کوزوو؛ استخدام مبلغ مذهبی در زندان ها برای ارشاد اسلامگرایان رادیکال

کوزوو از روز جمعه برنامه ای را برای منصرف کردن اسلامگرایان تندرو زندانی از عقاید افراطی به اجرا گذاشت.
 
این طرح به خصوص آن دسته از زندانیانی را شامل می شود که به عنوان عضو فعال تشکیلات جهادی از جمله داعش در سوریه و عراق به نبرد پرداخته اند.
 
نفوذ جریان های تندرو و گروهای افراطی در منطقه بالکان، پدیده ای است که کوزوو، کشور کوچکی با یک میلیون و هشتصد هزار نفر جمعیت را نیز به شکلی قابل توجه تحت تاثیر قرار داده است. حدود سیصد تن از ساکنان کوزوو که اغلب آنها را جوانان تشکیل می دادند در اوج دوران نبرد میان جریان‌های افراطی در سوریه و عراق برای همراهی با پیکارجویان جهادی راهی این مناطق شده و دست کم پنجاه نفر از آنها در این راه کشته شده‌اند.
 
به گزارش منابع محلی از حدود صد نفری که از مناطق یاد شده به کشور بازگشته اند هشتاد تن در زندان محبوسند. برخی از این افراد حکم محکومیت دریافت کرده و برخی دیگر در انتظار محاکمه به سر می برند.
بر اساس قوانین مبارزه با تروریسم کوزوو، کمترین حد مجازات برای محکومین این پرونده ها پنج سال تعیین شده است.
 
وزارت دادگستری کوزوو روز جمعه اعلام کرد در پی توافق با جامعه اسلامی این کشور، نهادی که مسائل مربوط به مسلمانان کوزوو را مدیریت می کند، هشت مبلغ روحانی قرار است برای ارشاد اسلامگرایان افراطی در زندان های این کشور و برپایی کلاس های مذهبی مشغول به کار شوند.
 
بیش از نود درصد از جمعیت کوزوو را مسلمانان تشکیل می دهند. اغلب مسلمانان این کشور پیرو اسلام معتدل و میانه رو هستند اما اقلیتی از آنها تحت نفوذ پیشوایان مذهبی تندرو قرار دارند که بسیاری از آنها در کشورهای عربی به تحصیل اسلام پرداخته اند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
شب تاب - یوکوهاما، ژاپن
مُبلغ چیه دیگه !؟ وقت گیر و بى نتیجه ! خودکشى بهشون بدین ، همونکاریکه در زندانهاى ایران ، جلادهاى رژیم با آزادیخواهان و منتقدین سیاسى انجام میدن !!
شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۷
۵۵
abulolo al majoosi - برنو، چک
دهان همه اینها را باید مورد عنایت الهى قرار داد. اینها احتیاج به یک برین واش در جهت معکوس دارند. باید به ایشان به زور گوشت خوک خوراند، مشروب داد،معتاد کرد تا بلکه رستگار شوند
شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟