۷ دلیل برای نخوردن پیتزا

یکی از غذاهای فست‌فودی که طی سالیان اخیر، مردم کشورمان علاقه زیادی به آن پیدا کرده و طرفداران پروپاقرصی دارد، «پیتزا» است که خاستگاه اصلی آن کشور ایتالیاست.
 

 متأسفانه در حال حاضر در اغذیه‌فروشی‌های مختلف سطح شهرها که به‌وفور اقدام به پخت و فروش پیتزا می‌کنند، برای کاهش هزینه تمام شده آن، از نامرغوب‌ترین و گاهی ناسالم‌ترین مواد در تهیه پیتزا استفاده می‌کنند و گاهی شاهد عرضه پیتزاهایی با قیمت‌های بسیار نازل در سطح شهر هستیم که این امر به‌شدت می‌تواند سلامت مصرف‌کنندگان آن را تهدید کند!

 
اما حتی اگر در تهیه پیتزا از مواد خوب و باکیفیت نیز استفاده شده باشد، به‌دلیل این‌که یکی از مواد اصلی تشکیل‌دهنده پیتزا، پنیر پیتزاست، این غذا نمی‌تواند یک وعده غذایی سالم محسوب شود! به این دلیل که «پنیر پیتزا» در مجاورت حرارت، تولید نوعی ماده سمی می‌کند که مصرف آن برای سلامت انسان و سیستم گوارش، بسیار مضر است و تکرار مصرف آن در بلندمدت می‌تواند باعث ابتلا به بیماری‌ها و عوارض مختلف شود.
 
عارضه و بیماری‌هایی که به واسطه مصرف پیتزا ایجاد می‌شود، عبارتند از:
 
ضعف در عملکرد سیستم گوارش/ ابتلا به کبد چرب/ ریزش موها و ابروها/ نفخ و ورم معده/ هیرسوتیسم یا پرمویی در زنان/ پیش‌ساز سرطان معده، روده و خون/ یبوست در روده.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +313پاسخ صریح شاهزاده رضا پهلوی به سئوال کسری ناجی خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی
  • +213برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +194دیدار شاهزاده رضا پهلوی و ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در مونیخ + ویدیو
  • +188شاهزاده رضا پهلوی: خون زیادی ریخته شده و برای ما راه بازگشتی وجود ندارد
  • +161سقوط جمهوری اسلامی حتمی و اجتناب‌ناپذیر است؛ چه با جنگ چه بی‌جنگ
  • +145شاهزاده رضا پهلوی: هم‌وطنان از من خواسته‌اند نیروهای اپوزیسیون را یکپارچه کنم
  • +145جدال لفظی علی کریمی و علیرضا امیرقاسمی در تجمع ایرانیان لس‌آنجلس + ویدیو
  • +135درگیری لفظی چند ایرانی با کریستین امانپور در رویدادی مرتبط با ایران
  • +132شاهزاده رضا پهلوی: اینکه ساختار ایران جمهوری باشد یا مشروطه سلطنتی، تصمیم مردم خواهد بود
  • +132شاهزاده رضا پهلوی: ماموریتم برگزاری انتخابات آزاد در دوران گذار است؛ به‌زودی جشن آزادی را برپا خواهیم کرد