر نمیشه؟!
یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۱۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +313پاسخ صریح شاهزاده رضا پهلوی به سئوال کسری ناجی خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی
  • +213برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +194دیدار شاهزاده رضا پهلوی و ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در مونیخ + ویدیو
  • +188شاهزاده رضا پهلوی: خون زیادی ریخته شده و برای ما راه بازگشتی وجود ندارد
  • +161سقوط جمهوری اسلامی حتمی و اجتناب‌ناپذیر است؛ چه با جنگ چه بی‌جنگ
  • +145شاهزاده رضا پهلوی: هم‌وطنان از من خواسته‌اند نیروهای اپوزیسیون را یکپارچه کنم
  • +145جدال لفظی علی کریمی و علیرضا امیرقاسمی در تجمع ایرانیان لس‌آنجلس + ویدیو
  • +135درگیری لفظی چند ایرانی با کریستین امانپور در رویدادی مرتبط با ایران
  • +132شاهزاده رضا پهلوی: اینکه ساختار ایران جمهوری باشد یا مشروطه سلطنتی، تصمیم مردم خواهد بود
  • +132شاهزاده رضا پهلوی: ماموریتم برگزاری انتخابات آزاد در دوران گذار است؛ به‌زودی جشن آزادی را برپا خواهیم کرد