داستان عقاب مونث آسیا

 چه خوب که وقتی تیمی مثل تیم ملی فوتسال بانوان قهرمان آسیا می شود روی چند نام تکیه نکنیم. مدام از فرشته کریمی تعریف و تمجید نکنیم انگار که تمام بار قهرمانی روی دوش او بوده، به ستاره های دیگر هم فکر کنیم، ستاره هایی که نباید سهمشان کمتر تلقی شود.
 

به گزارش جام جم آنلاین ، یکی از این ستاره ها فرزانه توسلی است، شماره یک تیم ملی که بزرگ ترین سوپاپ اطمینان داخل دروازه تیم ملی فوتسال ایران به شمار می رود. فرزانه در جام ملت های آسیا همه کار کرد، سیو کرد، کلین شیت کرد، پاس گل داد و اگر می خواست لابد حتما می توانست گل هم بزند.

 
حالا چقدر تلخ که کارشناس روان شناسی با فلان رسانه مصاحبه می کند و خودش را در قهرمانی تیم ملی فوتسال بانوان دخیل می داند اما فرزانه توسلی بی ادعا سکوت کرده است.
 
فرزانه توسلی در مجموع دختر بسیار کم حرفی است. از اول هم کم حرف بود. حتی زمانی که بهترین گلر لیگ برتر فوتسال بانوان بود اما دعوت نمی شد.
 
ماجرا از کجا شروع شد؟ چند سال پیش صفحه هشتم یکی از روزنامه های ورزشی به طور کامل به ورزش بانوان اختصاص داشت. لیگ برتر فوتسال بانوان تمام شده بود و برای انتخاب تیم منتخب لیگ برتر با تک تک مربیان تماس می گرفتم، شگفت انگیز که سرمربیان تمام تیم های لیگ برتری انتخابشان برای دروازه بان برتر فصل فرزانه توسلی بود.با فرزانه توسلی تماس گرفتم تا مصاحبه ای انجام بدهیم، توسلی سابقه بازی کردن در تیم ملی را داشت اما آن زمان عضو تیم ملی نبود. همان روز بلافاصله با مظفر سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان تماس گرفتم و گفتم فرزانه از نظر سرمربیان لیگ برتری بهترین دروازه بان فصل است پس چرا دعوت نمی شود؟ نکته بسیار جالب این است که خود مظفر هم تعجب کرد. البته این اصلا جای تعجب نداشت که همین فرزانه توسلی کمتر از یک ماه بعد به تیم ملی دعوت شد. وقتی هم که دعوت شد دیگر ماند تا امروز.
 
او همین چند روز پیش دومین قهرمانی خود را در جام ملت های فوتسال بانوان تجربه کرد. این دروازه بان عملکردی عالی در جام ملت های آسیا داشت اما متاسفانه جایزه ای موسوم به «برترین دروازه بان جام ملت ها » وجود نداشت تا بر خلاف فرشته کریمی و سارا شیربیگی که به ترتیب جوایز ارزشمندترین و گلزن ترین بازیکنان تورنمنت را به دست آوردند جایزه ای هم به عقاب مونث آسیا برسد. گلر شماره یک تیم ملی در جام ملت های آسیا سوپرسیوهایی فوق العاده درون دروازه ایران داشت و از عوامل اصلی قهرمانی بود.
 
گلر بی ادعای برتر آسیا هنوز هم ادعایی ندارد اما داستان عقاب مونث آسیا قرار نیست به این زودی تمام شود. اسطوره بودن فقط برای مردان نیست، فرزانه از همین الان هم اسطوره شده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی درباره اعدام‌ها: جامعه جهانی پیش از ریخته شدن خون‌های بیشتر اقدام کند + ویدیو
  • پزشکیان: از تمام دنیا می‌خواهم نسبت به حمله به انستیتو پاستور واکنش نشان دهند
  • آلبانی در حالت آماده‌باش قرار گرفت؛ بلغارستان دریافت هشدار از ایران را تایید کرد
  • دوران نبرد با تاریکی؛ باور به قدرت ملت (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هشتاد و پنجم
  • نسرین ستوده بازداشت شد / خطر دوگانه زندانیان سیاسی ایران؛ بمباران‌ها و خشونت حکومتی
  • چرا اسرائیل به بندر انزلی حمله کرد؟ آیا مسیر انتقال تجهیزات پهپاد و مهمات از این بندر می‌گذرد؟
  • روایت میثم امینی، کشتی‌گیر سابق که از فرانسه به ایران بازگشت تا در کنار خانواده‌اش باشد
  • دونالد ترامپ:«تابعیت از طریق تولد» برای بردگان بود، نه میلیاردرهای چینی با ۵۶ فرزند
  • واکنش ظریف و عراقچی به تهدید ترامپ: وقتی اجداد شما گرز می‌چرخاندند، ایران در قلب گهواره تمدن ایستاده بود
  • مکرون: نظر ترامپ درباره زندگی شخصی من ارزش جواب ندارد، درباره قرانیان جنگ حرف بزنیم
  • +273شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +230شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +188پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +151سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +138ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +128فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +118پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +108کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +105ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +96ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید